Hamileyim eşim terk etti boşanıyoruz

Eşinizden tek kelimeyle midem bulandı. insan dünyaya bir kere gelir bunları yaşamak ya da katlanmak için mi gerçekte
n bu okuduklarıma üzülüyorum.

ben senin boşanacağına inanmıyorum.eski konunu okudum, millet yalvarmış resmen evlenme diye, bağıra bağıra gelmiş yani bu durum sana.
milletin dediklerini bir tarafınıza takmayacaksanız neden konu açıyorsunuz anlamam. adamdan gördüğün şiddetin haddi hesabı yok hala benimle bebek kontrolüne gelse ya falan..
yani kardeş yaşadıkların sana müstahak kusura bakma.

Dayak yediğini söyleme kredi çektiğini söyleme bu ne ya .Hanımefendi 30 yaşında kadinsiniz allah aşkına bu kadar enayilik neden ??
Yahu herkese yedi düvele rezil etsene hamile kadına vuran bir hayvan bu diye söyleyemem ne demek sanki senin bir hatan varmış gibi.
Gerçekten ben bu sitedeki kadınları anlayamıyorum isterseniz bir de madalya takin şiddet uyguladı diye ne güzel sessiz sedasız beyfendi sıyrılacak her seyden.

Darp ettiğini, dayak yediğinizi, o zibinin gücünün anca hamile bir kadına yettiğini saklayacaksınız yani öyle mi?

Ne diyeyim ki belki bir gün döner barışırız umuduyla kabul etmişsiniz ama pişman olacaksınız. Darp raporu alıp cezasını çekmesini sağlamanız gerekiyordu..

Canım lafımı yanlış anlama ama iykide kurtulmusun o adamdan tek kelimeyle allah belasını versin onun

D damdan

aklınız başınızda mı

kamuda çalışan üni mezunu ya da okuyan her neyse açık olan bir kıza tesettür kıyafet giyersin onu giymezsen deyip nişanda bunu yaptıran adam evlenince neler yapar

bu adamı nereden bulup nasıl sevdin

adama seni sen olmaktan çıkarmış ki

zaten adam açıkça senin bir birey olamayacağını her şeyi onunla yapacağını da söylemiş

seninle ilgilenmiyor da

nesi var ki

Ağustos ta düğün olacak demişsin de nasıl olacak

Eylül de düğünü olanların hem düğün yeri hem evi vs hazır

siz adamla görüşmüyorsunuz bile

çılgın kız ol ve hayatına sahip çık

iki yıl sonra kucağında bebe ile dönme o eve

****zamanında bu arkadaş da ne güzel yazmış.
Bence de sizin aklınız o zaman da başınızda değilmiş,şimdi de. Çok yazık:/

Niye evde yanliz kaliyosun madem korkuyosun bas git ailene herseyi anlat bu herif seni bosamaz merak etme burnu surtsun diye yapiyor ama aklin varsa sen onu bosarsin cunku siddetin dozu artiyo kendimden biliyorum simdi hamileligin verdigi hormonlardan yanlizlik cekiyosun ama lutfen bu hormonlara yenilipte o adami afettme sonu cok daha kotu oluyo hele cocuk dogunc cocugu birak gitlere donuyo olay lutfenkendinize saygi duymayii unutmayin ve ailenizin yanina gidip birdaha asla muhattap olmayin cocuk dogana kadar velayet zaten sizin cocugunuza yapacaginiz en buyuk iyilim bu ortamda yasatmamak 2 yasinda oglum herseye sahit oldu hala duzeltemedim psikolojisi mahfoldu cocuk bunlari goz ardi etmeyin ve bitirin evliliginizi

Ya bu tarz erkekle nekadar medeniyetsiz zorla insanı feminist yaparlar. Öncelikle allah yardımcınız olsun çok üzüldüm keşke elimizden birşey gelse ama ijaninttek değilsiniz malesef böyle erkekler var.benim annemde babamdan çok cekti hala çekiyor. Aileniz arkanizdaysa degilse de allaha güvenin güçlü olmaya çalışın o adamın yaptıklarını anlatin biz kadınlar ruhen hassasiz ama güçlü olmaya çalışın. Ayrıldıktan sonra eninde sonunda toparlancaksiniz kendinize güvenin yalnız kalmamaya çalışın yanınızda birileri olsun.bebeğiniz olcak neguzel belki allah çok daha güzel insanlarla karsilastirir sizi ve şükredersiniz böyle bi adamdan kurtuldugunuza. Erkeğin karşısında güçlü durdukmu olmayanlarda hadlerini biliyor emin olun.

Yanınızda bir hayvan taşıyacağınıza boş gezim daha iyi kusura bakmayın ama kızdım size de yalnız kalın tek kalın ne fark eder yanınızda size şiddet uygulayan birisinin olması çok daha mı iyi olur yani . Allah yolunuzu açık etsin

En büyük su bunları büyüten annelerde.kayinvalideniz şiddeti biliyormu.???

Hamile halinizle size vuran erkek yanınızda olacağına varsın bir ömür yanlız kalın. Yani bu kabul edilebilir birşey değil ailenize size şiddet uyguladığını söyleyin. Anlaşmalı da boşanmayın tazminat nafaka herşeyi alın öyle ayrılın acele etmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun mesleğiniz bir işiniz var mı? Aileniz arkanızda durur mu?

O teste gitme isler bahanesi. Yoksa koskocaman kadin neden yalniz gidemesin

Bile bile lades demişsin nişanlıyken herşey belliymiş atsaydın o zaman en azından böyle olmazdı. Bebegin için ömür boyu görüşeceksin o adamla madem çocuk yapmasaydın yazık değil mi ona elalem ne dicek diye ne hallere geliyoruz yazık ya ne güzel işin var paranı pulunu kazanıyosun muhtaç değildin o adama keşke böyle olmasaydı. Çocuğuna sahip çık artık bundan sonra yapıcak bişeyin yok o adamdan da uzak dur lütfen balayından dönüp boğaz sıkmak nedir ya ne bekledin seni öldürmesini mi sakat bırakmasını ?!

Allah’ım yardımcın olsun birtanem çok üzüldüm İnan ki senin durumuna inşallah hayırlarla huzura kavuşursun

hamile halinizle vurdu size ve siz darp raporu almadınız demi ? baştan beri şiddete meyilliymiş balayında belli etmiş buna rağmen bebek niçin? Allah yardımcınız olsun başka bir şey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…