- 16 Temmuz 2018
- 37
- 53
- 18
- 38
Dayak yediğini söyleme kredi çektiğini söyleme bu ne ya .Hanımefendi 30 yaşında kadinsiniz allah aşkına bu kadar enayilik neden ??30 bin tl Düğün için kredi çekmiştim kimse bilmiyor söyleme demişti kredi kartlarım şişmiş durumda yaklaşık olarak 5 bin tl bebeğim olacak kredi ve kartlar banaydı kira ve faturalar onaydı şimdi bu derdimin içinde maddi olarak ne yapacağım bir yandan onu düşünüyorum ben nasıl bas edeceğim bilmiyorum
Canım lafımı yanlış anlama ama iykide kurtulmusun o adamdan tek kelimeyle allah belasını versin onunKendine göre ben kendime zarar vermeyeyim saçımı başımı yolmayayım diye öyle yapmış kabul etmiyor bana vurduğunu ilk günden beri annesi gil aramadı demediler bizim torununuzu taşıyor hamile kadın bırakılır mı evde tek diye ben evliliğim hem kavga gürültülydü diye çocuk işini ilerde düşünüyordum hayatta en çok istediğim şey anne olmaktı ama eşime güvenmiyordum kaynanam sağda solda torunum olmıyır diye konuştuğunu duydum eşime de söylemiş olmıyursa Dr gidin diye ve şimdi böyle yapıyorlar .kistlerim vardı hamile kalmam biraz zordu ama eşim dışında kimse bilmiyordu Dr bana kalırsa korunmayın dedi olmazsa tedavide geç kalmamış olursunuz dedi eşin zaten ilk günden beri istiyordu ama ben evliliğime güvenmediğim için yapmak istememiştim ama Dr öyle deyince olsun dedim Rabbim çok şükür nasip etti ama eşim böyle davrandı
Niye evde yanliz kaliyosun madem korkuyosun bas git ailene herseyi anlat bu herif seni bosamaz merak etme burnu surtsun diye yapiyor ama aklin varsa sen onu bosarsin cunku siddetin dozu artiyo kendimden biliyorum simdi hamileligin verdigi hormonlardan yanlizlik cekiyosun ama lutfen bu hormonlara yenilipte o adami afettme sonu cok daha kotu oluyo hele cocuk dogunc cocugu birak gitlere donuyo olay lutfenkendinize saygi duymayii unutmayin ve ailenizin yanina gidip birdaha asla muhattap olmayin cocuk dogana kadar velayet zaten sizin cocugunuza yapacaginiz en buyuk iyilim bu ortamda yasatmamak 2 yasinda oglum herseye sahit oldu hala duzeltemedim psikolojisi mahfoldu cocuk bunlari goz ardi etmeyin ve bitirin evliliginizi11 aylık evli ve 12 haftalık hamileyim geçen hafta eşim başıma ve belime yumrukla vurdu kolumu Sıtkı çok zoruma gitti defalarca o gün özür diledi ama kabul etmedim sonrada kendi annem gile gidip verdiği saate gelmedim diye konuşmadı bi hafta benimle bende onunla dün mesaj attım canımı yakıtının kadar canın yansın dedima o da senden tiksiniyorum falan filan diye küfürlü mesaj attı bende yazdım bende yüzünü görmeye tahammül edemiyorum oda bitirelim dedi ben avukata sordum anlaşması olursa hemen boşanırız dedi tmm dedim akşam işten geldim oda geldi kılık kıyafetlerini topladı hakkımı helal etmiyorum dedi anahtarları evin arabanın bıraktı gitti sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum dedi bende dedim biliyorsun salı günü ikili tarama testine gireceğim beni tek bırakıyorsun dedim bebeğin arkasına sığınma dedi bu gece sabah olmadı bana ömrümde ilk kez tek kaldım korkardım hep kalmaktan yavruma sığındım o var diye tek hissetmemeye çalıştım yaşım küçük değil 30 ama korkuyorum buzdolabının çalışma sesinden bile sabaha kadar ağlamaya çalıştım ama şimdi kötü hissediyorum ev sessiz haber kanalları açık degil aileme söylemedim daha nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kimseye bana vurdu diyemem zaten konuşmayacaksın dedi anlaşamadık diyeceksin dedi.ben ne yapacağım bilmiyorum çoçuguma hem anne hem baba olurum ama ama kontrollere giderken tek gitmek zoruma gidecek dışarda bi çift gördüm mü zoruma gidecek .bu ilk değil aslında balayından geldik Boğaz’ımı sıktı sonra iki defa daha sıktı sıkmasını beni kendinden uzaklaştırmak için O an bana zarar vermemek için yaptığını söylüyor .Ben aciz bi kulum Allah var benim hakkımı döktüğüm göz yaşlarımı Allah sorsun beni bu günlerimde tek bırakmayı Allah sorsun
Amin inşallah Allahtan başka bırakacak kimsem yok ama canımı çok yaktı aileme hep izinle gittim canı istedi izin vermedi ama her gün ailesi gile gittik ben gelinmişim mecburmuşum Allahtan dileğim ailesine hasret kalsın .bana ailesi yüzünden vurdu neymiş annesi bana biri sormuş ben tlf elimde yüzüne bakmadan cevap vermişim
Nasıl yani?Bu adam bunları durduk yeremi yapıyouhiç bir şey yokken
Hamile halinizle size vuran erkek yanınızda olacağına varsın bir ömür yanlız kalın. Yani bu kabul edilebilir birşey değil ailenize size şiddet uyguladığını söyleyin. Anlaşmalı da boşanmayın tazminat nafaka herşeyi alın öyle ayrılın acele etmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun mesleğiniz bir işiniz var mı? Aileniz arkanızda durur mu?
Suç her zaman kadınlardadır zaten!En büyük su bunları büyüten annelerde.kayinvalideniz şiddeti biliyormu.???
Bile bile lades demişsin nişanlıyken herşey belliymiş atsaydın o zaman en azından böyle olmazdı. Bebegin için ömür boyu görüşeceksin o adamla madem çocuk yapmasaydın yazık değil mi ona elalem ne dicek diye ne hallere geliyoruz yazık ya ne güzel işin var paranı pulunu kazanıyosun muhtaç değildin o adama keşke böyle olmasaydı. Çocuğuna sahip çık artık bundan sonra yapıcak bişeyin yok o adamdan da uzak dur lütfen balayından dönüp boğaz sıkmak nedir ya ne bekledin seni öldürmesini mi sakat bırakmasını ?!11 aylık evli ve 12 haftalık hamileyim geçen hafta eşim başıma ve belime yumrukla vurdu kolumu Sıtkı çok zoruma gitti defalarca o gün özür diledi ama kabul etmedim sonrada kendi annem gile gidip verdiği saate gelmedim diye konuşmadı bi hafta benimle bende onunla dün mesaj attım canımı yakıtının kadar canın yansın dedima o da senden tiksiniyorum falan filan diye küfürlü mesaj attı bende yazdım bende yüzünü görmeye tahammül edemiyorum oda bitirelim dedi ben avukata sordum anlaşması olursa hemen boşanırız dedi tmm dedim akşam işten geldim oda geldi kılık kıyafetlerini topladı hakkımı helal etmiyorum dedi anahtarları evin arabanın bıraktı gitti sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum dedi bende dedim biliyorsun salı günü ikili tarama testine gireceğim beni tek bırakıyorsun dedim bebeğin arkasına sığınma dedi bu gece sabah olmadı bana ömrümde ilk kez tek kaldım korkardım hep kalmaktan yavruma sığındım o var diye tek hissetmemeye çalıştım yaşım küçük değil 30 ama korkuyorum buzdolabının çalışma sesinden bile sabaha kadar ağlamaya çalıştım ama şimdi kötü hissediyorum ev sessiz haber kanalları açık degil aileme söylemedim daha nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kimseye bana vurdu diyemem zaten konuşmayacaksın dedi anlaşamadık diyeceksin dedi.ben ne yapacağım bilmiyorum çoçuguma hem anne hem baba olurum ama ama kontrollere giderken tek gitmek zoruma gidecek dışarda bi çift gördüm mü zoruma gidecek .bu ilk değil aslında balayından geldik Boğaz’ımı sıktı sonra iki defa daha sıktı sıkmasını beni kendinden uzaklaştırmak için O an bana zarar vermemek için yaptığını söylüyor .Ben aciz bi kulum Allah var benim hakkımı döktüğüm göz yaşlarımı Allah sorsun beni bu günlerimde tek bırakmayı Allah sorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?