Hamileyim eşim terk etti boşanıyoruz

Anne olmak istiyordum bekarlıgımdan beri diyordum babası olmasada sahip olurum diye öyle olmuyormuş maalesef

Yani esini bir nevi sperm bankasi olarak kullandin. Keske gercekten bir sperm bankasina bas vursaydin, en azindan bu kadar psikopat babasi olmazdi, hayatina dahil olmazdi.

Daha öncede bogazini sikmis, seni dövmüs ve "seni kendine getirmeyi calisiyordum" demelerini yuttun. Simdide bisey degisecegini sanmiyorum. Pek bosanma taraftari degilsin. Korkma, esin bir iki gün sonra geri gelir. Onun icin bos yere düzenini bozacak degil ya?

Sadece cocuga üzüldüm. Hir gür icinde büyüyecek.

Cook uzuldum adina.lutfen hemen ailene anlat yalniz kalma hamilesin bisey misey olur.oldugu gbi herseyi dosdogru anlat hemde bian evvel.yaninda olacak destek verecek birilerine ihtiyacn var.evet yalnz gideceksin belki kontrole ama belkide iyi ki kurtuldum diyeceksin .adamin siddete meyili var allah korusun elinde kalirsin bi gun

Vurduğunu kabul etmiyor beni sakinleştirmek içinmiş kendime zarar vermeyeyim diyeymiş
Darp raporu için onun vurduğunu kabul edip etmemesine bakılmıyor. Ayrıca o ne kadar inkâr ederse etsin senin beyanındır aslolan.

Adamın bulduğu bahaneye bak ya, akıl tutulması yaşıyorum resmen

Benden sana tavsiye hiç oyalanmadan boşan hazır kendisi kabul etmişken bosanmayı.Bende aynı şeyleri yaşadım ama psikolojik şiddet benimkisi ve inanki çok çok zor günler yaşadım hep af ettim ve şu anda biri 19 aylık diğeri 4 aylık iki kızım var halen düzelmedi ve son yavrum istemeden benim tedbirsizligimden oldu cok üzülmüstüm aldırma isteğime eşim onay vermedi, ama İyiki olmuş çok seviyorum onu ve ailemde arkamda devamlı küfür bağırma hakaret ben onsuz daha iyiyim ve ailemin yanındayım doğumdan itibaren çocuklar için geliyor arada dışarı da çıkıyoruz alışveriş vs gidip çamaşır bulaşıkta hep hal ettim şimdiye kadar hamileyken bile yani ama hiç düzelme yok 15 dakika iyiyse sonra yine başlıyor anladım ki psikolojik rahatsızlıkları var tek derdi idaa oynamak evde oturup bir sosyal yaşantı vs sevmez ve bağırıyor bana Avaz Avaz markette dışarda ağlatıyor beni kızım korktu bana sarıldı ve sebebide de yok incir kabuğunu doldurmayan şeyler,derdi benim eve gitmeyisim ama gittiğimin
sabahında yine aynı aileme hakaret küfür vs nankör ve iyilik bilmez birisi benim derdimde avukat bulamıyorum İstanbul Avrupa yakasında gidip acıcam davayı aç diyor zaten güya kabul ediyormuş o da ama inanmam çünkü çok dengesiz ve yakamdan düşmez mesela bana bela okur en ağır kelimeler eşliğinde akşamında aşkım der uzatma kapat konuyu der söylediğinin arkasında durmaz yani o anda söylemiş ve geçmiş gitmiştir, bu arada 4 yıllık evliyim daha 5 kuruş parasını almadım sadece evin ihtiyaçları ve çocuklara bez mama o kadar daha önce konu açmıştır buraya hamile iken arkadaşlar demişti sabret doğuma odaklan belki düzelir sonra düşünürsün ama hep aynı asla bı cacık olmaz bundan tabiri caiz ise daha bebek arabasını açmaktan aciz yere atmisligi vardır arabayı puset ile birlikte hastane önünde neyse çok uzattım farkındayım özür dilerim kızlar ama yakin zamanda boşanan varsa Avrupa yakasından ve memnun kaldiysa avukatından bana özelden adres ve ücret bilgisi atabilirmisiniz kendisi gitmiyor vakti yokmuş izin alamazmis ama beni eve gelmiyor diye sosyal hizmetlere şikayet etmeyi biliyor beyimiz...

Ayrıca her iki çocuğuma da hamileyken kontrollerime kendim gittim, eşim özel sektörde çalışıyor ve izin alması sıkıntılı olur diye. Güçlü olun biraz. 4-5 yaşındaki kız çocuğu değilsiniz artık. Çalışan, kocaman kadınsınız. Tek başınıza da kalırsınız, doktorunuza da gidersiniz. Siz güçsüz ve ezik davrandıkça eşiniz tepenize binmiş.

Söylersen nolurmuş, yine mi dövermiş? Ya böyle öküzlere karşı nasıl alttan alabiliyorsunuz, nasıl susabiliyorsunuz? Adam hamileyken sırtınıza vurmuş hala tarama testi diyorsunuz. Umrunda mı çocuk sanki.

Söyleyin, barışırız diye ümit ediyorsunuz resmen. Adım atsa hemen yelkenleri indireceksiniz. Rezil edin söyleyin, boşanın. İster babalık yapsın ister yapmasın, siz güçlü olun.

Nişan sürecinde sayfalarca yalvardı sana millet, yol yakinken vazgec kurtul diye.. Dinlememissin, evlenmissin, yetmemis hemen cocuk yapmışsın, ustelik balayi sonrasi bogazini sıkmışken..
Bu herifin bebek kontrollerine gelmesi seni mutlu edecek mi cidden? "Bebegin arkasina sığınma" demiş bir de.. Kendini niçin bu duruma dusuruyorsun? Caresizlik hissini anliyorum ama bu kisiyle bekledigin mutlulugu yasaman zor gorunuyor, o nedenle daha fazla zorlayip sana hakaret etmesine firsat verme.. Izini tozunu kaybettir, bulamasin ya gerekirse.. Halen tehdit ediyor "bi sey soylemeyeceksin, boyle boyle diyeceksin" diye.. Kimsin ulan sen diye suratına haykirasim geldi taa burdan.. Bosanma yoluna girerken bile dayatma, baski, yönetme çabası.. Ama meydani veren sensin, kusura bakma..

Hemen ilk iş pazartesi bir avukata gidip tüm olayı anlat ve haklarını öğren. Hamile eşe vurmak, söylemeyeceksin diye tehdit ve evlilik süresinde çekilen ortak ihtiyaçlar için kullanılan krediyle alakalı. İllaki temel hakların vardır. Herşeyden önce hamilesin sen. Sonrada eş kişisinin kulağına suyu kaçır bakalım biraz yusuf yusuf olsun. Yok öyle elini kolunu sallayıp çıkıp gitmek. Her türlü hakkının peşine düş.
Ortada şiddet var bence barışma ama çocuğum var diyip bir şans vereceksen dahi en azından burnu güzelce bir sürtmüş olunur.

Daha balayinda bogazinizi skan adama cocuk verirseniz bu olur. Simdi herseyini tek yapmak zorunda kalirsiniz. Uzulmuyorum ya size. Sadece o bebege uzuluyorm. 3 dakikalik zevkin kurbani olmus bi bebek. Yazik. Bu erkekler sonradan mi degisiyor anlamadim? Bende de var bi koca. Adam sevgiliyken nisanliyken neyse evlendik yine ayni. Degisen bisey yok yani. Cok mu ariyosunuz bu karaktrr yoksunu herifleri anlamiyorm

E
Eski konuna baktım da bu eskidende boyleymis, nişandan dönmekt en utanmissin..

Ailemden utanma, hiç kimseden utanma..herseyi anlat...seni kınayan aynısını yasar...

Hemen git darp raporu al..

Suan bende hamileyim . Senin durumunu okuyunca okadar çok üzüldüm ve gözyaşlarımı tutamıyorum sakin saklama şiddeti senin bir suçun yok.Kadına kaldırılan el kabeye kalkmış gibidir Allah yar ve yardimcin olsun..

bu tür aileler yüzünden başımıza neler geliyor.evlat yetisteremiyorlar bide bizi suclarlar

Anne olmak istiyordum bekarlıgımdan beri diyordum babası olmasada sahip olurum diye öyle olmuyormuş maalesef
Ağzımızdan çıkan her cumleye dikkat etmemiz lazım.

Bu cümlelerin dua hükmüne geçmiş..

Tövbe et..

Nişanlılık süresi boyunca yaşadıklarının çok çok benzerini yaşayıp da burda konu açıp KK üyelerine dertlerini yazanların konularını şimdi acilinden okumanı öneriyorum.. BDV bölümünde nişanlı diye aratın üşenmeyin okuyun.. Sonra da gözünüzü açıp aklınızı kullanıp o ö..zü hayatınızdan şutlayın.. biri nişanlıyken açtığınız konuya bu yorumu yazmış geçmiş olsun

erkekler ne ara böyle oldular aklım almıyor nasıl böyle olabiliyorlar

erkekler ne ara böyle oldular aklım almıyor nasıl böyle olabiliyorlar
Erkeklere artık adamlık öğretilmiyor, maalesef egoları şişirilerek büyütülüyor..

Öğretmenim, 12. sınıf öğrencilerime bakıyorum, 200 tane öğrencinin arasında kız arkadaşıyla nasil konuşulacağını nasil davranacagini bilen erkek öğrenci sayısı iki elin parmağını geçmiyor..

Bizim toplumumuzda nişanlı iken ayrılmak zor geliyor,evlenince değişir deniyor ama herkes kendini kandırıyor,evlenip değişmeyince 1 çocuk olsun hele nasil değişir deniyor, çocukta olsa değişmiyorlar...

Değişmeleri için kv ve kp lerin ölmesi lazım..Benim babamda da böyle bu diger erkeklerde de...

Yani ağzımı açmayayım açmayayım diyorum, büyük konuşmak istemiyorum ama cidden yani insanın ağzını açık bırakıyorsunuz.

Siz şimdi o öküz oğlu öküzün kendine zarar vermemen için sana vuruyorum lafına inandınız mı gerçekten? Seni engellemek istese elini falan tutar, vurmaz. Çalışan kadınsın, azıcık kendine gel silkelen. Kurtul o öküzden. Hiçbir insan şiddeti hak etmez, evlenecek erginliğe sahipsin ama ailene gitmek için izin mi alman gerekiyormuş. Bu ne saçma şey ya. Yapmayın Allah aşkına, kul köle olmayın şu erkeklere. İnşallah bir an önce kendine gelirsin, bebişinle sıcacık bir yuva kurarsın kendine.

Bu arada şiddet gördüğünü söyle ailene, morarma vs duruyorsa da darp raporu al. Gizleyince hiçbir şey düzelmez, daha kötüye gider unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…