Hamileyim eşim terk etti boşanıyoruz

Kıyamam ben sana üzülme Allah'a dayan benim bosandigimi iğrenç insanda 4 aylık hamileyken ve gebeligim riskli olduğu halde karnımı tekme atmisti ben o zaman boşanmaya cesaret edemedim dayak yedim sustum ama bebeğim 2 buçuk yaşına gelince yol verdim çok sukur.. boşandıktan kısa bir süre sonrada aşık oldum hemde çok fazla rüyada gibiyim öyle çok güveniyorum ki kızıma kendi öz babasından farkı olmayacagini düşünüyorum Allah utandirmasin. .. dua et bol bol ..Allah'a tevekkül ile ilgili kitaplar oku kendini rahatlat özelden öneririm istersen internetten indirip bir 30 dk okusan bile rahatlarsın ben öyle rahatlatıyor um kendimi hayat zor baş etme yollarım bunlar işte yazisabiliriz özelden bana anlatabilirsin derdini ara ara Allah'a emanet ol

İlkiş gidin darp raporu alın sonrada boşanma davası açın

Siz deli misiniz adam yapmadığını bırakmamış ne nişanlıyken ne evlenince birde çocuk yapmışsınız okadar şiddete

O çocuğu yapmakta amaç neydi ? Evlilik düzelsin mi yaşım geçiyo mu ?

Ruhhastası kocanız hala ikili test diyosunuz pes

Ve sana önerim darp raporu al elinde delil olsun neden mi bir bebeğin olacak anlaşmalı boşanmaniz için ve nafaka konusumda anlaşma sağlamanız gerekiyor elinde delil olsun ki adam çabuk ikna olsun babalık emin ol yapmayacak bari maddi desteği olsun bu süreci yaşadım ben lütfen dediklerimi yabana atma ve mesaj at istediğin şeyi sorabilirsin derdini anlatabilir sin..tecrübemi paylaşırım

Bir insan manyak olmalı balayı sonunda boğazını sıkıp sonra dövsün filan ama karsılıklı laf dalaşı varsa inat varsa adamda aşırı sinir varsa xor iş sonu böyle sebebiyet veriyor bence konu sahibi çok taraflı anlatmamış tek taraflı anlatmış adam ne olmuşta böyle tepkiler vermeye baslamış

Sakın saf saf dediğini yapma, sakın. Ne demek ya hem hamile kadını dövüp hem kimseye soylemeyeceksin demek? Herkese de soyle nasıl bi hayvan olduğunu herkese anlat dünya aleme rezil et. Pislik! Hapse atılmalı böyleleri. Benim kocam (ve eminim birçok koca) bebeğe zarar gelmesin diye sarılmaya kıyamazken, seninki gibi kocalar cezalandırılmalı. Haklısın hamilelikte yalnız olmak çok zor olacaktır çok eziyet çekeceksin ama böyle bi pislikten de bebeğini korumaya mecbursun. Yavrum zaten adam gibi bir babası olmayacak bari güçlü bir annesi olsun onun için ayakta dur ve tüm gücünle koru. Kendini dovdurmeye işkence ettirmeye hakkın yok o masum için kocandan kurtulmalisin. Bence ailene anlat desteğe ihtiyacın var içine atma çok zorlanirsin

Ne olur sa olsun bu adamı haklı çıkarmaz yaomayin böyle saçma yorumlar

“Şiddetin bahanesi olmaz, olamaz.” diye bir söz duymuş muydunuz???

Ben sadece buraya derdimi yazdım kimsenin hakaret etmesine gerek yok hamile olanlar yada geçirmiş olanlar hassas olduğunu bilirler böyle bir dönemede bu kadar ahır kimseyle konuşulmamalı evet güzel dille uyaranlardan Allah razı olsun
Hakaret edip kanayanlar umarım kınadıklarını yaşamaz

eski konumu söyledim ders olsun benim durumumda olanlara başta neyse sonunda o oluyor

Şu sorgunuz çok acayip yerlere çekilir, şu konu içinde. Hak etmişsin amalara kadar gider biliyor musunuz? Bir adamın balayında karısının boğazını sıkması, hamileyken dövmesi, o adamın merhametsiz bir sadist olduğundan başka neyi getirebilir aklınıza?

Kadının hangi davranışı adamı bu hale getirebilir? Getirmeli mi? Getirir mi?
Bu konuya "ama"lı cümle kurulamaz çünkü hamile bir kadına şiddet içeriyor.

Sizin derdiniz ne geçmiş, ne şiddet ne de bebek.
Siz "elalem ne der diye yaşayangillerden"siniz.

Boşanacağınızı düşünmüyorum. Çünkü dul bir anne olmak yerine ölmeyi, dayak yemeyi tercih ediyorsunuz.

İnşallah bebeğiniz size benzemez.

Ah ah
Bu kadın milleti rahat dursa, dayağı haketmezlerdi.
Kocaların hepsi pammık gibi, ideal erkekler.
Onları yoldan çıkaran kadınlar.

Merak etmeyin sizi boşamaz.
Sizi iyice ezip sindirme taktiği.
İnşallah gerçekten sizi boşar.

Sana geri dönücek. Döndüğünde de tedavi şartı koy. Şiddete eğilimli biriyle aynı çatı altında çocuk buyutulmez. Dovduğunu de gizlemeyi niye kabul ettiğini anlamadım. Korksunlar biraz ebeveynlerden şöyle herşeyi. Utanmaz herif. Bana kalırsa hiç uğraşma bu soysuzla

Dayak yiyen sizsiniz terk eden eşiniz. Eşinizin öfke kontrol sorunu varsa kabullenip tedavi olsun. Yok ben haklıyım havalarındaysa boşanman en doğrusu olur. Yoksa çocuğunun gözü önünde çok şiddete uğrarsın.Üstelik tek çocukla da kalmazsın. Burda okuduğum şiddet içeren konularda genelde böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…