- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Bir insan manyak olmalı balayı sonunda boğazını sıkıp sonra dövsün filan ama karsılıklı laf dalaşı varsa inat varsa adamda aşırı sinir varsa xor iş sonu böyle sebebiyet veriyor bence konu sahibi çok taraflı anlatmamış tek taraflı anlatmış adam ne olmuşta böyle tepkiler vermeye baslamışNasıl yani?
Sakın saf saf dediğini yapma, sakın. Ne demek ya hem hamile kadını dövüp hem kimseye soylemeyeceksin demek? Herkese de soyle nasıl bi hayvan olduğunu herkese anlat dünya aleme rezil et. Pislik! Hapse atılmalı böyleleri. Benim kocam (ve eminim birçok koca) bebeğe zarar gelmesin diye sarılmaya kıyamazken, seninki gibi kocalar cezalandırılmalı. Haklısın hamilelikte yalnız olmak çok zor olacaktır çok eziyet çekeceksin ama böyle bi pislikten de bebeğini korumaya mecbursun. Yavrum zaten adam gibi bir babası olmayacak bari güçlü bir annesi olsun onun için ayakta dur ve tüm gücünle koru. Kendini dovdurmeye işkence ettirmeye hakkın yok o masum için kocandan kurtulmalisin. Bence ailene anlat desteğe ihtiyacın var içine atma çok zorlanirsin11 aylık evli ve 12 haftalık hamileyim geçen hafta eşim başıma ve belime yumrukla vurdu kolumu Sıtkı çok zoruma gitti defalarca o gün özür diledi ama kabul etmedim sonrada kendi annem gile gidip verdiği saate gelmedim diye konuşmadı bi hafta benimle bende onunla dün mesaj attım canımı yakıtının kadar canın yansın dedima o da senden tiksiniyorum falan filan diye küfürlü mesaj attı bende yazdım bende yüzünü görmeye tahammül edemiyorum oda bitirelim dedi ben avukata sordum anlaşması olursa hemen boşanırız dedi tmm dedim akşam işten geldim oda geldi kılık kıyafetlerini topladı hakkımı helal etmiyorum dedi anahtarları evin arabanın bıraktı gitti sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum dedi bende dedim biliyorsun salı günü ikili tarama testine gireceğim beni tek bırakıyorsun dedim bebeğin arkasına sığınma dedi bu gece sabah olmadı bana ömrümde ilk kez tek kaldım korkardım hep kalmaktan yavruma sığındım o var diye tek hissetmemeye çalıştım yaşım küçük değil 30 ama korkuyorum buzdolabının çalışma sesinden bile sabaha kadar ağlamaya çalıştım ama şimdi kötü hissediyorum ev sessiz haber kanalları açık degil aileme söylemedim daha nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kimseye bana vurdu diyemem zaten konuşmayacaksın dedi anlaşamadık diyeceksin dedi.ben ne yapacağım bilmiyorum çoçuguma hem anne hem baba olurum ama ama kontrollere giderken tek gitmek zoruma gidecek dışarda bi çift gördüm mü zoruma gidecek .bu ilk değil aslında balayından geldik Boğaz’ımı sıktı sonra iki defa daha sıktı sıkmasını beni kendinden uzaklaştırmak için O an bana zarar vermemek için yaptığını söylüyor .Ben aciz bi kulum Allah var benim hakkımı döktüğüm göz yaşlarımı Allah sorsun beni bu günlerimde tek bırakmayı Allah sorsun
Ne olur sa olsun bu adamı haklı çıkarmaz yaomayin böyle saçma yorumlarBir insan manyak olmalı balayı sonunda boğazını sıkıp sonra dövsün filan ama karsılıklı laf dalaşı varsa inat varsa adamda aşırı sinir varsa xor iş sonu böyle sebebiyet veriyor bence konu sahibi çok taraflı anlatmamış tek taraflı anlatmış adam ne olmuşta böyle tepkiler vermeye baslamış
Adam haklı demedim hanımefendi sacma sekilde siz yorumlamayın lütfenNe olur sa olsun bu adamı haklı çıkarmaz yaomayin böyle saçma yorumlar
“Şiddetin bahanesi olmaz, olamaz.” diye bir söz duymuş muydunuz???Bir insan manyak olmalı balayı sonunda boğazını sıkıp sonra dövsün filan ama karsılıklı laf dalaşı varsa inat varsa adamda aşırı sinir varsa xor iş sonu böyle sebebiyet veriyor bence konu sahibi çok taraflı anlatmamış tek taraflı anlatmış adam ne olmuşta böyle tepkiler vermeye baslamış
çok haklısınız ama kesin boşanmayacaklar. her şeyi sineye çekip kocişlerine köle olmaya devam edeceklerbirisi daha var o kadar dedik evlenme diye o da boşanıyor şimdi konu açmış.
bile bile lades başka birşey değil. yazık.
Bir insan manyak olmalı balayı sonunda boğazını sıkıp sonra dövsün filan ama karsılıklı laf dalaşı varsa inat varsa adamda aşırı sinir varsa xor iş sonu böyle sebebiyet veriyor bence konu sahibi çok taraflı anlatmamış tek taraflı anlatmış adam ne olmuşta böyle tepkiler vermeye baslamış
Sizin derdiniz ne geçmiş, ne şiddet ne de bebek.Yarın KPSS var kardeşim girecek o üzülsün istemiyor geçsin ondan sonra söyleyim diyorum
Kayınvalidem gil aramadı gitti orda kaldı gece ama beni aramadılar demediler bu kadın hamile torunumuzu taşıyor kim bilir ne söyledi yüzüne karşı normalde iyiler ama arkandan bileniyorum
Ah ahŞu sorgunuz çok acayip yerlere çekilir, şu konu içinde. Hak etmişsin amalara kadar gider biliyor musunuz? Bir adamın balayında karısının boğazını sıkması, hamileyken dövmesi, o adamın merhametsiz bir sadist olduğundan başka neyi getirebilir aklınıza?
Kadının hangi davranışı adamı bu hale getirebilir? Getirmeli mi? Getirir mi?
Bu konuya "ama"lı cümle kurulamaz çünkü hamile bir kadına şiddet içeriyor.
Merak etmeyin sizi boşamaz.11 aylık evli ve 12 haftalık hamileyim geçen hafta eşim başıma ve belime yumrukla vurdu kolumu Sıtkı çok zoruma gitti defalarca o gün özür diledi ama kabul etmedim sonrada kendi annem gile gidip verdiği saate gelmedim diye konuşmadı bi hafta benimle bende onunla dün mesaj attım canımı yakıtının kadar canın yansın dedima o da senden tiksiniyorum falan filan diye küfürlü mesaj attı bende yazdım bende yüzünü görmeye tahammül edemiyorum oda bitirelim dedi ben avukata sordum anlaşması olursa hemen boşanırız dedi tmm dedim akşam işten geldim oda geldi kılık kıyafetlerini topladı hakkımı helal etmiyorum dedi anahtarları evin arabanın bıraktı gitti sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum dedi bende dedim biliyorsun salı günü ikili tarama testine gireceğim beni tek bırakıyorsun dedim bebeğin arkasına sığınma dedi bu gece sabah olmadı bana ömrümde ilk kez tek kaldım korkardım hep kalmaktan yavruma sığındım o var diye tek hissetmemeye çalıştım yaşım küçük değil 30 ama korkuyorum buzdolabının çalışma sesinden bile sabaha kadar ağlamaya çalıştım ama şimdi kötü hissediyorum ev sessiz haber kanalları açık degil aileme söylemedim daha nasıl söyleyeceğim bilmiyorum kimseye bana vurdu diyemem zaten konuşmayacaksın dedi anlaşamadık diyeceksin dedi.ben ne yapacağım bilmiyorum çoçuguma hem anne hem baba olurum ama ama kontrollere giderken tek gitmek zoruma gidecek dışarda bi çift gördüm mü zoruma gidecek .bu ilk değil aslında balayından geldik Boğaz’ımı sıktı sonra iki defa daha sıktı sıkmasını beni kendinden uzaklaştırmak için O an bana zarar vermemek için yaptığını söylüyor .Ben aciz bi kulum Allah var benim hakkımı döktüğüm göz yaşlarımı Allah sorsun beni bu günlerimde tek bırakmayı Allah sorsun
:)) ağzımdan aldınızAh ah
Bu kadın milleti rahat dursa, dayağı haketmezlerdi.
Kocaların hepsi pammık gibi, ideal erkekler.
Onları yoldan çıkaran kadınlar.
E öyledir ama...Suç her zaman kadınlardadır zaten!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?