hamileyim, kızım doğmak üzere ve boşanıyorum...

Hikayen çok zor çok kötü günler geçirmişsiniz ama ben seni çok içten tebrik ediyorum bu güçlü duruşun için çocuğu bahane edip boşanmaya cesaret edemeyen kadın tiplerine örnek olsun tabiki burada ailenin arkanda durması çok önemli bu adamla yetiştireceğin kız çocuğu çok sağlıksız olacaktır adam değer bilmiyor bence çok güzel karar almışsın zorda olsa evladın ve senin için en iyisini yapıyorsun tekrar tekrar tebrik ederim her bayanın böyle güçlü durması dileğiyle....

Size de geçmi$ olsun...
Aramizda benzer bir durum ya$ami$ biri olarak sanirim arkada$a en çok yardimi dokunacak ki$i sizsiniz.

Bir de $unu eklemek istedim özellikle bo$anmi$ ailelerden iki tarafli güvensizlik felan devam ederse avukat izniyle anne nezaman baba çocugunu görmeye geldiginde bir kagida saat ve gün yaziliyor çocugu getirdigi saat yine not tutuluyor ve iki tarafli imza atiliyor.
Hani olur ya, ilerde habersiz bir$eyler yapar getirmemezlik felan... ozaman elinizde belgeniz olur.
Kayinvalidenin görmesine gerek yok felan demi$siniz... sanirim büyüklerin görme haklari da vardi... Bunu özellikle neden yazmak istedim. Cünki e$i hep sen bo$anma dilekçesini ver diyor ve evlenirsen çocugu göremezsin diyormu$ sanirim dimi? O yüzden dikkatli olmak lazim.

Bi diger konu: arkada$a kendi ailesinin sahip çikmasi evet çok güzel. Hatta bebegin geli$iminde büyük rol oynayacaktir. Umuyorum her$ey istediginiz gibi geli$ir ve hayirlisi neyse o olsun arkada$im.

teşekkür ederim canım, ama asıl tebriği ailem hakediyo. onlar bana destek olmasa bu kadar cesaretli olamazdım belki de...

geçmiş olsun canım, darısı benim başıma... göstereyimmi kızımı diye sordum ama aslında verdim kararımı. ben onlar kadar vicdansız olamıyorum. kızımın doğduğunu ona haber vermicem. gitsin başkasından duysun kızının doğduğu haberini bi yabancı gibi. eğer kaynanayla birlikte gelirse sadece babasına göstericem, kaynanama kesinlikle göstermicem. kızımın babasına da, boşanma davasını açıyorum, artık kafana göre gelip göremezsin, mahkeme ne günü belirlese o gün gelip görebilirsin dicem ve kapıyı göstercem.
bana kalsa kızımın tırnağını görmeyi haketmiyor, ama kızım babasını tanısın... zaten farklı şehirlerdeyiz, kim bilir ne zaman görür. benim korkum, kızım şimdi küçük diye mahkeme bi kaç saat görmesine izin verir, ama biraz büyüdüğünde mahkeme derse ki mesela yazın 10 gün babada kalsın falan. ya bi daha getirmezse, ya kızıma karşı beni doldururlarsa diye korkuyorum.
ben ne olursa olur kızıma babasını kötüleyemem, ama onlar çocuk psikolojisi falan anlamazlar, beni kızıma kötülerler, kızım beni istemez diye korkuyorum... daha bunları düşünmem için çok erken biliyorum ama annelik böyle bişeymiş galiba.
hakkımızda hayırlısı artık:Saruboceq:

gösterme çocugunu o öküz kocana babası felan olamaz sadece genini vermiş okadar oda olmasaymış ama olmuş bikere...
ya benim anlamadığım bu kaynanatörlere ne oluyor yahu önce diyar diyar dolanır oğullarına kız ararlar evlndirirler binbir zahmet sonrada ayırmaya çalışırlar ..nefret ediyorum ya böyle igrenç insanlardan..
neyse olan olmuş sana artık bundn sonraki hayatında kolaylıklar diliyorum allah yardımcın olsun sağlıcakla al bebişini kucağına ihşallah

inşallah, teşekkür ederim ii dileklerin için...

eşim dilekçeyi sen ver diyor, çünkü hala ne kadar ciddi olduğumun farkında değil, blöf yaptığımı sanıyor. nasıl olsa davayı açamaz diye düşünüyor.
ben ona hiçbi şeyin hesabını sormayacağım. hiç bişey istemicem. çıksın gitsin hayatımdan ben başka bişey istemem... allah sorsun ona..

Bunu avukatınıza danışın ama yine de onun davayı açması bence daha iyi.Anlaşma da yapmayın. protokol imzalarsanız değiştiremezsiniz.Boşandıktan sonra.

Allah kolaylık versin..
zaten bu tip insanların istediği de bu..sorumsuz yaşamak..
sen bir şey isteme, o da verme taraftarı değildir zaten..kör ve iki göz olayı..:1ninca:
Bir eş,bir baba kendi kurduğu ailesine vermeli öncelikleri..

Ayy içim şişti. Ne biçim bir adam bu yaa klava:

Boşanmayı erteleme kesinlikle. Ve de gösterme çocuğunu.

Arayıp sormayan insanın çocuğunu da arayacağını sanmam ya neyse.

Sağlıkla gelsin bebeğin üzme kendini de bebeğini de boş insanlar için

allah yardımcınız olsun çok üzüldüm hikayenize diyecek kelime bulamıyorum kocana ve ailesine pes yanii!!!!!! ilerde inş çok mutlu olursunuz geçmiişte olanları unutursunuz ama çocuk psikolojisi için çocuğun babaya ihtiyacı var baba görmek isterse ilerde çocuğunu ona gösterin

yardım istemişsin bende koşup geldim....bana lütfen kızma ama!!!...sana lütfen bi kere daha düşün derim...sonra pişman olma...bir çocuğunu babasız büyütmenin ne kadar sıkıntılı olabileceğini, mahalle baskısını ve helede bir kız çocuğu büyütmenin zorluklarını bi kere daha düşün..baban annene hiçmi zulüm etmedi...herşey çokmu güllük gülistanlıktı...birde annenle babanın boşanmış olabileceğini sonrada siz şimdi ne halde olurdunuz onu bir düşün sonra kararını ver derim...birincisi yapıcı yorumlar yapma taraftarıyım ikincisi tarafsız olma adına birde eşinin diyebileceklerini düşünüyorum...tabiki son karar senin ama sen bi kere daha düşün canım...

hayır neden kızayım, herkesin fikirlerine saygı duymak lazım... baban annene hiçmi zulmetmedi, onlar boşansaydı sizin haliniz ne olurdu demişsin. ben bunun cevabnı vermiştim. benim annemle babamın sorunlu bir evliliği vardı. ben sürekli kavgalı bi ortamda büyüyeceğime, boşanmış olmalarını tercih ederdim. babam eve geldiğinde, aman kavgalarını duymayayım diye, erkenden uyuduğumu yada kendimi odaya kapattığımı ben biliyorum. yani anlayacağın, sırf çocuk babasız büyümesin diye, artık aralarında saygı sevgi kalmamış iki insanı bi eve tıkınca, çocuklar sandığın gibi mutlu olmuyor.
yerimseniben

Selam..

Evliliğinizi sürdürme ya da bitirme kararı, eşinize ve size ait. Devam ederse de öne konacak şartları siz ikiniz belirlersiniz, bitecekse de. Ama ortada bir çocuk var. Eşiniz belki kötü bir koca olabilir, ancak bu kötü bir baba da olacağı anlamına gelmez. Kızınızı göstermeme düşüncesi şu andaki hassas, duygusal döneminizden kaynaklanıyor. Eğer ki gerçekten doğduğunda baya göstermezseniz, sadece kızınızı eşinize intikam vesilesi olarak kullanmış olursunuz. Ve kesinlikle yanlış bir tutum. En büyük kötülüğü kızınıza yapmış olursunuz.

Benim temennim eşiniz yokluğunuz sırasında iyice düşünür ve evliliğinizi kurtarma çabasına inşallah girer. Ayrı ev olmadan gitmeyin derim. Devam ederseniz sizin de şartınız bu olsun. İki ay sonra, üç ay sonra değil evi tutsun ve öyle gidin. Bu kadar kötü şeyler yaşadıktan sonra, k.valideniz ve k.biradenizle yüz yüze bakmanız zor. Allah herkesin evine huzur versin.

bi an eksik mi yazdım acaba diye düşündüm. ben aylardır arayıp kızını sormuyo diyorum ve siz bunu okuduktan sonra kötü eş oldu die kötü baba olaacak değil diyorsanız, ben sadece sizinle düşünce yapımız çok farklı diyebilirim. çocuğunu görecek, ama mahkemenin karar verdiği günlerde.
eşimden intikam almak için kızımı kullanma yorumunuza zaten cevap bile vermek istemiyorum....

Durum çok zormuş...
Annesini anladım da abisi neden sizle kaldı çok saçma yani...
Bence baba evine dönmekle iyi yapmışsın...
Çocuk konusuna gelince annesini bilmem ama eşinin görmek hakkı diye düşünüyorum...

Huzursuz bir aile ortamında çocuk büyütmek, çocuğa yapılabilecek en büyük kötülüktür.
O Çocuk büyüdüğünde , bir yetişkin olduğunda o kötü anıları silip atamayacak beyninden.
anne ayrı baba ayrı büyümek zor olsa da daha mantıklı bence

çoook geçmiş olsun.Allah kolaylık versin.
Allah eşinize,kayınvalidenize özelliklede eşinize gerçekleri görmeyi nasip etsin.
siz de biraz sabredip bekleyin,hemen boşanmayı düşünmeyin.kızınız olunca inanaın daha farklı olabilir.
eşiniz birleşmeyi düşünürse kesinlikle bir evlilik terapisi alın derim.bunu ve ayrı evi şart olarak koşun.

çok şaşırdım çok üzüldüm okuduklarıma...
olmaması gerekn herşeyi yaşamışsın..eşinin bu tavırları hiç normal değil sende onun canısın nasıl seni bu kadar dışlayabilir anlamış değilim..bana göre 3 aydır ilgisizse bu adam sana karşı bunun altında annesi ve abisi yatıyo demektir..ben eşini doldurduklarına inanıyorumki öylede zaten..
ama şunu da belirtmek gerek bende 5 aylık hamileyim ALLAH kısmet edrse benimde bi kızım olucak..yani söylemek istediğim bi çocuğu babasız büyütmek çok zor ki böyle huzursuz bir ortamda büyütmek daha da zor olsa gerek..eşinin insafa gelmesini ve ayrı eve çıkmasını istemende başka yapıcak hiç bişi yok..eşinle son kez konuş ve ne yapmak istediğini sor..
ya sana ve kızına sahip çıksın yada bu işin adı konsun..seni her halikarda zor günler bekliyo..
fakat kızının doğuşu sana en büyük destek olucaktır yaşadıklarına rağmen gülümseyerek bakıcaksın hayata..
RABBİM yardımcın olsun hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…