canıkm ben önce seni ve karnındaki masum meleğini düünüyorum kaç aylık hamilesin bilmiyorum, sen yemeden içmeden kesilir 3 kilo verirse o melek nasıl büyür annesi, öncelikle bitanem lütfen, bu adam siz olayı ögrendikten sonra her şey çok değişecek vs demiş, siz olayı ögrenmemiş olsa idiniz demekki devam edecekti, önce bu pişmanlığı kendi vicdan azabıyla bir yaşaması gerekiyor siz ögrendikten sonra ele güne ne derim kurulu düzenimden olurum diye düşünüyorda her şeyden değişcem diye söz veriyorsa bu adamla nasıl çocuk büyüteceksin tatlım, yarın birgün bu şekilde senin her mutsuzluğun bu meleğe yansıyacak, malesef olay biraz karışık ve bende bir anne oldugum için önce hep çocuklar üzerinden olayı alarak düşünüyorum, katşıdaki kadının çocukları kaç yaşındalar? muhtemel kadının eşi ögrenince 3 sayfa haberi gibi bir konu çıkacak baba eşinizi ve kadını öldüreck ve o cocuklar sahipsiz kalıcak, offf

(( arada bu küçük melekler olmasa insan belki daha farklı düşünür daha farklı harekt ederdi, benim sana tavsiyem dna testi yaptır muhtemeln eşinden bir cocukda var ve sanki sonuncuda eşinden gibi dogrusunu Allah bilir elbette çocuklar için dna testi yaptırabilirsin, fakat bu sana ne kazandıracak yalnız daha çok üzülecek ve yıpranacaksın, sana nacizane tavsiyem bitanem bırak ya Allah ındna bulsunlar sen güzelce ye iç bebgini besle sesin ruh halin ağlamam karnındaki o masum yavruyu mahzun ediyor annesi, üstelik bu insanlar olayı ögrencinde hala tepki olarak eşine söylemedin diye artık sert bir tepki dahai beklemiyorlardır çnkü psikolojide bir alışma süreci var senin için zor olsa bile artık durumu alışma dönemi içindesin ilk sert tepkilerin azda olsa kaybolmuştur, ama içinde hızla nefret vs yayılıyordur, canım yalnız burda sen ve karnındaki meleğin degerli, durumu ifşa edip etmeme kararıbı sen bileceksin ama yolunu ayırırsan ilerde güzel mutlu bir düzen kurabilrsn ne diyein caım Allah yardımcın olsun, şu mübarek günde dualrımız seninle, inşAllah arada kalan masum çocuklar ve evlatlar büyüklernin yaptıgı hatanın bedelini çekmezler, bu durumu Allah a havala edelim, Rabbim en güzel şeklini bilir