• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

canim eger orucu doktor yasaklamazsa ve sen kendini iyi hissedebilirsen tutarsin orucu bende tutuyorum ve allaha sukur hicbi problemde olmadi daha

4 aya kadar tutarsın 4. aydan sonra sen ne yersen çocuk onunla beslenir. o sebepten gelişimine engel olursun kaldıki normal bi insan 18 saat aç kalmakta zorlanırken hamile halinle oruç tutmak akıl karı değil ve büyük günah istersen açıp kuran mealinde okuyabilirsin

benim anlamadığım yahuu hem sitedesiniz hem konunuzdasınız eee cvp yazmak bu kadar
zor olmasa gerek hiç bir sorulan soruya cvp vermiyosunuz bile madem akıl istiyosunuz
alın size bir sürü şey yazıldı eesiz neden cvp yazmıyosunuzz

arkadaşım sürekli pc başında değilim annemdeyim şuan içeri gidip gelmek durumunda kalıyorum ayrıca senin bişey sorduğunu da görmedim?

arkadaşım sürekli pc başında değilim annemdeyim şuan içeri gidip gelmek durumunda kalıyorum ayrıca senin bişey sorduğunu da görmedim?

valla pesss diyorum ben size pessssssssssss
o kadar yorum yaptım o kadar şey sordum neyse canım sen bak işine
ben anlayacağımı anladım merak etme

Siteye ilk mesajınızda çok reyting alan bir konuyla girdiniz, bana siteye yabancı değilmişsiniz gibi geldi

arkadaşım ben zaten başka bi nickle siteye üyeyim fakat orada biraz deşifre olduğum için başka nickle bu konuyu açtım düzgün bi şekilde sorsanız zaten söylerim

Yazmayım tekrar dedim ama dayanamadım, olayın gerçektir yalandır bilmem, ama tavrınız rahatsız edici.
İkinci üyelik alıp yardım demişsiniz, ama yardım ister bir haliniz yok.
Kullanıcı adınızla deşifre olmak nedir onu da anlamış değilim!

Geçtiğimiz günlerde kk'dan bir bayan da aldatıldığını yazdı tüm içtenliğiyle, üstelik bu bayan da daha önce böyle bir konuyla hiç gelmemişti. Şimdi bu bayan arkadaşta mı deşifre oldu?

Açıkcası dini bütün geçinenlerden korktugum kadar hiçkimseden korkmam. Nerede sapık var pislik var hepsi bu namazında orucunda olanlardan çıkıyor. İmamın dediğini yap yaptıgını yapma diye atasözü bile var.

Ayrıca hamileyken oruç tutanların akıllarından şüphe ediyorum. O bebeklere yazık çok yazık !

Son düzenleme:
4 aya kadar tutarsın 4. aydan sonra sen ne yersen çocuk onunla beslenir. o sebepten gelişimine engel olursun kaldıki normal bi insan 18 saat aç kalmakta zorlanırken hamile halinle oruç tutmak akıl karı değil ve büyük günah istersen açıp kuran mealinde okuyabilirsin

bizdaha 3ayligiz canim kardesimde hamile ve daha 2ci ayinda ama tutamiycak tansiyonu dusuyo oyuzden problem yoksa diye demistim tabiki biraz daha buyuk olsa bebegim bende tutmazdim

Bir de oruç tutan bir arkadaşımdan örnek vereyim. Hamileyken oruç tuttu bu şahıs sonra da 30. haftadan sonra bebeğin gelişimi durdu ( bebeğin kafası küçük kalmıstı ) haliyle ve yusuf yusuf bebeğim gerizekalı olcak diye ağlandı durdu. Ve müstehak böylelerine hiç üzülmedim. Sadece o bebeğe yazık. Öyle bir annesi oldugu için.

Açıkcası dini bütün geçinenlerden korktugum kadar hiçkimseden korkmam. Nerede sapık var pislik var hepsi bu namazında orucunda olanlardan çıkıyor. İmamın dediğini yap yaptıgını yapma diye atasözü bile var.

Ayrıca hamileyken oruç tutanların akıllarından şüphe ediyorum. O bebeklere yazık çok yazık !

doğru düzgün konuş genelleme yapmaya hakkın yok

Son düzenleme:

Namazında orucunda olanlardan sorun çıkmaz, namazı orucu, dini kullananlarda sorun çıkar çıkar.
Cümlelerimizi kurarken az daha özen lütfen, burası her dinden insanın bulunduğu bir yer. Karşılıklı saygı lazım.

Namazında orucunda olanlardan sorun çıkmaz, namazı orucu, dini kullananlarda sorun çıkar çıkar.
Cümlelerimizi kurarken az daha özen lütfen, burası her dinden insanın bulunduğu bir yer. Karşılıklı saygı lazım.

Namazınca Orucunda olanlardan SORUN CIKAR. Göstermelik yapan bir sürü insan var. Mesajımın basında da dini bütü GEÇİNENLER dedim zaten. O yüzden cümlelerim son derece düzgün.

bak tatlım yapman gereken tek şey o adi adamdan bi an önce ayrılmak.inan bu ona müstehak..

kadının kocasına ben olsam söylerdim.benim yuvamı dağıtanlar,hayatımı mahvedenler de en az benim yaşadığımı yaşamalı.elmi yaman beymi...:41::41::41:

o kadına dünyayı dar ederdim ben.hatta kocasına söylemekle kalmaz cümle aleme duyururum pisliklerini:47::47::47:
kocası ikisini de vururmuş pehhhhh..madem böle korkuyorlardı bu haltı yerken akıllarına gelicekti bu.o arsız kadında kocanda ölüm korkusuyla değil rezilliklerinin ortaya çıkacağından ikimizi de vurur diyor bence.yine yalan dolan yanii..

gerisi sana kalmış tatlımm.işte hendek,işte deve:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

valla gerçekmisin yoksa şakamı bilmem ama anladığım şu ki eğer gerçeksen sen bu adamı:ssz:boşamazzzsın.olaki bir kız kardeşin falan da varsa dikkat edin derim ben...sende ki bu soğukkanlılıkla ensest ilişki ustası eşiniz yarın kızkardeşinize de atlar...sizde soğukkanlılıkla izlersiniz:46:

Bir de oruç tutan bir arkadaşımdan örnek vereyim. Hamileyken oruç tuttu bu şahıs sonra da 30. haftadan sonra bebeğin gelişimi durdu ( bebeğin kafası küçük kalmıstı ) haliyle ve yusuf yusuf bebeğim gerizekalı olcak diye ağlandı durdu. Ve müstehak böylelerine hiç üzülmedim. Sadece o bebeğe yazık. Öyle bir annesi oldugu için.

pes yani size...
sizin gibi kadınlar oldukça erkekler önlerine gelen her kadınla aldatırlar nasılsa affeder dönersiniz geri....
cidden müstehak size aradan kaç gün geçmiş hala o adamla aynı evdesiniz
yuhhh diyorum sadece.......

canıkm ben önce seni ve karnındaki masum meleğini düünüyorum kaç aylık hamilesin bilmiyorum, sen yemeden içmeden kesilir 3 kilo verirse o melek nasıl büyür annesi, öncelikle bitanem lütfen, bu adam siz olayı ögrendikten sonra her şey çok değişecek vs demiş, siz olayı ögrenmemiş olsa idiniz demekki devam edecekti, önce bu pişmanlığı kendi vicdan azabıyla bir yaşaması gerekiyor siz ögrendikten sonra ele güne ne derim kurulu düzenimden olurum diye düşünüyorda her şeyden değişcem diye söz veriyorsa bu adamla nasıl çocuk büyüteceksin tatlım, yarın birgün bu şekilde senin her mutsuzluğun bu meleğe yansıyacak, malesef olay biraz karışık ve bende bir anne oldugum için önce hep çocuklar üzerinden olayı alarak düşünüyorum, katşıdaki kadının çocukları kaç yaşındalar? muhtemel kadının eşi ögrenince 3 sayfa haberi gibi bir konu çıkacak baba eşinizi ve kadını öldüreck ve o cocuklar sahipsiz kalıcak, offf:((( arada bu küçük melekler olmasa insan belki daha farklı düşünür daha farklı harekt ederdi, benim sana tavsiyem dna testi yaptır muhtemeln eşinden bir cocukda var ve sanki sonuncuda eşinden gibi dogrusunu Allah bilir elbette çocuklar için dna testi yaptırabilirsin, fakat bu sana ne kazandıracak yalnız daha çok üzülecek ve yıpranacaksın, sana nacizane tavsiyem bitanem bırak ya Allah ındna bulsunlar sen güzelce ye iç bebgini besle sesin ruh halin ağlamam karnındaki o masum yavruyu mahzun ediyor annesi, üstelik bu insanlar olayı ögrencinde hala tepki olarak eşine söylemedin diye artık sert bir tepki dahai beklemiyorlardır çnkü psikolojide bir alışma süreci var senin için zor olsa bile artık durumu alışma dönemi içindesin ilk sert tepkilerin azda olsa kaybolmuştur, ama içinde hızla nefret vs yayılıyordur, canım yalnız burda sen ve karnındaki meleğin degerli, durumu ifşa edip etmeme kararıbı sen bileceksin ama yolunu ayırırsan ilerde güzel mutlu bir düzen kurabilrsn ne diyein caım Allah yardımcın olsun, şu mübarek günde dualrımız seninle, inşAllah arada kalan masum çocuklar ve evlatlar büyüklernin yaptıgı hatanın bedelini çekmezler, bu durumu Allah a havala edelim, Rabbim en güzel şeklini bilir

dini gercekten yasayan insanlarda asla dediginiz seyler olmaz cunku onlar kkendilerine ornek olarak peygamberlerini alirlar

ayrica oruc tutanlari yargilamak size dusmez ben kendimi iyi hissediyosam ve bebegime hic zarari olmiycani biliyosam sizi sorucak degilim oruc tutmak icin

konu sahibi ne bu rahatlık ne bu genişlik yahu hala eşim diyebiliyosun o hayvan herife:47:
madem bi şekilde arayı bulup kendi bildiğini okuyacaksın şu mübarek günde bu kadar kişiyi konu açıpta sinir etme:20:

Back
X