- Konu Sahibi hayatbosss
-
zaten ilk yenge felan muhabbeti varmış aralarında
sonra eşim adama mesaj atıyormuş
tel kadında oluyormuş kadın da işte mesajlara cevap veriyormuş
ben kayınvalidem ve kayınpederime de
kızıyorum
bu konulardA çok serbestler o sıralarda
haberleri varmış
ama birşey demiyorlarmış
hani yengen o senin ne olacak canım yengesi o onun muhabbetleri vardır ya bazı insanların o şekilde işte
konu sahibi barışmaya niyetli kararını vermiş..
işte bahsettiğim tam olarak bu, gözleri kapalı evlenmiş, gözleri kapalı yaşayıp gidecek...
yormayın kendinizi..
KONU SAHİBİ HANIMEFENDİ, Size defalarca "ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizle şuan aranız nasıl ve ya boşanmayı düşünüyor musunuz" diye sorular soruldu.. bunların hiçbirisine cevap vermediniz. Sadece nasıl aldattıgını, nsıl yakaladıgınızı, o kadınla konuşmaya calıstıgınızı yazıyorsunuz. Amaç nedir, ilgi çekmek mi ??? Başlığınızın girişi ACİL yardım!!! Ama yardım istemediniz ? Ben anlayamadım bu muhabbeti...
oda dogru ya eşiyle beyin fırtınası yapıyor ...küsmemişler ki barışsınlar
siz böyle tepkisiz olmaya devam ederseniz, aldatılmaya mahkumsunuz demek, üzgünüm..nasıl bir sabır var sizde anlamadımmm!!
kadınla konuştum telde sonrasında hepten sinir oldum inkarlar felan yine müsait değildi sonra konuşalım dedi ama ben suskunluğuma şaşırıyprdum
ve çocuğuma birşey oldu sanıryordum eşimi tabi ki de affetmedim kendisi de biliyor kadınla ertesi gün tekrar görüştüm tamam bu sefer kabul etti ama ben onun yengesiyim diyor bu sefer de bende hadi be neyin derdindesin sen hem sana adınla hitap ediyor sen kalkmış yenge diyordsun
kadın bu sefer durup durup aramam için çağrı atıyor nasılsın canım felan :S 1hafta 10 gün öncesine kadar
4 aylık bebek aldırılmaz degılmı tam bılgım yok ama yasal olarak ızın varsa bnce dunyaya getırmeyın ve bosanın. cok kotu bı erkekler evlısınız hem yalan hem aldatma...evlendıkten sonra aldatanlara alıstıkta daha sevgılıyken ve oncesınden cok acayıp bısı ya
allah yardım etsın
canım durum vahim..
ortada bir ihanet olduğu gün gibi ortada evet..
yalnız kanı 5 kuruş etmeyen o 2 pisliğin günahlarnı almak gibi olmasın ama ben sanmıyorum ki eli eline değmemiş olsun..
nerden bilebilirsinki bu 4.nün babasının o hayvan herif olmadığını..
ben senin yerinde olsam alır okuturdum mesajları aşiftenin eşine görsünler bakalım namussuzluk ne demekmiş..
senin kapı gibi ailen var büyürtürsün cocuğunu Allahın izniyle. ama sakın olaki barışma domuz adamla yine karsısına cıksa fingirdek biri aynısını yapar. Kuran-ı kerimi bile kullanmış.. Allah ıslah etsin ne diyeyim başka ...
o bebegin sucu neki aldirsin canim bi kadin istedikten sonra bebegini kendi basinada buyutur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?