• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

bu ahlaksızlık ahlaksızlık ahlaksızlık................ yanlıs anlamazsan dokunmadıgını nasıl garanti olarak bakabiliosun ben simdi o çoçuklar kimden o bile aklıma geldi yaniii böle ahlaksızdan beklenebilirrr:44:

yeminle benimde aklımdan geçti valla o çocuklar kimden ben olsam ki Allah göstermesin şimdiye bütün ili ayağa kaldırdımdı teli aldığım gibi önce kendi aileme sonra kocam olacak k..ğe sonrada soluğu kadının sülalesinin yanında alırdım kocasının gözüne gözüne sokardım telefonu...... ahlaksızlar.

önce bir izninizle ''yuuuh'' diyorum!!

sonra sizin bayanı ve eşinizi anlatırken ''son derece dinimize bağlı insanlarız'' demenize takılıyorum.

neden takılıyorum?dine bağlılık dışarıya kendini o şekilde göstermeyle olmuyor efendim!!!

lütfen insanları dış görünüşleri ile değerlendirmeyin.bkn:kocanız ve ensest ilişkisi olduğu bayan!!!

sizin yapmanız gerekense bence;susmamak!!!

neyse devam edeyim kızlar uzun oldu kusura bakmayın aMA baya bi kısa şekilde yazıyorum aslında.
daha sonra eşim herşeyi anlattı aralarında birşey geçmediğini eli bile eline değmediğini sadece telde ve msn de görüştüklerini başlarda böyle olmadığını sonradan bu şekil olduklarını
bu arada mesajın diğeri de şu şekildeydi
'' ben seni hep sevdim ve hala da seviyorum ama sen verdiğin sözle''
mesaj raporda bu kadar çıkıyor ama devamı eşimin söylediğine göre ''tutmadın''
imiş zaten bende öyle tahmin etmiştim
başka bi mesaj da
''sesimi duy diye''
ne sözü dedim söz yok öylesine yazdım çok pişmanım neden yaptım bilmiyorum diyor
kadını eşini arayacaktım 2mizi de öldürür dedi ve kadın da 4. çocuğuna hamile ...
böyle insanlara ne denir ne yapılır bilmiyorum
sonra eşime kadını arattırdım
kadın açtı bi kırıtmalar bi şeyler
evdeyim dedim neden çaldırıyorsun dedi
hıı felan diyor
sonra adımı söyleyerek eşim öğrendi biliyor musun dedi
yine hıı öyle mii diyor
inanmıyor musun diyor eşim
ı ıh diyor
sonra ben aldım teli elime selam verdim tel pat kapandı

ayy sinir oldum yaaaa, çıldıracam şimdi. şuan elimde o kadının kocasının teli olsa ben arayıp söylicem. hayret bişey yaaa bide öldürür ikimizide diyomuş, gebertsin. ya bide 4. ye hamile. :47::47::47::47::47::47::47: o çocukların günahı ne yaaa, böyle anamı olur. yarabbim ne günlere kaldık.
sinirden yerimde zor duruyorum şuan, verseler elime parça pinçik ederim ikisinide. :47::47::47::47::47::47:

yüzsüzlüğün bu kadarıııı :20: bende söleyin ne olacaksa olsun.. hiç düşünmeyin derim. bunları yaparken sizi düşünüyormuydu eşiniz.....

zaten demediğimi bırakmadım karnındaki çocuğun senden olmadığı ne malüm neler karıştırdınız Allah bilir daha neler neler
neyse ertesi gün oldu kadını aradım
kadın canım sesin neden öyle
7diyorum nasıl ?sinirli
nasıl olması lazım bu durumda diyorum
ne durumu ne olmuş diyor reezil karı
dedim bak beni sinir etme aranızda olanları bi,liyorum
ne olmuş ki neyi biliyorsun canım sen yanlış anlamışsıun diyor
hepten sinir oldum

bu arada zaten konuşmaya başladıklarında kadın evli ve bi çocuk annesiymiş

Siteye ilk mesajınızda çok reyting alan bir konuyla girdiniz, bana siteye yabancı değilmişsiniz gibi geldi :44:

yani yalan mı diyosun, eğer öyleyse Allah onu bildiği gibi yapsın. çnk şuan oruçluyum ve beni sinir içinde bıraktı, yerimde duramıyorum sinirden. offff Allahım yarabbim sen bilirsinnnnn..

evlilikler yalan aşk sevgi yalan herkes arzularının kulu kölesi olmuş hiçbir şeye inancım kalmıyor bu kadınlara yapılan eziyetleri okudukça...

Yazmayayım dedim duramadım. Hala yok namazındadır, abdestindedir falan diyorsunuz. Yalan söylemek, eşine ihanet etmek dinimizin gerekliliklerinden değil mi? Hz. Peygamberimizin bu konuda hadisleri yok mu? Çok çok ilginç. Hala eşinizin imanlı biri olduğuna inanmaya çalışmayın. Azcık içinde Allah korkusu olsa bunu yapmazdı zaten. Sakın yanlış anlaşılmasın, aldatmanın imanla, imansızlıkla alakalı bir durum olduğuna inandığım için demiyorum bunları. Sadece konuyu açan arkadaşımız sürekli bu durumdan bahsettiği için söyleme gereği duydum...

AiKadının da kocasına söyleyin. Allah'tan korkmuyor ama kuldan korkmayı biliyor sizin namazında, abdestinde olan eşiniz. Her konuda dini sokmayın araya. Gözünüzle görmüşsünüz mesajları zaten, adam inkar ediyor. Sonra hadi Kuran-ı Kerim'e el bas diyorsunuz. Gerçekten bu kişinin Allah'tan korkabileceğine inanıyorsunuz yani pes.

Eşiniz olacak adam dokunmadım mesajlaştık vs demiş ama ben inanmadım doğrusu. İkisi de cinselliği yaşamış insanlar öyle liseli aşıklar gibi mesajla yetindiklerini de sanmıyorum

benım anlamadıgım madem 7 senden berı varmıss ne dıye o kızla evlenmeıste senınle evlenıp dunyanı karartmısss..oturdugum yerde sınır krızı gecırdım sabırla versın rabbım ...ne yapmayı dusunuyorsun sımdı

hiç acıma kocasına elindeki kanıtlarla git söyle göster bunu yapmazsan sana müstehak derim...

vuuuuu 38 uye 21 ziyaretci!! konu gercek mi bilemem tabii olmasi da cok mumkun.tek yapilacak yuzunuze hasret birakmak.7 yildir bitmeyen sevdalarini evlendirip bitirmek.pismanlik en buyuk cezadir

zaten demediğimi bırakmadım karnındaki çocuğun senden olmadığı ne malüm neler karıştırdınız Allah bilir daha neler neler
neyse ertesi gün oldu kadını aradım
kadın canım sesin neden öyle
7diyorum nasıl ?sinirli
nasıl olması lazım bu durumda diyorum
ne durumu ne olmuş diyor reezil karı
dedim bak beni sinir etme aranızda olanları bi,liyorum
ne olmuş ki neyi biliyorsun canım sen yanlış anlamışsıun diyor
hepten sinir oldum

bu arada zaten konuşmaya başladıklarında kadın evli ve bi çocuk annesiymiş

bacım kadındaki yüzlüğe bakarmısın allah aşkına git söle adama telefonu göster öldürürmüş çokta umrumuzdaydınız varsın öldürsün senin hayatını karartmışlar madem başkası varmış seni ne diye almış bostan korkuluğu ol diyemi git söle bacım allah aşkına ya mübarek gün valla ağzım bozulacak...

kadınla konuştum telde sonrasında hepten sinir oldum inkarlar felan yine müsait değildi sonra konuşalım dedi ama ben suskunluğuma şaşırıyprdum
ve çocuğuma birşey oldu sanıryordum eşimi tabi ki de affetmedim kendisi de biliyor kadınla ertesi gün tekrar görüştüm tamam bu sefer kabul etti ama ben onun yengesiyim diyor bu sefer de bende hadi be neyin derdindesin sen hem sana adınla hitap ediyor sen kalkmış yenge diyordsun
kadın bu sefer durup durup aramam için çağrı atıyor nasılsın canım felan :S 1hafta 10 gün öncesine kadar

ar namus kalmadı ,4 çocuklu hatun hala şehvet peşinde ,ihtiras peşinde ,madem bu zamana kadar ilişkileri vardı ,hiç mi sezmediniz yahu,kadın anlar kocasının hal tavrından ,hiç mi teline bakmadınız ,bu kadar mı güveniyordunuz..yeni mi çıktı 1,5 yıllık evlilikte ,insan biraz olsun şüphelenir yaw,demek kocan profösyonelmiş ..

benım anlamadıgım madem 7 senden berı varmıss ne dıye o kızla evlenmeıste senınle evlenıp dunyanı karartmısss..oturdugum yerde sınır krızı gecırdım sabırla versın rabbım ...ne yapmayı dusunuyorsun sımdı

sen mi ben mi sinir krizine girdikkk :47::47::47::47:
bişe yapmayı fln düşünmüyo offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben olsam şimdi çokdan o karının kocasıda duymuştu, herkese rezilde olmuşlardı.
bu kadın hala oturuyor. çnk kocası anlatırsan kocası ikimizide öldürür diyo.
olacak şey belli işde, hepimiz burda sinir krizi geçirecez. konu sahibide
bi iki kötü hissedip, snr kocacığını affedecek, hayatlarına böyle bi pislik hiç
yokmuş gibi devam edecekler malesef.
konu sahibi bari doğacak çocuğunu uyar ilerde, bu kadının çocuklarından biriyle fln görüşmesin,
Allah muhafaza gönlü kaymasın. çnk bence o çocuklar da yada en azından biri kocanızdan yani kardeşler!!!! :47::47:

Back
X