• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

kızlar konuya nerden başlamalıyım bilmiyorum;
biz eşimle birbirimizi severek ve aşık olarak evlendik yada ben öyle biliyormuşum ;(
yaklaşık 1,5 yıllık evliyiz ve 4aylık hamileyim.
çok istediğimiz halde 1sene sonra oldu.
ve çok kolay da kavuşmadık birbirimize.. yani sıkıntılar atlatarak evlendik..
neyse sadete geleyim
bundan 2hafta önce eşimin telinde mesaj yakaladım ve ne yapacağımı bilemedim anneme misafirliğe gelmiştik
eşimin telini elime aldım birde ne göreyim bi bayana mesajlar atmış ama telinde erkek ismiyle kayıtlı hemen kalem kağıt aldım elime teli yazdım ama numara tanıdık geliyordu
o sırada eşim lavabodan çıktı ama hiç birşey yok gibi davranıyor
telini eline aldı oyun oynuyor neyse bende tel numarasını telimden çevirdim dedim ya tanıdık geldi birde ne göreyim eşimin akrabalarından birinin eşi :'(((
neye uğradığımı şaşırdım
gözlerim karardı çok fena oldum eşime sordum dedim ki telinde bayan birinin teli var mı benim bildiklerim hariç yani eş dost annesi felan hariç.
tabi ki yok dedi
sonra erkek isminde olup da bayan var mı dedim yine yok dedi :'(
sonra bana yemin et et o zaman yoksa sana başka türlü göstericem dedim yemin etti o sırada elinde oyun oynuyor sanıyordum ya numarayı siliyormuş telden
neyse yemin etti sonra ben telimle o numarayı çevirdim ve bak bakalım kimmiş dedim çok kötü oldu rengi kızardı bozardı ne yapacağını bilmez bi hale girdi bu arada biz odamdayız içerde annem ve babam var
bu sefer inkar etti tekrar bende telini elime ladım ve gösterdim çok şaşırdı çünkü teli bozulduğundan benim telimi kullanıyordu ve telde kimsenin bilmediği bi özellik vardı numarayı rehberden silmiş zaten attığı mesajlarıda silmişti ama ben mesajların iletim raporlarından hepsini okumuştum telin bilinmedil bi özelliği işte raporun içinde mesaj da var ama belli bi yere kadar
eve geldikten sonra ben kadını eşim wc deyken aramıştım eşimin telinden açmaıştı daha sonra eşim mesaj atmış 2-3 kez evdeyim arama - arayamam evdeyim gibi..
o mesajlarda duruyordu tabi ki gösterdim hatta bunun öncesinde kurana el bile bastırdım ve ne yazıık ki yalan yere el bastı :'(
ki karşı tarafta bizde bi o kadar dinimize bağlı insanlarız biri söylese inanmazdım böyle birşey olduğuna
ve eşimi konuşturmaya başladığımda başımdan kaynar sular kökülmüşe döndüm 7senedir görüşüyorlarmış yani hep varmış biz sevgiliykende =(

Siz zaten herşeyi ıspatlamışsınız. Aramıssınız. Hersey ortada yani.neden ısrarla eşinize açıklama yaptırıyorsunuz ki? neden Kuran'a e bastırıyorsunuz. Anlayamadım yani. Bundan sonra ne yaparsınız bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun. İnşallah en az zararla atlatırsınız bu iğrenç yaşanmışlıkları...:53::13::13::

zaten demediğimi bırakmadım karnındaki çocuğun senden olmadığı ne malüm neler karıştırdınız Allah bilir daha neler neler
neyse ertesi gün oldu kadını aradım
kadın canım sesin neden öyle
7diyorum nasıl ?sinirli
nasıl olması lazım bu durumda diyorum
ne durumu ne olmuş diyor reezil karı
dedim bak beni sinir etme aranızda olanları bi,liyorum
ne olmuş ki neyi biliyorsun canım sen yanlış anlamışsıun diyor
hepten sinir oldum

bu arada zaten konuşmaya başladıklarında kadın evli ve bi çocuk annesiymiş

canım lütfennnn kızma banaaa yalnızzz evli cocugu olan bir kadına bakabilecek bir adammıs kocan farkındamısınnnn Allahhhh hidayet versinnnnn :19::19::19::19::19:

bu rada bazı arkadaşlar sahte diyor mübarek gün oruçlu ve hamile halimle başka işim kalmadı mı hanfendi?
ben kimseye söyleyemediğimden içimde tutamıyorum artık o yüzden sizlere yazmak istedim evet siteye yabancı değilim güzel şekilde sorsanız zaten söylerdim bu şekilde suçlarcasına olmadı ayıp yaptığınız

ya sen nie kadından itiraf etmesini bekliosn ki..elinde ztn delillerin var ee ztn eşin de anlatmıs herseyi..kadınla muhatap olmana gerek yok ki git anlat kadının kocasına herseyi..öldürürse de ii bi iş yapmış olur 2 pislik azalır dünyadan

Gerçek mi bu olanlar film senaryosu gibi:26: Allahım neler oluyor bu insanlara bunu bir filmde izlesem yok artık bu kadar olmaz abartmışlar derim ... kocanızada o kadınada söylenecek o kadar çok hakaret var ki mübarek gün kötü konuşmak istemiyorum :50: kadının kocasına gidip herşeyi anlatın yaptıkları yanına kalmasın ikiside sürünsün:31:

kadınla tekrar görüştüğümde eşime söyleme zaten çocuğumun kalp atışları yavaşladı felan diyor bende dedim sen düşünmedin de ben mi düşünmedin de ben mi düşüneyim senin çocuğunu
bu arada bende kendi bebeğimden şüphe ediyordum hafiften belli olmya başlayan karnım içe çökmüştü ve ertesi gün de dr a gidecektik eşimi de hala tehdit ediyordum kadına da artık kayınvalidemlerle görüşmeni kes bizden kimseyle görüşme şuan ne yapacağımı bilmiyorum ama fırtına öncesi sessizlik haberin olsun dedim
dr gittik ve 3 kg vermiştim 2-3 gün içinde bebğim çok şükr sağlıklıydı ama ben hiç de iyi değildim

vallahı sizin bişey yapacagınız yokk ölece beklıyorsunuz ben olsam coktan bıtmıstı herseyy...
yavrumun böyle bır babaıs olacağınaa .."baban öldü" derim daha ıyı..

helal olsunn vallahıı...bekleyın bekleyınn....

ayyyy ben çatladım burdaa beeee:47:.

vallahı sizin bişey yapacagınız yokk ölece beklıyorsunuz ben olsam coktan bıtmıstı herseyy...
yavrumun böyle bır babaıs olacağınaa .."baban öldü" derim daha ıyı..

helal olsunn vallahıı...bekleyın bekleyınn....

ayyyy ben çatladım burdaa beeee:47:.

valla billa doğru çocuk büyüdüğünde babayı mı sordu 'baban öldü annem' bitti......

Yazmayayım dedim duramadım. Hala yok namazındadır, abdestindedir falan diyorsunuz. Yalan söylemek, eşine ihanet etmek dinimizin gerekliliklerinden değil mi? Hz. Peygamberimizin bu konuda hadisleri yok mu? Çok çok ilginç. Hala eşinizin imanlı biri olduğuna inanmaya çalışmayın. Azcık içinde Allah korkusu olsa bunu yapmazdı zaten. Sakın yanlış anlaşılmasın, aldatmanın imanla, imansızlıkla alakalı bir durum olduğuna inandığım için demiyorum bunları. Sadece konuyu açan arkadaşımız sürekli bu durumdan bahsettiği için söyleme gereği duydum...

AiKadının da kocasına söyleyin. Allah'tan korkmuyor ama kuldan korkmayı biliyor sizin namazında, abdestinde olan eşiniz. Her konuda dini sokmayın araya. Gözünüzle görmüşsünüz mesajları zaten, adam inkar ediyor. Sonra hadi Kuran-ı Kerim'e el bas diyorsunuz. Gerçekten bu kişinin Allah'tan korkabileceğine inanıyorsunuz yani pes.

sizekatılıyorum
okurken bende eşimde bende namazında niyazında insanlarız vurgusuna takıldım
eşiniz namazında niyazında ama zina ya karşı değil (bence zina sadece cinsellikle olmaz)
akrabanın eşine yan gözle bakabiliyor
lütfen sıkıntınızı dile getirken dini bahane göstermeyin
biz zaten sizi üzüntü sıkıntı duyarak okuyoruz
DİN insanın kendi vicdanıdır onunda eşinizde okadında olamdığı kesin

hadı tamam yeterınce kadına ve kocanıza tü kaka yaptık siz şimdi ne yapacaksınız asıl o konuya gelin bence siz boşanamazsınız.

neyse son durumu şöyle anlatayım geçen kayınvalideme gittik ve kayınvalidem o kadının konusunu açmasın mı
onların tayini çıktı ve şehir değişikliği oldu
yok işte siz de gelin lütfen demiş de
bayrtamda mı gitsek bilmem ne diyor çok sinir oldum
lütfen bana kızmayın inanıon bende kendime şaşırıyorum ve yeni yeni kendime geliyorum bu yüzden de
sizlere danışıyorum çünkü ne yapacağımı bilmez durumdayım
önceki gece adamı arayacaktım eşime kendisini ara söle benm sana ne dedim görüşmeyeceksin demedim mi de dedi ben de hayır
niye hala ona bişey yapar diye korkuyorsun dedim
yok mok felan diyor
yani ben iyi değilim ve hamileyim o yüzden sizlerden yardım istiyorum ne yapayuım istediğinizi sorun açıklarım yeter ki yardım

kadınla tekrar görüştüğümde eşime söyleme zaten çocuğumun kalp atışları yavaşladı felan diyor bende dedim sen düşünmedin de ben mi düşünmedin de ben mi düşüneyim senin çocuğunu
bu arada bende kendi bebeğimden şüphe ediyordum hafiften belli olmya başlayan karnım içe çökmüştü ve ertesi gün de dr a gidecektik eşimi de hala tehdit ediyordum kadına da artık kayınvalidemlerle görüşmeni kes bizden kimseyle görüşme şuan ne yapacağımı bilmiyorum ama fırtına öncesi sessizlik haberin olsun dedim
dr gittik ve 3 kg vermiştim 2-3 gün içinde bebğim çok şükr sağlıklıydı ama ben hiç de iyi değildim

Ben neden sürekli kadınla görüştüğünüze takıldım.Eşinizle olan probleminiz halloldu tamamen sıra kadına mı geldi?Yoksa amacınız sadece kadına bir ceza kesmek mi?

neyse son durumu şöyle anlatayım geçen kayınvalideme gittik ve kayınvalidem o kadının konusunu açmasın mı
onların tayini çıktı ve şehir değişikliği oldu
yok işte siz de gelin lütfen demiş de
bayrtamda mı gitsek bilmem ne diyor çok sinir oldum
lütfen bana kızmayın inanıon bende kendime şaşırıyorum ve yeni yeni kendime geliyorum bu yüzden de
sizlere danışıyorum çünkü ne yapacağımı bilmez durumdayım
önceki gece adamı arayacaktım eşime kendisini ara söle benm sana ne dedim görüşmeyeceksin demedim mi de dedi ben de hayır
niye hala ona bişey yapar diye korkuyorsun dedim
yok mok felan diyor
yani ben iyi değilim ve hamileyim o yüzden sizlerden yardım istiyorum ne yapayuım istediğinizi sorun açıklarım yeter ki yardım

Boşan! ................

yuh KK hatunları enerji patlaması yaşıyor ,83 kullanıcı mı okuyor naman allahhımm :))) bize aldatma konusu olmasın ,hemen toplaşıveriyoruz el birliğiyle akıl vermeye :)

sizekatılıyorum
okurken bende eşimde bende namazında niyazında insanlarız vurgusuna takıldım
eşiniz namazında niyazında ama zina ya karşı değil (bence zina sadece cinsellikle olmaz)
akrabanın eşine yan gözle bakabiliyor
lütfen sıkıntınızı dile getirken dini bahane göstermeyin
biz zaten sizi üzüntü sıkıntı duyarak okuyoruz
DİN insanın kendi vicdanıdır onunda eşinizde okadında olamdığı kesin

üstelik ilk ilişkiye basladıklarındaaa kadının 1 cocugu var ve evli bu simdi ask- memnudan ne farkı var.

Back
X