• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

sizekatılıyorum
okurken bende eşimde bende namazında niyazında insanlarız vurgusuna takıldım
eşiniz namazında niyazında ama zina ya karşı değil (bence zina sadece cinsellikle olmaz)
akrabanın eşine yan gözle bakabiliyor
lütfen sıkıntınızı dile getirken dini bahane göstermeyin
biz zaten sizi üzüntü sıkıntı duyarak okuyoruz
DİN insanın kendi vicdanıdır onunda eşinizde okadında olamdığı kesin

hakllısınız ben o yüzden değil de ytani böyle insanlar yapınca iş hepten çıoğrından çıkıyor daha da üzüntü veriyor diye yazdım ama yanlış anlaşıldı yazmaman gerekiyotrmuş kusura bakmayın

ya sinirlerim dayanmıyo daha fazla, konuya bile daha bakmam heralde. Allah bildiği gibi yapsın. inşallah bu işin sonu, konu sahibinin kocasını afffetmesi bi şans daha vermesi ile sonuçlanmaz. yani ben anlamıyorum neyi bekliyor hala gidip herkese herşeyi anlatmamak için. offffffffff sinir oldum yaaaaaa.
bide bu kadının kocası açısından bakıyorum olaya, evlatlarının bile adamcağızdan olduğu şüpheli.. konu sahibine sesleniyorum, saklamakla o adamında günahına giriyosunuz, hakkı değilmi herşeyi bilmek??

Toplam 86 kullanıcı konuyu okuyor. (51 üye ve 35 ziyaretçi)
DicleNaz, SweetSeptember, 1Sen, kikirikli, nepertes, xxyıldızxx, bilmiyorummm, bol, yaseku, PamukPrenses, nagieymen, mLsvT, elmakurdu43, bonbo, eylül166, hytdnze, cincikk, kalplikurabiyeMK, mlkctk, hayatbosss, pamuk_sekerim, happyness, rafflesia_zamani, heupss, sblkmbsr, ehlimana, yakamaoz_1905, aslı_ca, 101, emanet53, diib, gulrose1983, Gardenia, Beautician1, aurian, peluss89, MaraDespina, Mikerinos, cerebrum77, brc88, HYT, dupdurucan, aesy, Sonbahar24, cokkolat, yercekimlikaranfil, didem17, WAN, VAZGECILMEZIM, LoveM, pea

:53::53::53::53::53:

neyse son durumu şöyle anlatayım geçen kayınvalideme gittik ve kayınvalidem o kadının konusunu açmasın mı
onların tayini çıktı ve şehir değişikliği oldu
yok işte siz de gelin lütfen demiş de
bayrtamda mı gitsek bilmem ne diyor çok sinir oldum
lütfen bana kızmayın inanıon bende kendime şaşırıyorum ve yeni yeni kendime geliyorum bu yüzden de
sizlere danışıyorum çünkü ne yapacağımı bilmez durumdayım
önceki gece adamı arayacaktım eşime kendisini ara söle benm sana ne dedim görüşmeyeceksin demedim mi de dedi ben de hayır
niye hala ona bişey yapar diye korkuyorsun dedim
yok mok felan diyor
yani ben iyi değilim ve hamileyim o yüzden sizlerden yardım istiyorum ne yapayuım istediğinizi sorun açıklarım yeter ki yardım

yanıltlaman mümkünse
bu kadınla tam akrabalık dereceniz nedir merak ettim

en azından kayınvalidene niye anlatmıyorsun ki durumu? oğlu değilmi yaptığı şeyleri bilsin ve birde gitmeyi düşündüğü evin kadınını

genelde burada derler ki boşanma affet bir daha deneyin.

ama 7 sene diyorsun resmen çok eşli bir hayat yaşamış senin kocan...

kuma gibi yaşamışsın gururuna yedirebilecek misin nasıl birde sorabiliyorsun ne yapayım dıye..

eğer boşanmazsan vallahi de billahi de hiç üzülmem sana...

bazıları da böyle işte derim...

rezilliğin son perdesi dedikleri bu olsa gerek...kadınla aynı anda hamile olmanız da ayrı bir ilginç hani....belkide kadın kocasından hamile kalınca eşiniz onu kıskanıp misilleme olsun diye sizi hamile bıraktı haaa...bu ikisi birlikteler ortada verilen ama tutulmayan sözler var,ve kocanla birlikte olmasına rağmen kocasıyla çatır çatır ....... hamile kalıyo kadın... eeee kocan buna bozulmamışmı onu da anlatır sorsan o dürzü.kadın hamile kalıyo ve sonra tesadüffe bak sende kalıyosun:ssz:walla bu elim değmedi hikayeleride oldukça bayatladı artık.kuran kitap karıştırmayın bari ya...iki şerefsiz şaaapıyooo kuranlar kitaplar yeminler havada uçuyo.bu ne rezillik yaaa...bide yanılıyomuyum siz evlendiğinizde kadın 1 çocuk annesiymiş siz 1,5 yıllık evlisiniz kadın 4.ye hamile ne iş bu yaa:1:bunu biri açıklasa kuzummm

Eşinin annesi ve babasına açsana konuyu. Anladığım kadarıyla boşanmak niyetinde değilsin.

Bence sizin hala eşiniz olacak kişiyle aynı havayı bile tenefüs etmeniz bence yersiz.
Ben olsam çoktan pılımı pırtımı toplayıp babamın evine dönmüştüm. Ha bu arada da o kadının
eşine herşeyi anlatmıştım,:45:
Ben acı çekicem, onlar normal hayatlarına devam edecekler, yok öyle yağma:20:

sen sanırım bu ikisi ilişkilerini bitirsinler diye kadının kocasına söylemekle tehdit ediyosun onları. bunların ilişkisi 7 senedir 4 çocuğa, 2 evliliğe, akrabalık bağına rağmen bitmediyse senin tehditlerinle hiç bitmez.en fazla artık başka yollarla görüşmeye devam ederler.

sen o kadınla durmadan ne diye konuşuyosun ki kadın da biliyor koccasına söylemeyeceğini seninle kanka moduna girecek neredeyse unutturacak sana bunları.

anladığım kadarıyla boşanmayacaksın sanırım

bence sen kimseye söylemedikçe sustukça suçlu durumuna düşüceksin onlar masum şeytana uydular vs vs bu sfer iş cıvıklaşcak gerçi daha nereye cıvıklaşcaksa

bir kadının kocası gidip aldatmışsa o ahlaksızlık yapmıştır bir kadında kocasını 7 senelik ilişkiye rağmen affetmişse haa tek bahanesi de hamileyim se

bırakınız efendim bırakınız orada 3.bir kişide ahlaksızlığa göz yumduğu için suçludur aile kurumunun içine böyle tükürüp sonrada biz namazında niyazındayız deyip insanları kızdırmayınız.

Konu gerçekmi emin olamadım...Eğer gerçekse yapman gereken şu...Boşanmak....

Eşin korkundan kadınla görüşmeyi kesse bile ( ki hiç sanmam ) 7 senedir aklı başına gelmemiş adam bundan sonra yine size sadık olmaz...Bence bütün sülaleye olanları anlatın...Hem içiniz rahatlasın,hem eşiniz yaptığının bedelini ödesin...Siz bebeğinizi çok güzel büyütürsünüz...Bir ömür acaba diyerek geçmez.....

konu sahıbı arkadasımm burda yapılması gereken bellı açık açık aldatmıs sızı

yanı şüphe degıll ,his degill..kii sıze akıl verelım burdakı arkadaslarımın düşünceleri hemen hemen benımkıyle aynıı

boşanmalısın

yuvayı yıkmak 5 dakıka farkındayım ama

eger bu adamın hala koynuna gırerım evladım baba desın..unuturumm olmustur bır hata yapmıstırr
bız severek evlendık,kocam pişman olurr elbette diceksenn...

buraya ne dıye konu acıyorsun mılletı topladın başınaa
hosuna mı gıdıyorr bırılerı buraya bırseyler yazıncaa
sayfalar abaşını alıp gıdıncee....

herseyın farkındasınızz aslındaa ben bu konuyaa sadece "İBRETLİK" olarak bakıyorumm vee sıze son dıyecegımde kesınlılee bıtırmelısınızz...

...................................

bızı bır dost olarak göruyorsanız egerr dost acı söylerr...

rezilliğin son perdesi dedikleri bu olsa gerek...kadınla aynı anda hamile olmanız da ayrı bir ilginç hani....belkide kadın kocasından hamile kalınca eşiniz onu kıskanıp misilleme olsun diye sizi hamile bıraktı haaa...bu ikisi birlikteler ortada verilen ama tutulmayan sözler var,ve kocanla birlikte olmasına rağmen kocasıyla çatır çatır ....... hamile kalıyo kadın... eeee kocan buna bozulmamışmı onu da anlatır sorsan o dürzü.kadın hamile kalıyo ve sonra tesadüffe bak sende kalıyosun:ssz:walla bu elim değmedi hikayeleride oldukça bayatladı artık.kuran kitap karıştırmayın bari ya...iki şerefsiz şaaapıyooo kuranlar kitaplar yeminler havada uçuyo.bu ne rezillik yaaa...bide yanılıyomuyum siz evlendiğinizde kadın 1 çocuk annesiymiş siz 1,5 yıllık evlisiniz kadın 4.ye hamile ne iş bu yaa:1:bunu biri açıklasa kuzummm

amanın çok değişik bir bakış açısı ama tamamen doğru hemde çok feci korkunç bir şekilde doğru bütün dediklerin arkadaşım:50:

vay anasina sayin seyirciler...agzim acik kaldi :53:

ben olsam önce deliye döner heryeri kirardim, sonra da hic tereddüt etmeden o kariyi arar onun bi güzel ---.
sonra gider esimin annesine babasina olanlari bir güzel anlatirdim "yetistirdiginiz oglunuz bu muydu?" diye cildirirdim...
ardindan da o karinin kocasina "al senin karin ve benim kocam ne mal oldugunu ögren" diye herseyi gösterir anlatirdim...

inceldigi yerden kopsun diyerekten, sonra da annemin evine ceker giderdim, cocugumu da annemle büyütürdüm...

herseyi affederim ama ihaneti asla!

eşimin babasının amcasının gelini oluyor kadın

bilmiyorum aklım durdu
bu aldatmanın ötesi bence
eşin nasıl bunu yapıp sonra da nasıl adamın yüzüne bakıyo
yakın akrabası imiş sonuçta
yüzsüzlükte son nokta
nasıl bi hayat yaşıyo bu iki insan
neyin aklı bu anlamadım
allah akıl ihsan etsin

Back
X