- Konu Sahibi hayatbosss
-
Sacma sacma iliskiler. Konu sahibi yakalamasaydi bu böyle devam ederdi. Bir 7 sene daha gideri vardi bu kuzen-yenge iliskisinin.Cocuk yapmakta evlilik yapmakta ise yaramamis.
Esim ögrenirse kocam beni öldürür demis. Ee aklin neredeydi..Birde konu sahibinin esi kuzenin esiyle birlikte olmus... Hala bir sey pesindeler... Hayati cok monoton mus ki böyle iliskiler icine sürüklenmis..
Evlilik kurumuna büyük bir saygim var.. Ama bu artik evlilik degil, evlilikten cikmis. Böyle bir evlilik hem konu sahibinin hem de kuzeni acisindan bitmeli. Konu sahibi arkadasimiz genc yasta evlenmis anladigim kadariyla..Isini ve meslegini eline almamis.Suan hamile bir de üstüne üstelik.. Hep diyorum yine söylüyorum.. Evlenmeden önce isiniz gücünüz bir mesleginiz olsun. Olsun ki bu tarz iliskileri kabul etmek ve sindirmek zorunda kalmayin...
adamı tanıdığı için öyle dedi sonradan da tamam ara haber ver dedi yeter ki beni bıurakma diyor
çoook çok tutarsızlıklar var.
tamamen aşk mesajlarını yakalıyorsun ama sorduğunca çok masumca şeyler konuştuklarına ikna oluyorsun.
yaş mevzusuna gelince,14 yaşında başlamışlar 7 yıl sürmüş,şu an eşim 21 yaşında diyorsun.19 yaşındaki çocukla evleniyorsun da nasıl zor kavuşmuş oluyorsunuz,sizin aşkınız ne zaman başldı ki,siz zor kavuştunuz,üstelik yatılı okul da okurken:44:
annene gelince hangi anne kızını aldatmış bir damadı,boşver allaha havale et diyerek evinde yatırır,yedirir,içirir
bence sen ona ikincı bı şans vermekle cok buyuk bencıllık edıyorsun senı resmen enayı yerıne koymuss.... aldatmak demek sadece ıllakı cınsellıkmı olması lazımmm senı sevseydı zaten onun mes. karsılık evde dgılım flan dıye mes atmazdı ne yanı evde degılım cıkınca ara dyor resmen bıraz gözunu aç lütfen cok sacma bısey bu senıde bazı seylerın korkusundan dolayı turlu ıltıfatlarla kandırmıs bellıkı sende kanmıssın
Sen yakalayana kadar eşin ve yenge işi pişirmiş sen yakaladıktan sonra pişman olmuşlar. Koca bi yalan! Ben şu yakalamadan sonra pişman olanları çok komik buluyorum. Yakalamasaydın devam edeceklerdi, em inanmıyorum ki bu olay burada bitsin. Sular durulunca 7 yıl nasıl seni bir güzel uyutmuşlarsa yine uyutacaklar. Affederek bazı şeylere bile bile lades diyorsun anlıyorum. Ama burada sana gerçeği gösterenlerle lütfen dalga geçme. Çok acil yardım vs. deyip, insanlar sayfalarca yazıp, arkadan ben sadece paylaştım demek onların emeğine saygısızlıktır. Bir sonraki konunla "başka bir nickle" görüşmek üzere...
ben konuyu açarken de şuan da da zaten eşimi affetmedim
sürekli boşanmamız daha doğru olur diyorum ama bırakmam sizi diyor
ayrılsak bile o zaman da rahat bırakmam hep etrafınızda olurum diyor
yoksa ben düşünmüyor değilim sürekli de dilimde
Cinsellik olmadığı da kesin değil. Sadece inkar ediliyor, ilk etapta şüphelerin inkarı gibi.
işte adam enayımı senı yollayacak ..... yollarsa foyası ıyıce ortaya cıkıcak belkıde daha kotu seyler olacak senı yumusatmaya kandırmAYA calısmıs sevgı sozlerı ıle ama 7 sene bı ınsanı kandırdıysa bu adam uyuttuysa bundan sonra cıkraklık faslını gecıp ustalık belgesını almıstırrr
Ozetlersek ;
BLA BLA BLA.....
BOSANMIYORUM KOCAMI, KUMAMI VE BOYNUZLARIMI SEVIYORUM.........
Derdi paçayı kurtarmak zaten, başka bir sebebi yok ki. Pişmanmış, pabucumun aşığı
haha aynen katılıoyorumm valla bı ınsan varya ole karısını sevıyosa nıye yedı yıl bırlıkte olur yanı tel . mes atar kı.... demekkı sevmıyormus ıstee yedı yıl ne demek yaa ıkınızıde ıdare etmıs kusura bakma ama sen yakalamasaymıssın heralde bı yedı yıl daha devam ederlerdı sımdı sen yakalayınca adam ne dıcek yuru gıt mu dıcek sana adam korkudan napacanı sasırmıs kocası duyarsa rahat bırakmaz eee bu adamda demıstır ben bu kadını yollamayayım o nasıl olsa benı affeder dayanamaz sevgı yalanları uydurunca ben demıstırr........ kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?