hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

mesleğim var zaten ama şuan yapmıyorum

nasıl yani yaaa bu olayı yaşayan çift kaç yaşında ki
bu ne böyle çocuk yaşta ortalığı dallasa çevirmişler:44:

Cinsellik olmadığı da kesin değil. Sadece inkar ediliyor, ilk etapta şüphelerin inkarı gibi.

bence sen ona ikincı bı şans vermekle cok buyuk bencıllık edıyorsun senı resmen enayı yerıne koymuss.... aldatmak demek sadece ıllakı cınsellıkmı olması lazımmm senı sevseydı zaten onun mes. karsılık evde dgılım flan dıye mes atmazdı ne yanı evde degılım cıkınca ara dyor resmen bıraz gözunu aç lütfen cok sacma bısey bu senıde bazı seylerın korkusundan dolayı turlu ıltıfatlarla kandırmıs bellıkı sende kanmıssın

sevgıcan sana katılıyorum aynen senın gıbı düşünüorum bende

ben konuyu açarken de şuan da da zaten eşimi affetmedim
sürekli boşanmamız daha doğru olur diyorum ama bırakmam sizi diyor
ayrılsak bile o zaman da rahat bırakmam hep etrafınızda olurum diyor
yoksa ben düşünmüyor değilim sürekli de dilimde

bırak canım sende adam name yapıyor
madem bırakmazdı niye yedi bu haltları
bilmiyor muydu hiçbir şeyin gizli kalmayıp elbet bir gün ortaya çıkacağını
adamı affetmem diyorsun bi de elim gülüm babanın evinde ağırlıyorsun vallahi pes

Herkes bu rezilliği öğrenince uutancından gelemez bence. Ama hala olayı kapatmakla eşinizi koruyorsunuz. Kocası ikisini de öldürürmüş. Hiiiç birşey olmaz demek ki güveniyorlar kendilerine. O adamın da bilmeye hakkı var. Resmen rezillik pislik kepazelik...

Cinsellik olmadığı da kesin değil. Sadece inkar ediliyor, ilk etapta şüphelerin inkarı gibi.

bencede kesinlikle cinsellik yaşanmış
hayatboss bence bunu bir şekilde öğrenmelisin sonra kararını veririsin çünkü cinsellik yaşandıysa kesinlikle ayrılmazlar bir şekilde yeni hatlar alarak devam ederler
ben senin yerinde olsam kadını arar ve eşim herşeyi itiraf etti nasıl cinsellik yaşarsınız derdim veya eşine kadın bana telde itiraf etti beraber olmuşsunuz tarzı hiç ummadıkları bir anda söyler tepkilerine bakardım varsa itiraf edebilirler

Ne demek bırakmam, onu yapmadan önce düşünecekti eşiniz.. İstediği kadar bırakmam desin, bıraktırırlar...

Ben sizin yerinizde olsam çoktan kadının kocasına söyleyip ikisinide rezil etmiştim.. İkisi de utanmaz bunların..

işte adam enayımı senı yollayacak ..... yollarsa foyası ıyıce ortaya cıkıcak belkıde daha kotu seyler olacak senı yumusatmaya kandırmAYA calısmıs sevgı sozlerı ıle ama 7 sene bı ınsanı kandırdıysa bu adam uyuttuysa bundan sonra cıkraklık faslını gecıp ustalık belgesını almıstırrr

Derdi paçayı kurtarmak zaten, başka bir sebebi yok ki. Pişmanmış, pabucumun aşığı

adam kullanıyor seni be güzelim
düzenini kurmuş senin onu terk ederek düzenine çomak sokmanı ister mi?

boşanmak isteyenin dilinde olmaz.gider boşanma davasını açar

Derdi paçayı kurtarmak zaten, başka bir sebebi yok ki. Pişmanmış, pabucumun aşığı

haha aynen katılıoyorumm valla bı ınsan varya ole karısını sevıyosa nıye yedı yıl bırlıkte olur yanı tel . mes atar kı.... demekkı sevmıyormus ıstee yedı yıl ne demek yaa ıkınızıde ıdare etmıs kusura bakma ama sen yakalamasaymıssın heralde bı yedı yıl daha devam ederlerdı sımdı sen yakalayınca adam ne dıcek yuru gıt mu dıcek sana adam korkudan napacanı sasırmıs kocası duyarsa rahat bırakmaz eee bu adamda demıstır ben bu kadını yollamayayım o nasıl olsa benı affeder dayanamaz sevgı yalanları uydurunca ben demıstırr........ kusura bakma

Tel msj kalsa iyi yani. Olgun yenge ve heyecanlı yeğen, ateşle barut gibi yani 7 yıl uyuttuğu enayi yerine koyduğu yetmiyor gibi şimdi de sizi kullanıyor. Hala nasıl izin verebiliyrsunuz anlamıyorum. Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, hiç mi değer vermiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…