• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve başıma gelene bakın ;(

Sacma sacma iliskiler. Konu sahibi yakalamasaydi bu böyle devam ederdi. Bir 7 sene daha gideri vardi bu kuzen-yenge iliskisinin.Cocuk yapmakta evlilik yapmakta ise yaramamis.

Esim ögrenirse kocam beni öldürür demis. Ee aklin neredeydi..Birde konu sahibinin esi kuzenin esiyle birlikte olmus... Hala bir sey pesindeler... Hayati cok monoton mus ki böyle iliskiler icine sürüklenmis..

Evlilik kurumuna büyük bir saygim var.. Ama bu artik evlilik degil, evlilikten cikmis. Böyle bir evlilik hem konu sahibinin hem de kuzeni acisindan bitmeli. Konu sahibi arkadasimiz genc yasta evlenmis anladigim kadariyla..Isini ve meslegini eline almamis.Suan hamile bir de üstüne üstelik.. Hep diyorum yine söylüyorum.. Evlenmeden önce isiniz gücünüz bir mesleginiz olsun. Olsun ki bu tarz iliskileri kabul etmek ve sindirmek zorunda kalmayin...

mesleğim var zaten ama şuan yapmıyorum

çoook çok tutarsızlıklar var.:51:
tamamen aşk mesajlarını yakalıyorsun ama sorduğunca çok masumca şeyler konuştuklarına ikna oluyorsun.:34:
yaş mevzusuna gelince,14 yaşında başlamışlar 7 yıl sürmüş,şu an eşim 21 yaşında diyorsun.19 yaşındaki çocukla evleniyorsun da nasıl zor kavuşmuş oluyorsunuz,sizin aşkınız ne zaman başldı ki,siz zor kavuştunuz,üstelik yatılı okul da okurken:44:
annene gelince hangi anne kızını aldatmış bir damadı,boşver allaha havale et diyerek evinde yatırır,yedirir,içirir:50:

nasıl yani yaaa bu olayı yaşayan çift kaç yaşında ki
bu ne böyle çocuk yaşta ortalığı dallasa çevirmişler:44:

bence sen ona ikincı bı şans vermekle cok buyuk bencıllık edıyorsun senı resmen enayı yerıne koymuss.... aldatmak demek sadece ıllakı cınsellıkmı olması lazımmm senı sevseydı zaten onun mes. karsılık evde dgılım flan dıye mes atmazdı ne yanı evde degılım cıkınca ara dyor resmen bıraz gözunu aç lütfen cok sacma bısey bu senıde bazı seylerın korkusundan dolayı turlu ıltıfatlarla kandırmıs bellıkı sende kanmıssın

Cinsellik olmadığı da kesin değil. Sadece inkar ediliyor, ilk etapta şüphelerin inkarı gibi.

bence sen ona ikincı bı şans vermekle cok buyuk bencıllık edıyorsun senı resmen enayı yerıne koymuss.... aldatmak demek sadece ıllakı cınsellıkmı olması lazımmm senı sevseydı zaten onun mes. karsılık evde dgılım flan dıye mes atmazdı ne yanı evde degılım cıkınca ara dyor resmen bıraz gözunu aç lütfen cok sacma bısey bu senıde bazı seylerın korkusundan dolayı turlu ıltıfatlarla kandırmıs bellıkı sende kanmıssın

Sen yakalayana kadar eşin ve yenge işi pişirmiş sen yakaladıktan sonra pişman olmuşlar. Koca bi yalan! Ben şu yakalamadan sonra pişman olanları çok komik buluyorum. Yakalamasaydın devam edeceklerdi, em inanmıyorum ki bu olay burada bitsin. Sular durulunca 7 yıl nasıl seni bir güzel uyutmuşlarsa yine uyutacaklar. Affederek bazı şeylere bile bile lades diyorsun anlıyorum. Ama burada sana gerçeği gösterenlerle lütfen dalga geçme. Çok acil yardım vs. deyip, insanlar sayfalarca yazıp, arkadan ben sadece paylaştım demek onların emeğine saygısızlıktır. Bir sonraki konunla "başka bir nickle" görüşmek üzere...

sevgıcan sana katılıyorum aynen senın gıbı düşünüorum bende

ben konuyu açarken de şuan da da zaten eşimi affetmedim
sürekli boşanmamız daha doğru olur diyorum ama bırakmam sizi diyor
ayrılsak bile o zaman da rahat bırakmam hep etrafınızda olurum diyor
yoksa ben düşünmüyor değilim sürekli de dilimde

bırak canım sende adam name yapıyor
madem bırakmazdı niye yedi bu haltları
bilmiyor muydu hiçbir şeyin gizli kalmayıp elbet bir gün ortaya çıkacağını
adamı affetmem diyorsun bi de elim gülüm babanın evinde ağırlıyorsun vallahi pes

Herkes bu rezilliği öğrenince uutancından gelemez bence. Ama hala olayı kapatmakla eşinizi koruyorsunuz. Kocası ikisini de öldürürmüş. Hiiiç birşey olmaz demek ki güveniyorlar kendilerine. O adamın da bilmeye hakkı var. Resmen rezillik pislik kepazelik...

Cinsellik olmadığı da kesin değil. Sadece inkar ediliyor, ilk etapta şüphelerin inkarı gibi.

bencede kesinlikle cinsellik yaşanmış
hayatboss bence bunu bir şekilde öğrenmelisin sonra kararını veririsin çünkü cinsellik yaşandıysa kesinlikle ayrılmazlar bir şekilde yeni hatlar alarak devam ederler
ben senin yerinde olsam kadını arar ve eşim herşeyi itiraf etti nasıl cinsellik yaşarsınız derdim veya eşine kadın bana telde itiraf etti beraber olmuşsunuz tarzı hiç ummadıkları bir anda söyler tepkilerine bakardım varsa itiraf edebilirler

Ne demek bırakmam, onu yapmadan önce düşünecekti eşiniz.. İstediği kadar bırakmam desin, bıraktırırlar...

Ben sizin yerinizde olsam çoktan kadının kocasına söyleyip ikisinide rezil etmiştim.. İkisi de utanmaz bunların..

işte adam enayımı senı yollayacak ..... yollarsa foyası ıyıce ortaya cıkıcak belkıde daha kotu seyler olacak senı yumusatmaya kandırmAYA calısmıs sevgı sozlerı ıle ama 7 sene bı ınsanı kandırdıysa bu adam uyuttuysa bundan sonra cıkraklık faslını gecıp ustalık belgesını almıstırrr

işte adam enayımı senı yollayacak ..... yollarsa foyası ıyıce ortaya cıkıcak belkıde daha kotu seyler olacak senı yumusatmaya kandırmAYA calısmıs sevgı sozlerı ıle ama 7 sene bı ınsanı kandırdıysa bu adam uyuttuysa bundan sonra cıkraklık faslını gecıp ustalık belgesını almıstırrr

Derdi paçayı kurtarmak zaten, başka bir sebebi yok ki. Pişmanmış, pabucumun aşığı :27:

boşanmak isteyenin dilinde olmaz.gider boşanma davasını açar:ssz:

Derdi paçayı kurtarmak zaten, başka bir sebebi yok ki. Pişmanmış, pabucumun aşığı :27:

haha aynen katılıoyorumm valla bı ınsan varya ole karısını sevıyosa nıye yedı yıl bırlıkte olur yanı tel . mes atar kı.... demekkı sevmıyormus ıstee yedı yıl ne demek yaa ıkınızıde ıdare etmıs kusura bakma ama sen yakalamasaymıssın heralde bı yedı yıl daha devam ederlerdı sımdı sen yakalayınca adam ne dıcek yuru gıt mu dıcek sana adam korkudan napacanı sasırmıs kocası duyarsa rahat bırakmaz eee bu adamda demıstır ben bu kadını yollamayayım o nasıl olsa benı affeder dayanamaz sevgı yalanları uydurunca ben demıstırr........ kusura bakma

haha aynen katılıoyorumm valla bı ınsan varya ole karısını sevıyosa nıye yedı yıl bırlıkte olur yanı tel . mes atar kı.... demekkı sevmıyormus ıstee yedı yıl ne demek yaa ıkınızıde ıdare etmıs kusura bakma ama sen yakalamasaymıssın heralde bı yedı yıl daha devam ederlerdı sımdı sen yakalayınca adam ne dıcek yuru gıt mu dıcek sana adam korkudan napacanı sasırmıs kocası duyarsa rahat bırakmaz eee bu adamda demıstır ben bu kadını yollamayayım o nasıl olsa benı affeder dayanamaz sevgı yalanları uydurunca ben demıstırr........ kusura bakma

Tel msj kalsa iyi yani. Olgun yenge ve heyecanlı yeğen, ateşle barut gibi yani :1: 7 yıl uyuttuğu enayi yerine koyduğu yetmiyor gibi şimdi de sizi kullanıyor. Hala nasıl izin verebiliyrsunuz anlamıyorum. Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, hiç mi değer vermiyorsunuz?

Back
X