- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi hayatbosss
-
boşanmak isteyenin dilinde olmaz.gider boşanma davasını açar
Tel msj kalsa iyi yani. Olgun yenge ve heyecanlı yeğen, ateşle barut gibi yani7 yıl uyuttuğu enayi yerine koyduğu yetmiyor gibi şimdi de sizi kullanıyor. Hala nasıl izin verebiliyrsunuz anlamıyorum. Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, hiç mi değer vermiyorsunuz?
ya bu olayda bi tuhaflık var. fake diyemeyeceğim ama aklıma şu gelior:
hiikaye gerçek fakat hayatboss hamile aldatılan eş değil de hamile aldatan yenge. böle bi olay yaşadı aşığının eşi bunları yakaladı. nasıl sıyrılırım diye olayı öteki türlü anlatıp taktik almaya çalışıyor.
benim aklıma gelen bbu
canım olgun yenge dediğin daha 33 yaşında güzelliğinin en doruk noktasında bulmuş bırakırmı 21 yaşındaki adamı incim demişti dersin canım bunlar ayrılmazlar
ya bu olayda bi tuhaflık var. fake diyemeyeceğim ama aklıma şu gelior:
hiikaye gerçek fakat hayatboss hamile aldatılan eş değil de hamile aldatan yenge. böle bi olay yaşadı aşığının eşi bunları yakaladı. nasıl sıyrılırım diye olayı öteki türlü anlatıp taktik almaya çalışıyor.
benim aklıma gelen bbu
sevdiğmden felan değil affettiğimden de değil inanın ki oruçluyum da şuan
sadece
Mevla bana neden düzeltmek için uğraşmadın çaba sarfetmedin evliliğini kurtarmaya çalışmadın diye sorguya çekmesinden korkuyorum
tek korkum bu yoksa onlar zaten yapmışlar rezillik
adilik
adına her ne derseniz
bundan başka da bişey düşünemiyorum zaten
arkadasim, 4 aylik hamileyim diyorsun ,nasil oruc tutuyorsun?
bence bu konu fake.....
sevdiğmden felan değil affettiğimden de değil inanın ki oruçluyum da şuan
sadece
Mevla bana neden düzeltmek için uğraşmadın çaba sarfetmedin evliliğini kurtarmaya çalışmadın diye sorguya çekmesinden korkuyorum
tek korkum bu yoksa onlar zaten yapmışlar rezillik
adilik
adına her ne derseniz
bundan başka da bişey düşünemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?