- Konu Sahibi hayatbosss
-
sizekatılıyorum
okurken bende eşimde bende namazında niyazında insanlarız vurgusuna takıldım
eşiniz namazında niyazında ama zina ya karşı değil (bence zina sadece cinsellikle olmaz)
akrabanın eşine yan gözle bakabiliyor
lütfen sıkıntınızı dile getirken dini bahane göstermeyin
biz zaten sizi üzüntü sıkıntı duyarak okuyoruz
DİN insanın kendi vicdanıdır onunda eşinizde okadında olamdığı kesin
utandıkları için değil utanmayı bilen böyle bir ahlaksızlığı aklından geçirmez rezil insanlar bunlar korkularından can tatlı tabiii
neyse son durumu şöyle anlatayım geçen kayınvalideme gittik ve kayınvalidem o kadının konusunu açmasın mı
onların tayini çıktı ve şehir değişikliği oldu
yok işte siz de gelin lütfen demiş de
bayrtamda mı gitsek bilmem ne diyor çok sinir oldum
lütfen bana kızmayın inanıon bende kendime şaşırıyorum ve yeni yeni kendime geliyorum bu yüzden de
sizlere danışıyorum çünkü ne yapacağımı bilmez durumdayım
önceki gece adamı arayacaktım eşime kendisini ara söle benm sana ne dedim görüşmeyeceksin demedim mi de dedi ben de hayır
niye hala ona bişey yapar diye korkuyorsun dedim
yok mok felan diyor
yani ben iyi değilim ve hamileyim o yüzden sizlerden yardım istiyorum ne yapayuım istediğinizi sorun açıklarım yeter ki yardım
yanıltlaman mümkünse
bu kadınla tam akrabalık dereceniz nedir merak ettim
rezilliğin son perdesi dedikleri bu olsa gerek...kadınla aynı anda hamile olmanız da ayrı bir ilginç hani....belkide kadın kocasından hamile kalınca eşiniz onu kıskanıp misilleme olsun diye sizi hamile bıraktı haaa...bu ikisi birlikteler ortada verilen ama tutulmayan sözler var,ve kocanla birlikte olmasına rağmen kocasıyla çatır çatır ....... hamile kalıyo kadın... eeee kocan buna bozulmamışmı onu da anlatır sorsan o dürzü.kadın hamile kalıyo ve sonra tesadüffe bak sende kalıyosunwalla bu elim değmedi hikayeleride oldukça bayatladı artık.kuran kitap karıştırmayın bari ya...iki şerefsiz şaaapıyooo kuranlar kitaplar yeminler havada uçuyo.bu ne rezillik yaaa...bide yanılıyomuyum siz evlendiğinizde kadın 1 çocuk annesiymiş siz 1,5 yıllık evlisiniz kadın 4.ye hamile ne iş bu yaa bunu biri açıklasa kuzummm
eşimin babasının amcasının gelini oluyor kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?