- Konu Sahibi hayatbosss
aşk-ı memnu nun tekrarını veriyolar sabahları....aç onu sıkı sıkı takip et orda napppmışlarsa sende aynını yap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rezilliğin son perdesi dedikleri bu olsa gerek...kadınla aynı anda hamile olmanız da ayrı bir ilginç hani....belkide kadın kocasından hamile kalınca eşiniz onu kıskanıp misilleme olsun diye sizi hamile bıraktı haaa...bu ikisi birlikteler ortada verilen ama tutulmayan sözler var,ve kocanla birlikte olmasına rağmen kocasıyla çatır çatır ....... hamile kalıyo kadın... eeee kocan buna bozulmamışmı onu da anlatır sorsan o dürzü.kadın hamile kalıyo ve sonra tesadüffe bak sende kalıyosunwalla bu elim değmedi hikayeleride oldukça bayatladı artık.kuran kitap karıştırmayın bari ya...iki şerefsiz şaaapıyooo kuranlar kitaplar yeminler havada uçuyo.bu ne rezillik yaaa...bide yanılıyomuyum siz evlendiğinizde kadın 1 çocuk annesiymiş siz 1,5 yıllık evlisiniz kadın 4.ye hamile ne iş bu yaa
bunu biri açıklasa kuzummm
rezilliğin son perdesi dedikleri bu olsa gerek...kadınla aynı anda hamile olmanız da ayrı bir ilginç hani....belkide kadın kocasından hamile kalınca eşiniz onu kıskanıp misilleme olsun diye sizi hamile bıraktı haaa...bu ikisi birlikteler ortada verilen ama tutulmayan sözler var,ve kocanla birlikte olmasına rağmen kocasıyla çatır çatır ....... hamile kalıyo kadın... eeee kocan buna bozulmamışmı onu da anlatır sorsan o dürzü.kadın hamile kalıyo ve sonra tesadüffe bak sende kalıyosunwalla bu elim değmedi hikayeleride oldukça bayatladı artık.kuran kitap karıştırmayın bari ya...iki şerefsiz şaaapıyooo kuranlar kitaplar yeminler havada uçuyo.bu ne rezillik yaaa...bide yanılıyomuyum siz evlendiğinizde kadın 1 çocuk annesiymiş siz 1,5 yıllık evlisiniz kadın 4.ye hamile ne iş bu yaa
bunu biri açıklasa kuzummm
bu ahlaksızlık ahlaksızlık ahlaksızlık................ yanlıs anlamazsan dokunmadıgını nasıl garanti olarak bakabiliosun ben simdi o çoçuklar kimden o bile aklıma geldi yaniii böle ahlaksızdan beklenebilirrr:44:
bilmiyorum aklım durdu
bu aldatmanın ötesi bence
eşin nasıl bunu yapıp sonra da nasıl adamın yüzüne bakıyo
yakın akrabası imiş sonuçta
yüzsüzlükte son nokta
nasıl bi hayat yaşıyo bu iki insan
neyin aklı bu anlamadım
allah akıl ihsan etsin
yani adamın babasının kuzeni ile evli kadınnnnn resmen öleee ay saka gibiiii![]()
bilmiyorum aklım durdu
bu aldatmanın ötesi bence
eşin nasıl bunu yapıp sonra da nasıl adamın yüzüne bakıyo
yakın akrabası imiş sonuçta
yüzsüzlükte son nokta
nasıl bi hayat yaşıyo bu iki insan
neyin aklı bu anlamadım
allah akıl ihsan etsin
eşimle görüşmeye başladıklarında kadının 1 çocuğu varmış yanlışlık olmasın
Yedi sene, koskoca yedi sene..
Ben anlayamıyorum, neden hala o kadını arıyorsunuz ? Devamlı olarak ertesi gün yine konuştuk diyorsunuz.
Kadının kocasınada söyle diyenleri anlayamıyorum. Şuan önemli olan kendi eşi.
Evliliğiniz hakkında ne yapacaksınız önce bunu düşünün.
Kendinizi, sizi kandıran eşinizi düşünün, arayıp durmak hiç işe yaramaz, eşine söylemekte hiç işe yaramaz.
Kendinizi ve bebeğinizi en az zararla kurtarmaya bakın.
yani söylememeliyim ? farklı bakış açısı olduğundan dikkatimi çekti
Yedi sene, koskoca yedi sene..
Ben anlayamıyorum, neden hala o kadını arıyorsunuz ? Devamlı olarak ertesi gün yine konuştuk diyorsunuz.
Kadının kocasınada söyle diyenleri anlayamıyorum. Şuan önemli olan kendi eşi.
Evliliğiniz hakkında ne yapacaksınız önce bunu düşünün.
Kendinizi, sizi kandıran eşinizi düşünün, arayıp durmak hiç işe yaramaz, eşine söylemekte hiç işe yaramaz.
Kendinizi ve bebeğinizi en az zararla kurtarmaya bakın.
yani söylememeliyim ? farklı bakış açısı olduğundan dikkatimi çekti
herzaman yorumunu mantıklı buluyorum zaten yine öyle buldum bende git kocasına anlat diyemem acıkcasııı katılıyorum sana