- Konu Sahibi hayatbosss
-
herzaman yorumunu mantıklı buluyorum zaten yine öyle buldum bende git kocasına anlat diyemem acıkcasııı katılıyorum sana
Yedi sene, koskoca yedi sene..
Ben anlayamıyorum, neden hala o kadını arıyorsunuz ? Devamlı olarak ertesi gün yine konuştuk diyorsunuz.
Kadının kocasınada söyle diyenleri anlayamıyorum. Şuan önemli olan kendi eşi.
Evliliğiniz hakkında ne yapacaksınız önce bunu düşünün.
Kendinizi, sizi kandıran eşinizi düşünün, arayıp durmak hiç işe yaramaz, eşine söylemekte hiç işe yaramaz.
Kendinizi ve bebeğinizi en az zararla kurtarmaya bakın.
herzaman yorumunu mantıklı buluyorum zaten yine öyle buldum bende git kocasına anlat diyemem acıkcasııı katılıyorum sana
bu sefer inkar etti tekrar bende telini elime ladım ve gösterdim çok şaşırdı çünkü teli bozulduğundan benim telimi kullanıyordu ve telde kimsenin bilmediği bi özellik vardı numarayı rehberden silmiş zaten attığı mesajlarıda silmişti ama ben mesajların iletim raporlarından hepsini okumuştum telin bilinmedil bi özelliği işte raporun içinde mesaj da var ama belli bi yere kadar
kadın da sürekli yeni eve çıktığımız için bize gelmek istiyordu fakat ya biz evde olmuyorduk yada müzait bu olaydan sonra da zaten mutlaka seninle görüşmeliyim konuşmalıyıoz diyip durdu bende daha çaldırıp durma beni dedim
HEP kadın kadın deyip duruyorsunuz, artık birazda eşinizden söz edin, boşverin elin kadınını sizin canınız olanın size yaptıklarını, kocanıza diyeceklerinizi düşünün.,
O kadını düşünüp neden üzüyorsunuz kendinizi, neden dert ediyorsunuz o kadını kendinize ?
Esas noktayı kaçırmayın.
kocası bilmemeli mi ?
yani bu konu kafama çok takılıyor da çok takılan var elbette ama bu konu daha fazla takılıyor
yani söylememeliyim ? farklı bakış açısı olduğundan dikkatimi çekti
kocası bilmemeli mi ?
yani bu konu kafama çok takılıyor da çok takılan var elbette ama bu konu daha fazla takılıyor
Okudukçaböyle oluyorum. Pişkinliğe bak ya. Bi de 4. ye hamile. Halen kırıtma peşinde elin adamına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?