Ayy koptmmm allah iyiliğini versinAksam ona kapıyı açtığında canım öküz istemişti sen geldin de
Döneri getirememis okuzu getirsin bariAyy koptmmm allah iyiliğini versin
zaten ben de bunu söylüyorum amaç yemek için yemek değil karşıda kinin utanmasını sağlamakCanim ailem bursada ben izmitte evliyim maleesefki is yemek değil zaten is onemsenmemk malesef
Kızlar hamile kalmami eşimde çok istedi ve suan çok şükür ki 2 aylık hamileyim ve bulantı halsizlik baş kasık ağrıları şikayetlerim her gün var. Ben istiyorum ki eşim biraz üzerime titreşim suan zaten zor bir donemdeyim eşimi ailesiyle altlı üstü oturuyoruz kendi ailem bursada ve ben bu dönemde biraz yalnızlık çekiyorum bu süreçte eşimi yanımda görmek istiyorum CANIM DÖNER İSTEDİ KOSKOCA IZMITTE BULAMADI CANIM ÇİĞ KÖFTE İSTEDİ BULAMADI bunlar beni günden güne yıpratıyor ve bebegim için çok üzülüyorum çünkü onu böyle bir babası olacağı için evliligmiz mükemmel değildi hem ailesine di kediyi için çok pişmanım ama günaha girmek istemiyorum bebeğim var mutluyum fakat çok fazla üzgünüm ne yapmaliyim
Bursadan izmite geldiğim için çok fazla tek dışarı çıkamıyorum eşim izin vermiyor yoksa hiç ondan istermisin alırım cantami giyim gidip yer gelirim
Yeni mi istedi canın. Telefonla sipariş ver. Sonrada parasını ödet. Zıkkım yesin.
doner siparisi ver eve getirsinler canim ne var bunda.
ama cig kofteyi bosver,bi sure yeme,hele su 3 ayi bi atlat ondan sonra.
Iste elinizi cekmeyin erkeklerin uzerinden dik durun,benim artik yanimda cocugum var demeyin.Egitilir bence :)1 çocukta gördüm çocuk asla yapmam bu kadar ilgisiz sanki olduğuna pismanlik duymuş gibi tavirlar
Sipariş verme şansınız yok mu?
Eşiniz kabalık etmiş ancak ister gebelik de ister normal dönemde yapılabilecek şeyleri eşten beklemek, sizi mutsuzluğa sürükler.
Ben hamile iken eşim her dediğimi yaptı gazlarına aldanmayın. O erkeklerin sayısı cok az. Yapanların bazılarının da sonraki dönemde beklentileri çok yüksek..
Bir yakınımdan eşine karşı şu cümleyi işitmişliğim var: " hamilelikte ne istersen yaptım, önünden aldım kaldırdım, şimdi bu çocuk bu hareketi niye yaptı yoksa düzgün bakamıyor Musun? "
Niye kadinlar hep kendini bu sekilde avutmayi seviyor? Esleri adam olmadiginin Kabul etmek yerine, tüm kadinlar mutsuz oldugunu düsünmek neyin esi?
Benim esim gayet bana yardim eder, yemek yapar, sipariste eder ki ben hamile bile degilim. Ayni seyi elbette ben onun icin yapiyorum. Ha ve asla basima kalmadi, seve seve yapar. Ve esim gibi bircok erkek var fakat baze kadinlar af edersin odunlara razi olduklari icin ve her odunluk yaptiklarinda "eh iste, erkek milleti yaavv" deyip gecistirdigi icin rastlamiyorlar. Yada daha cok maco erkeklere asik olduklari icin.
A AtomicGirl 'e katiliyorum. Mutsuz bir evlilige bir cocuk yapilmamali. Bir yerde konu sahibi yazmisti "bebek benim yoldasim olacak" diye. Hayir, bebek degil, es yoldas olmali. Bir bebek yalnizliga, mutsuzluga cözüm degil. O minicik bededen cok fazla beklenti bu ve hep sonu hüsran. Hangi akil ile insan kendi mutsuzluguna bir minik bebegi dahil ediyor gercekten anlayamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?