hamileyim ve eşim :(

1 çocukta gördüm çocuk asla yapmam bu kadar ilgisiz sanki olduğuna pismanlik duymuş gibi tavirlar

Bence gidin siz soyleyin gozunun onunde yiyin inadin. Bu erkekler boyle cocuk oluncada kendi dogurmus gibide sahiplenirler

erkeklerin her hareketini mazur göre göre her şeyi çeke çeke böyle öküzler yarattık
ben olsam ailem yakındaysa onların yanına gider eşim yanımdayken babacım canım çok döner istemişti söyledim alıp getiren olmadı sen alır mısın bana der
eşimin karşısına geçer yerdim o utansın ben üzüleceğime

Kesinlikkle canım işin en hazmedilmez yanında o ya ya aslında is döner bilmem ne değil iş önemsenmemek

Canim ailem bursada ben izmitte evliyim maleesefki is yemek değil zaten is onemsenmemk malesef

Canim ailem bursada ben izmitte evliyim maleesefki is yemek değil zaten is onemsenmemk malesef
zaten ben de bunu söylüyorum amaç yemek için yemek değil karşıda kinin utanmasını sağlamak
insan nasıl hamile karısının yemek yeyip yemediğini önemsemez
bence siz gidin bir hafta sonu ailenize hem kafanız dağılır hem ailenizle özlem giderir hem belki dediklerimi yaparsınız

Onun canı bulmak istememiş ama niye öyle yapıyor ki önceden de ilgisiz miydi

evliliginiz mukemmel degilmis zaten sorunlariniz varmis, sorunlari cozmek yerine bebegi care olarak dusunerek cok buyuk hata etmissiniz, herkesin yaptigi hatayi yapmissiniz. cocuk olunca hayatiniza sihirle degnek degmeyecek, esiniz nasilsa oyle davraniyor yani. O adamdan cocuk yaparken dusunecektiniz bunlari.

Canım hamileyken dışardan yediğin içtiğine dikkat et. Hijyenik olmasi önemli.

Onun dışında kadinlar hamile kalınca kocalarinin ilgi ve alakası artacak beklentisi içine giriyorlar. Kocalar da eski odunluklarına devam ettikçe mutsuzluk baş gösteriyor. Kuzucum kocani en iyi sen tanırsın. Eskiden neydi bu adam ne bekliyorsun şimdi. Eskiden de ilgisiz alakasızsa şu anda yine böyle olmasi çok normal.

Senin sıkıntılarını o hissetmedigi için zaten anlayamaz.

Ancak şöyle karnın şişecek 5 aylık olacak bebegin haraketlerini görecek hissedecek o zaman o da senin hamile olduğunu anlayacak.

doner siparisi ver eve getirsinler canim ne var bunda.
ama cig kofteyi bosver,bi sure yeme,hele su 3 ayi bi atlat ondan sonra.

Sipariş verme şansınız yok mu?

Eşiniz kabalık etmiş ancak ister gebelik de ister normal dönemde yapılabilecek şeyleri eşten beklemek, sizi mutsuzluğa sürükler.

Ben hamile iken eşim her dediğimi yaptı gazlarına aldanmayın. O erkeklerin sayısı cok az. Yapanların bazılarının da sonraki dönemde beklentileri çok yüksek..

Bir yakınımdan eşine karşı şu cümleyi işitmişliğim var: " hamilelikte ne istersen yaptım, önünden aldım kaldırdım, şimdi bu çocuk bu hareketi niye yaptı yoksa düzgün bakamıyor Musun? "

Niye kadinlar hep kendini bu sekilde avutmayi seviyor? Esleri adam olmadiginin Kabul etmek yerine, tüm kadinlar mutsuz oldugunu düsünmek neyin esi?

Benim esim gayet bana yardim eder, yemek yapar, sipariste eder ki ben hamile bile degilim. Ayni seyi elbette ben onun icin yapiyorum. Ha ve asla basima kalmadi, seve seve yapar. Ve esim gibi bircok erkek var fakat baze kadinlar af edersin odunlara razi olduklari icin ve her odunluk yaptiklarinda "eh iste, erkek milleti yaavv" deyip gecistirdigi icin rastlamiyorlar. Yada daha cok maco erkeklere asik olduklari icin.

A AtomicGirl 'e katiliyorum. Mutsuz bir evlilige bir cocuk yapilmamali. Bir yerde konu sahibi yazmisti "bebek benim yoldasim olacak" diye. Hayir, bebek degil, es yoldas olmali. Bir bebek yalnizliga, mutsuzluga cözüm degil. O minicik bededen cok fazla beklenti bu ve hep sonu hüsran. Hangi akil ile insan kendi mutsuzluguna bir minik bebegi dahil ediyor gercekten anlayamiyorum.

İyi de arkadaş öyle erkek yok dememiş sayıca çok az öyle erkek demiş doğru.

Ben de ''gerçek anlamda iyi'' erkeğin az olduğuna inanıyorum.

Siz eşinizin gerçek anlamda iyi, her anlamda kusursuz olduğunu düşünüyorsanız ne mutlu size.
O nadir bulunan erkeğe eş olduğunuz için çok şanslı bir kadınsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…