Etsiz çiğ köfteler var. Eve de getiriyorlar burada. Etsinler de mi zararlı.
İyi de arkadaş öyle erkek yok dememiş sayıca çok az öyle erkek demiş doğru.
Ben de ''gerçek anlamda iyi'' erkeğin az olduğuna inanıyorum.
Siz eşinizin gerçek anlamda iyi, her anlamda kusursuz olduğunu düşünüyorsanız ne mutlu size.
O nadir bulunan erkeğe eş olduğunuz için çok şanslı bir kadınsınız.
Konumuz sizin eşiniz değil ki.. Konu sahibinin eşi ve zaten beklenti içerisine girilecek bir Adam değil bu bey anlatıldığı kadarı ile ve konu sahibi artık hamile..Niye kadinlar hep kendini bu sekilde avutmayi seviyor? Esleri adam olmadiginin Kabul etmek yerine, tüm kadinlar mutsuz oldugunu düsünmek neyin esi?
Benim esim gayet bana yardim eder, yemek yapar, sipariste eder ki ben hamile bile degilim. Ayni seyi elbette ben onun icin yapiyorum. Ha ve asla basima kalmadi, seve seve yapar. Ve esim gibi bircok erkek var fakat baze kadinlar af edersin odunlara razi olduklari icin ve her odunluk yaptiklarinda "eh iste, erkek milleti yaavv" deyip gecistirdigi icin rastlamiyorlar. Yada daha cok maco erkeklere asik olduklari icin.
A AtomicGirl 'e katiliyorum. Mutsuz bir evlilige bir cocuk yapilmamali. Bir yerde konu sahibi yazmisti "bebek benim yoldasim olacak" diye. Hayir, bebek degil, es yoldas olmali. Bir bebek yalnizliga, mutsuzluga cözüm degil. O minicik bededen cok fazla beklenti bu ve hep sonu hüsran. Hangi akil ile insan kendi mutsuzluguna bir minik bebegi dahil ediyor gercekten anlayamiyorum.
kayınpederinden veya kaynanandan iste anne canım çekti oğlunda almıyor sen bilirsin maazallah torununa bişi olursa de korkut o zaman fizandan yemiş getirirler :) şaka birtarafa üzülme beklentisiz yaşarsan mutlu olursun. inan. doğacak yavrunu vaktiyle hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. mutlu ol hep gül emi :) çocuklar anne karnında herşeyi hisseder unutmaBursadan izmite geldiğim için çok fazla tek dışarı çıkamıyorum eşim izin vermiyor yoksa hiç ondan istermisin alırım cantami giyim gidip yer gelirim
Sizin bu söyledikleriniz doğru tespitler ancak bence konunun detayı ile çok alakalı değil.Iste ben az oldugunu düsünmüyorum. Benim esim kusursuz felan degil. Hicbir insan degil. Esim ilede yeri gelir tartisilir her evli cift gibi. Burda ben esimi övmek icin söylemedim o laflari. Sadece cidden farkli erkeklerin var oldugunu göstermek istedim.
Her kadin mutlu olma hakki var, ama iste kizlarimiz, kadinlarimiz kendisini mutsuz ediyor ve sucu erkeklere atiyor. Mesela evliligin ilk gününden beri herseyi yalniz yapip, ideal es olmaya calisiyorlar. Ya ne gerek var, ver adama süpergeyi yada yapsin o'da bir yemek. Ne olmusta? Sonrada rahata alisip asla yardim etmiyorlar.
Yada gidip kadinlari daha asaga gören biri ile evleniyorlar. Odunlugu nisan dönemindede belli fakat vazgecmek yok. Üstünede cocuk yapiyorlar. Ki gercekten o kadar iyi erkekler var ki. Ama daha öncede dedim, cita "eh iste yeterki dövmesin, kumar olmasin ve yakisikli olsun" oluyor evlenirken. Haa bide tipik türk erkegi olsun. Lan'li konusan. O benim konustugum iyimser erkekte kilibik olarak görüp evlenmiyorlar.
Konumuz sizin eşiniz değil ki.. Konu sahibinin eşi ve zaten beklenti içerisine girilecek bir Adam değil bu bey anlatıldığı kadarı ile ve konu sahibi artık hamile..
A AtomicGirl yorumunda haklı mı ? Sonuna kadar hem de.. Ancak iş işten geçmiş sanki..
Şu noktada beklentiyi yükseltip odun beyden birşeyler beklemek yerine kendi kendine yeterek Mutlu olmaya çalışması hem Bebek için hem kendi için bana göre daha mantıklı.
Bu arada hamilelik çok farklı bir süreç bence kendinizden örnek vermeniz de alakasız bu noktada.. Zira benim de eşim hemen her konuda yardımcı, paylaşımcı ve özverili ( ve çevremdeki erkeklerin çoğu böyle ) ama ben de hamilelik geçirmedim ve onun bu süreçte Nasıl olacağını bilemem. Büyük konuşmak istemem.
Not: sebebini tam bilmiyorum ancak hamilelik öncesi dönemde muhteşem ince, romantik , çalışkan erkeklerin hamilelik döneminde serdiğini gördüm, işittim. İlginizi çeker mi bilmiyorum ama bilginize..
Sizin bu söyledikleriniz doğru tespitler ancak bence konunun detayı ile çok alakalı değil.
Konu sahibi hamilelikle ilgili paylaşımcı olmayan kocadan değil naz çekmeyen Kocadan şikayet ediyor.
Hamilelik öncesi döneme baktığımızda Adam doğrudüzgün olması gerekeni dahi yapan biri değil.
İyiyken, gebelik yokken görevini yapmayan Adam hamileyken naz mı çeker ? Biraz lüks bir beklenti içinde değil mi? Bu durum onu şu hassas süreçte daha da mutsuz kılmaz mı?
Iste ben az oldugunu düsünmüyorum. Benim esim kusursuz felan degil. Hicbir insan degil. Esim ilede yeri gelir tartisilir her evli cift gibi. Burda ben esimi övmek icin söylemedim o laflari. Sadece cidden farkli erkeklerin var oldugunu göstermek istedim.
Her kadin mutlu olma hakki var, ama iste kizlarimiz, kadinlarimiz kendisini mutsuz ediyor ve sucu erkeklere atiyor. Mesela evliligin ilk gününden beri herseyi yalniz yapip, ideal es olmaya calisiyorlar. Ya ne gerek var, ver adama süpergeyi yada yapsin o'da bir yemek. Ne olmusta? Sonrada rahata alisip asla yardim etmiyorlar.
Yada gidip kadinlari daha asaga gören biri ile evleniyorlar. Odunlugu nisan dönemindede belli fakat vazgecmek yok. Üstünede cocuk yapiyorlar. Ki gercekten o kadar iyi erkekler var ki. Ama daha öncede dedim, cita "eh iste yeterki dövmesin, kumar olmasin ve yakisikli olsun" oluyor evlenirken. Haa bide tipik türk erkegi olsun. Lan'li konusan. O benim konustugum iyimser erkekte kilibik olarak görüp evlenmiyorlar.
Ben az olduğuna neredeyse eminim :)
Benim eşim de bana yardımcı olur.
Doğru düzgün yemek yapmam, bir of demez.
Yumurta pişirsem ellerine sağlık deyişine bakan dünyaları yaptım sanır.
Daha misafir dışında bir gün önüne çorba, pilav, ana yemek, salatayı bir arada koymuş değilim ( 4 yıl olacak)
En önemlisi ben dağıtırım o dağıtmaz, arkasını toplamam vs. vs vs.
Ama yine de benim için 'gerçekten iyi' bir eş değil.
Başka sıkıntılar yaşattı çünkü.
Merhametlidir, hasta olsam başımda bekler ateşimi düşürmek için didinir vs.
Hamilelik yaşamadım henüz bilemiyorum ama bunlara bakıp yine emin olamam.
Belki aynı davarlıkları, odunları o da yapacak.
Ben gerçekten normalinde de, hamilelikte de türlü şartlarda iyi olabilen adamlara çok iyi erkek diyorum ve
sayıca az olduklarına eminim.
En basitinden bir yan komşumuz vardı.
İşinde, gücünde, karısını yücelten, ezdirmeyen, 4 çocuk babası ama
hani böyle işten çok yorgun dönüp yine de karısına ( karısı da pek mükemmel hanım değil hani,bencil, rahatına düşkün vs) keyif çattırıp çocukların sorumluluğunu alan,
ödevleriyle ilgilenen bir adamdı. Bunları çeşitli durumları göre göre annemle vayyy beee millette ne şans var nasıl kocaya denk gelmiş diyorduk o derece iyi bir eşti.
Benim annem de pek çekmiş bir kadındır da
Sonra bir gün alışverişteyken karısına herkesin içinde kızıp 'hayvan' diye bağırdığını gördü annem ve şöyle dedi:
Aman istemem kalsın onun iyiliği, rezil etti kadını.
Bu adam kadın çocuklar sert tepki gösteriyor diye kızan adam.
Müthiş bir sabır var normalde.
Yani bakınız süper bir baba, ama harika bir koca değil işte.
Kimden ne çıkacak belli de olmuyor.
Esimi gördüm anlattiklarinda. İlk aylar benimde öyleydi ben yerimden kalkamiyordum. Surekli kusuyordum. Ama o yine eskisi gibi hizmet bekliyordu ben yapmayinca kiziyordu. Kavga ediyoduk sürekli hatta ben kusunca bile kiziyordu. Ben ne istesem once kızıp sonra aliyordu. Çünkü o hala baba olacaginin farkinda degildi. Ne zaman ki 13.hafta bebegimizi gördü ondan sonra degisti. Bugün diyor ki sen ilk aylarda bebegimizi sevmiyorsun diye bile kavga ettin benimle:)) yapmisimdir o psikolojiyle eminim :) sabret biraz bide doktora beraber gidin o anlatsinKızlar hamile kalmami eşimde çok istedi ve suan çok şükür ki 2 aylık hamileyim ve bulantı halsizlik baş kasık ağrıları şikayetlerim her gün var. Ben istiyorum ki eşim biraz üzerime titreşim suan zaten zor bir donemdeyim eşimi ailesiyle altlı üstü oturuyoruz kendi ailem bursada ve ben bu dönemde biraz yalnızlık çekiyorum bu süreçte eşimi yanımda görmek istiyorum CANIM DÖNER İSTEDİ KOSKOCA IZMITTE BULAMADI CANIM ÇİĞ KÖFTE İSTEDİ BULAMADI bunlar beni günden güne yıpratıyor ve bebegim için çok üzülüyorum çünkü onu böyle bir babası olacağı için evliligmiz mükemmel değildi hem ailesine di kediyi için çok pişmanım ama günaha girmek istemiyorum bebeğim var mutluyum fakat çok fazla üzgünüm ne yapmaliyim
Az önce de belirttim benim çevrem ve eşim böyle değil. Ancak tğIyide burda konu esim oldugunu iddia etmedim ki. Sadece senin "o tip erkekler az" iddiasina cevap yazmak istedim. Su üstte boldladigim seyleri, ilk yorumunda yazsaydin sana katilip cok mantikli bulurdum. "Iste cogu erkek böyle"den cok daha mantikli o cümleler.
Ve o notunda senin ilgini cekebilir, zira seninde yardimci, paylasimci bir esin varmis..
Iyide burda konu esim oldugunu iddia etmedim ki. Sadece senin "o tip erkekler az" iddiasina cevap yazmak istedim. Su üstte boldladigim seyleri, ilk yorumunda yazsaydin sana katilip cok mantikli bulurdum. "Iste cogu erkek böyle"den cok daha mantikli o cümleler.
Ve o notunda senin ilgini cekebilir, zira seninde yardimci, paylasimci bir esin varmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?