- 3 Eylül 2025
- 77
- 55
- 3
- 35
Bu çocuk evlatlık verirsen goremesdin biliyon dimiBenim istegim de o ben o yüzden devlet tarfindan dogdunda güzel bir aileye verilmesini istiyorum. Satmiyorum kesin bir şekilde bunu da bildiriyim herkes kötü kötü yorum yapmış ama öyle bir niyetim yok
Hayır ben o madde bağımlısı değilim ben dün ilkez üye oldum akıl almak için benim hiçbir kötü alışkanlığım yok çocuk satma gibi bir niyetim yok sadece dogdunda iyi bir yuvası olsun devalet gozetimden güzel bir yuvası olsun istedim6-7 ay once hamileyim ne yapacağım, yasaklı madde bagimlisiyim diye dolanan bir uye vardi sanki? O mu acaba?
Herneyse gercekmis gibi varsayarak yaziyorum, dogum icin hastaneye gittiginizde sizinle ilgilenen ebe/hemsireye durumu anlatin onlar sanirim sosyal hizmetlere bildirip geregini yapiyorlardir.
Allah o sabinin yolunu acsinda guzel insanlara denk gelsin insallah.
Ben şimdi den çok seviyorum bebeğimi onun hareketlerini hisetmek çok başka bir duygu benim elimde olan bişey olsa asla evlatlık vermem veya yurda ama buna mecburumbelkidoğduğu zaman fikriniz değişir. hayırlısı olsun
üç çocuğum var tüylerim diken diken belki kırıcıyım ama konunuzu gördüğümden beri yüreğim havada,ben evlat edinilmiş biriyim bu yüzden tepkilerim hat safhada,böyle bir düşünceye girene kadar devletin imkanlarını araştırın,size neler verebilir bakın,maddi olarak mükemmel hayatı olmayacak olsa bile maneviyat olarak annesinin dizinin dibinde güçlü bir birey yetiştirebilme imkanına sahip olabilirsiniz,evlat sevgisi çok başka bir boyut,hayata bakış açısını değiştiren güçlü kalmayı sağlayan en güzel şey,vermeden önce esirgeme kurumunu ziyaret edip orada ki çocuklara bir bakın ve tekrar sorgulayın istediğim bu mu diye,hayatta hala iyi insanlar var birilerine yardım eden,biraz çabalarsanız onu kendinizden ayırmazsınız,Haklısınız ama başka çarem yok
Biliyorum goremesem bile iyi olduğunu bilmek bana yeter sadece güzel bir ailesi onu seven anne babası olsun istiyorum. Onun iyi olduğunu bilmek bana yeter çok zor şimdiden bile farkındayım herşeyin ama mecburum başka çarem yok beni bilmemesi bebeğim için de iyi olacak çünkü.Bu çocuk evlatlık verirsen goremesdin biliyon dimi
Ne saçmalıyorsunuz ya ne açık artırmadan satmak siz iyi misiniz zor durumda olmasam evlatlık bile vermem ama mecburum benim ne yaşadığimi bilmeden yargilamazsini
Ne kadar mecbursun buna söyler insanca canından ne olursa vazgecerBen şimdi den çok seviyorum bebeğimi onun hareketlerini hisetmek çok başka bir duygu benim elimde olan bişey olsa asla evlatlık vermem veya yurda ama buna mecburum
Çok haklısınız ama durum maddiyat değil keşke maddiyat olsaydı onu bir şekilde haledebilirdim ama maddiyat değil anlatamadigim başka konular var bebeğim için beni bilmeden büyümesi en iyisi olacaküç çocuğum var tüylerim diken diken belki kırıcıyım ama konunuzu gördüğümden beri yüreğim havada,ben evlat edinilmiş biriyim bu yüzden tepkilerim hat safhada,böyle bir düşünceye girene kadar devletin imkanlarını araştırın,size neler verebilir bakın,maddi olarak mükemmel hayatı olmayacak olsa bile maneviyat olarak annesinin dizinin dibinde güçlü bir birey yetiştirebilme imkanına sahip olabilirsiniz,evlat sevgisi çok başka bir boyut,hayata bakış açısını değiştiren güçlü kalmayı sağlayan en güzel şey,vermeden önce esirgeme kurumunu ziyaret edip orada ki çocuklara bir bakın ve tekrar sorgulayın istediğim bu mu diye,hayatta hala iyi insanlar var birilerine yardım eden,biraz çabalarsanız onu kendinizden ayırmazsınız,
Allah'ım keşke benim gibi bir insana evlat vermek yerine sizin gibi çok isteyen ailelere evlat nasip etseydi haklısınız bişey diyemem.Konuya o kadar üzüldüm ki. Biz 4 yıl uğraştık 3. Defa tüp bebek denedik. Transfer iptalleri işlemler testler. Bir yıpranma süreci 3. Denememizde pozitifi görebildik. Ama hala durumumuz net degil rabbim belki nasip edecek belki etmeyecek. Rabbim af etsin ama bazen insanın isyan edesim geliyor.
Doğum yaptığınızda hastaneye söylersiniz onlar islemleri yapar ama o çocuğun herzaman bir tarafı eksik kalacak. Bir gün pişman olursanız ulaşmak isterseniz ulaşamazsınız. Herzaman sizden uzakta bir çocugunuzun olduğunu bilerek yaşarsınız çocuktada yara olarak kalır sizde de. Korunmak bukadar mi zor.
İlk olarak rezil sizsiniz ben satmayı dusunmuyorum benim neler yaşadığımı zerre bilmiyorsun bilmeden beni yargilamazsiniz isteyerek olan bir bebek değil kimsenin neler yaşadığını bilmeden yargilamayin büyük konuşmayın başınıza gelirAğır konuşacağım altına yatarken iyiydi dimi güzeldi 2 dk iş için korunmayı da akıl etmedin nolcak ki verirsin atarsın başından
Aldırsaydın bari onu da yapmadın satarım dedin.
Rezil
Çocuğu olmayan biri varsa alsın
Çocuk açısından bakınca ben bir sakınca görmüyorum
Evlat hasretiyle kavrulan insanlar var
Bu kadında ana olabilecek durumu yok
Çocuk esirgemeyin soğuk koridorlarında büyüyeceğine bir kadının sıcak göğsünde büyüsün
Tabiii bence
Ben yasadışı mı olsun diyorum kardeşimKedi mi sahiplendiriyosunuz hanımefendi? Hayvanları bile artık tanımadığımjz kişilere vermiyoruz siz cocugu olmayan kim varsa alsin diyosunuz ajısksksks tamam o zaman acık arttırmaylada gitsin mi eşya mı alıyosunuz her seyın prosedürü yasalı hakkı hukuku var ne demek ya dogurucam cocugu ısteyen var mi
Tamam da internet kullanabiliyorsunuz, niye kendiniz araştırmıyorsunuz? Orada evlatlık verme, sosyal hizmetler aşamaları nedir diye bir sürü bilgi var. Eğer siz ve hamileliğiniz gerçekse bu soruları hastanede de ona buna sormayın. Doktora hemşireye söyleyin ve mutlaka yasal evrak talep edin. Belki siz değil ama başkalarının aklına kötü fikirler gelebilir.Hayır ben o madde bağımlısı değilim ben dün ilkez üye oldum akıl almak için benim hiçbir kötü alışkanlığım yok çocuk satma gibi bir niyetim yok sadece dogdunda iyi bir yuvası olsun devalet gozetimden güzel bir yuvası olsun istedim
Neden burada satma fikrini paylaştınız? Hastanede söyleyip devlet kurumuna bırakabilir, kontrole gittiğiniz doktorla konuşabilirdiniz.İnternetten araştıra bilirdiniz.Buradan ilan etmenizin altındaki neden ne? Tecavüz bebeği olabilir,evli adamla bile isteye yapılabilir gerekirse şikayetçi olurdunuz.Madem saklı gizli olsun diyorsunuz yeri burası değil.Siz resmen evladınızı satıyorsunuz.....Biliyorum goremesem bile iyi olduğunu bilmek bana yeter sadece güzel bir ailesi onu seven anne babası olsun istiyorum. Onun iyi olduğunu bilmek bana yeter çok zor şimdiden bile farkındayım herşeyin ama mecburum başka çarem yok beni bilmemesi bebeğim için de iyi olacak çünkü.
Ne yapacağımı bilemedigim için buradan akıl almak istedim ama dediğiniz gibi kötü düşünceli insanlar çok benim neler yaşadığımı bilmeden yargılayan çok insan varKonu gercekse neden buralara sordun ki bi ton hakaret etmeden fikir veremezler?Hastanede söyle bakamayacagini bir yol gösterirler mutlaka.
kimse oyle devlet yurduna gidip cocuklara bakip "vah vah" diyemez. boyle bir dunya yok. devlet yurduna ya da sevgi evlerine girebilmek icin izinlere vs ihtiyac var.vermeden önce esirgeme kurumunu ziyaret edip orada ki çocuklara bir bakın ve tekrar sorgulayın istediğim bu mu diye,hayatta hala iyi insanlar var birilerine yardım eden,biraz çabalarsanız onu kendinizden ayırmazsınız,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?