İnterneten arastirdim ama evlat edinme çıkıyor evlatlık verme diye bişey bulamıyorum o yüzden buradan akıl almak istedim. Benim satmak gibi düşüncem yok kimse boşuna heveslenmesinNeden burada satma fikrini paylaştınız? Hastanede söyleyip devlet kurumuna bırakabilir, kontrole gittiğiniz doktorla konuşabilirdiniz.İnternetten araştıra bilirdiniz.Buradan ilan etmenizin altındaki neden ne? Tecavüz bebeği olabilir,evli adamla bile isteye yapılabilir gerekirse şikayetçi olurdunuz.Madem saklı gizli olsun diyorsunuz yeri burası değil.Siz resmen evladınızı satıyorsunuz.....
Heveslenecek bir durum yok suç zaten. Aracı olanda ,satanda ,alanda kanunu çiğner.Siz doğum yapınca doktorunuza bu bebeği istemiyorum diyeceksiniz onlarda gerekli yerleri arayacak imza atıp çocuğu devlete teslim edeceksiniz.....İnterneten arastirdim ama evlat edinme çıkıyor evlatlık verme diye bişey bulamıyorum o yüzden buradan akıl almak istedim. Benim satmak gibi düşüncem yok kimse boşuna heveslenmesin
İlk olarak rezil sizsiniz ben satmayı dusunmuyorum benim neler yaşadığımı zerre bilmiyorsun bilmeden beni yargilamazsiniz isteyerek olan bir bebek değil kimsenin neler yaşadığını bilmeden yargilamayin büyük konuşmayın başınıza gelir
Ben devlete evlatlık vermek istiyorum zaten devletin araştırıp kendisi bulduğu kendi gozetimde olan bir aileyeÖyle herkes her istediği çocuğu alamaz. Devlet kontrolünde olması gerekiyor bu konunun.
Çocuk güvenliği, hakları, geleceği söz konusu.
Çocuğun yeni ailenin soy bağına girmesi miras hakkında faydalanması için gerekli.
Sonrasında organ mafyası, çocukların fuhuş amaçla satılması vs çetelerin yasadışı faaliyetlerinin önüne geçilmesi için.
O yüzden en güvenli yol devlete emanet etmek. Devletin uygun gördüğü ailelere de evlatlık verilmesi şeklinde olur.
Teşekkür ederimHeveslenecek bir durum yok suç zaten. Aracı olanda ,satanda ,alanda kanunu çiğner.Siz doğum yapınca doktorunuza bu bebeği istemiyorum diyeceksiniz onlarda gerekli yerleri arayacak imza atıp çocuğu devlete teslim edeceksiniz.....
Anneyi değil çocuğu düşünerek yorum yapmalı,sabahtan akşama kadar anneyi eleştirelim ne geçecek elimize,sorulan soru net,çocuğumu evlatlıkmı vereyim yetiştirme yurdunamı bırakayım ben bakamam....Ne koşulda bunları yazdı bilemeyiz umursamasa zaten konu açıp soru sormazdı,çözüm yolu arayan bir kadın ve düzgün bir çözüm önerisiyle hayatı kurtulacak bir bebek varken anneye giydirmek eleştirmek konuyla alakasız,olan olmuşmu?olmuş,şimdi akıl istiyormu?istiyor,burada doğruyu yanlışı tartışmıyoruzki eğer tatışacak olsaydık emin olun bende onaylamazdım.kusura bakmayın da bazı anneler için çöpe atmak da aynı yetiştirme yurduna vermek de aynı kapısına bırakmak da aynı,vicdan muhasebesi ile yazıyor çoğu anne,o yurtlar da neler olduğunu biz bilmiyoruz,evlatlık verdiğin aile iyi bakacak mı bilmiyoruz,tamamen şans çarkı,böyle bir durum da kızmak oldukça haklı bir durum,siz hiç esirgeme kurumuna gidip o sabilerin bakışlarında ki hüznü gördünüz mü ?
kanımca söylüyorum bir çocuk sabah akşam makarna yer doyar ama anne sevgisinin yerini hiç kimse tamamlayamaz,evlat edinilip sevilse bile o duygu da hep birşey eksik kalıyor,çocuk bunu sorguluyor,zamanı gelip öğrenince de hem kendi psikolojisini hem de alan aileninkini mahvediyor,evlilik dışı ilişki yaşamıştır ve ya evlidir istemiyordur fark etmez,yıl 2025 cinsellik çok iyi biliniyor ama korunma yöntemleri hakkında bilgisi yoksa da kendi sorunu,yap bırak ne güzel,kendimizin yaptığı bir canın hayatı ellerimizin arasındayken burada düşünülecek şey anne değil bence bebek anneler bebeğin hakkını savunuyor ben de dahil.iyi günler
Tecavüze mi uğradınız, ensest mi, ortaya çıkmasından mı korkuyorsunuz? İstenmeyen bebek derken babası mı kabul etmiyor, yoksa siz evlisiniz ve bebek başkasından mı? Hastanede tek başınıza doğum yapacaksanız ve sizi takip eden doktorunuz varsa şimdiden söyleyin sosyal hizmetler devreye girsin.İlk olarak rezil sizsiniz ben satmayı dusunmuyorum benim neler yaşadığımı zerre bilmiyorsun bilmeden beni yargilamazsiniz isteyerek olan bir bebek değil kimsenin neler yaşadığını bilmeden yargilamayin büyük konuşmayın başınıza gelir
Ağır konuşacağım altına yatarken iyiydi dimi güzeldi 2 dk iş için korunmayı da akıl etmedin nolcak ki verirsin atarsın başından
Aldırsaydın bari onu da yapmadın satarım dedin.
Rezil
Belki yaşı küçük, belki yabancı veya aileden biri tecavüz etti? Çok ağır yazmışsınız. Herkes kocasından sevgilisinden hamile kalmıyor. Kardeşini doğuranlar var bu ülkede. Başımdan atarım deseydi evde doğurup çöp konteynerine koyardı ya da ıssız yere atardı. Bakamayacaksa aç sefil perişan edecekse sosyal hizmetlere vermek istemesi çocuğun yararına.Ağır konuşacağım altına yatarken iyiydi dimi güzeldi 2 dk iş için korunmayı da akıl etmedin nolcak ki verirsin atarsın başından
Aldırsaydın bari onu da yapmadın satarım dedin.
Rezil
Anlatsın ozaman gercegiBelki yaşı küçük, belki yabancı veya aileden biri tecavüz etti? Çok ağır yazmışsınız. Herkes kocasından sevgilisinden hamile kalmıyor. Kardeşini doğuranlar var bu ülkede. Başımdan atarım deseydi evde doğurup çöp konteynerine koyardı ya da ıssız yere atardı. Bakamayacaksa aç sefil perişan edecekse sosyal hizmetlere vermek istemesi çocuğun yararına.
Kontrollerini yaptırdığın hastane devlet hastanesiyse, devlet hastanelerinde sosyal hizmet birimi oluyor, doktoruna ve sosyal hizmetlere durumunu bildir.İnterneten arastirdim ama evlat edinme çıkıyor evlatlık verme diye bişey bulamıyorum o yüzden buradan akıl almak istedim. Benim satmak gibi düşüncem yok kimse boşuna heveslenmesin
Anlatsın ozaman gercegi
Bu istenmeyen bir gebelik mi? Buna cevap vermek zorunda değilsiniz. Anlatmak isterseniz yazarsınız zaten.Çok haklısınız ama durum maddiyat değil keşke maddiyat olsaydı onu bir şekilde haledebilirdim ama maddiyat değil anlatamadigim başka konular var bebeğim için beni bilmeden büyümesi en iyisi olacak
Ben ne heveslencem be. Cocugu dogurup istemeyen vermeye calisan sen sonra biz mi kötü oluyoruz hayır kurumumu burası git devlet kurumlarını araştır konuş daha yazmayı bilmiyorsun doğru duzgun derdını anlatmaktan acizsin sonra kötü niyetliler cok. Hee cok yazmaya gelince aciz oluyorsunuz neyse devamını getırmeyeceğim. Kınadığımdan değil böyle yavuz hırsız ev sahıbını bastırır gibi yasıyorsunuzİnterneten arastirdim ama evlat edinme çıkıyor evlatlık verme diye bişey bulamıyorum o yüzden buradan akıl almak istedim. Benim satmak gibi düşüncem yok kimse boşuna heveslenmesin
Tecavüz dışında kimse dayayıp zorla hamile kalmıyor. Hepsi bile isteye hamile kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?