Hamileyim...Ve ne yapıcağımı bilmiyorum..

Kendimi hep 4 yıl sonrasına hazırlamıştım çünki daha yapmak istediğim şeyler vardı.Eski mesajlarımdan bilirsiniz belki kariyerimle ilgili planlarım vs..

Ama rabbim şuan da size nasip etmiş sizin yeriniz de olmak için can atan o kadar çok insan var ki bence bu durumun kıymetini bilin evlilik paylaşmak ve güvense eşinizden en çok sahip olmak istediği şeyi neden saklıyorsunuz bilmek hakkı ve sırf kariyer için o günahsıza kıyabilir misiniz? Eğer size nasip ettiyse mutlaka bir nedeni vardır. Anne olunca kariyer yapılmaz diye bir şey mi var . Bende evlendiğimizde 2 yıl boyunca sırf çalışıyorum diye istemedim sürekli iş iş hep önceliğim çalışmaktı kendimi öz güveni yüksek ayakları üzerinde kimseye muhtaç duran biri olarak görmek bana yetiyordu ama bir süre sonra insan anne olma duygusunu bastıramıyor

Güzel şeylerle anneliğe özenip alışmaya çalışıyorum. Ayrıca çok yeni öğrendim, kısa bir süre toparlanıp öyle söyleyeceğim.

Bence evliliğiniz hareket kazanır, zaten çok istiyormuş yazdığınıza göre. Bence her dakikasını birlikte çıkarın keyifle. Deneyip çocuk sahibi olamayanlar var, şükür borç bilinmeli. Sağlıklı bir evladınız olur umarım.

valla sizde taksit taksit yazmayın herkezin düşüncesini dokuyacak kadar vaktim yok kendi fikrimi yazıyorum.ee çocuk istenmiş ki korunulmamış ,bende bunu söylüyorum hazır değilim diye yazınca..yani ben yanlış anlamadım siz yanlış anlattınız.ayrıca fikirler sizi ilgilendirmiyorsa ilgilendirenlere yanıt yazın.bu benim fikrim ister saygı duyarsınız ister duymazsınız,benim için hiç problem değil ...sizi niye yargılıyayım veya hazır olayım anlamadım yazdıklarım sizi incitecek sözler ifade etmiyordu ama madem alınmışsınız sorun yok dediğiniz gibi beni hiç ilgilendirmez...

Etrafta onlarca insan çocuğu olsun diye uğraşır iken senin yaptığına bak çok üzüldüm açıkçası Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Haklısınız, bir süreden sonra öyle bakmaya başladım. Ben de öyle umuyorum önemli olan sağlıklı olması huyunun güzel olması.

Çocuk istemedim, hazır da değildim o yüzden korunuyorduk. Korunmasak ve hamile kalsam şikayet etme gibi bir lüksüm olabilir mi? Yanlış anlatmadım. Hamile kalma yaşıyla ilgili fikriniz beni ilgilendirmez dedim, size normal ama bana erken.. Tam bir yaşı yok maalesef.

Şikayet etmeyin bence, bende haziranda tüp bebekle evlat sahibi oldum. Şimdi bana ve babasına gülücükler saçıyor. Cok guzel bir duygu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

tamam canım haklısın bazen hesaplar olmuyor işte allah ın takdiri.inşallah yavrunuzu sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız hayırlı olsun..

Canı veren isteği de sevgisini de içinize verir..Sizi anlayabiliyorum ama onun ilk kipirdanislarini hissettiğiniz anda bu korkunuzdan eser kalmayacak sağlıkla sevgiyle büyütün içinizdeki meleği

1,5 yıl önceki gebelik şüphemi hatırlıyorum da hastaneye giderkenki yüz ifadem anneannemin, babaannemin cenazesinde yoktu.
Şimdi ne kadar abartmışım desem de o zaman kaldıramayacaktım sanırım.

Ama bir yandan da 30uma az kaldı.
Annem 30 yaşındayken oldum ben, canlı canlı hallerini bilmem annemin.
Erken anne olmak lazım derdim, 30a bir şey kalmadı, ben hala erteliyorum.
Ki istediğim zaman olacağının garantisi de yok.

Uzun lafın kısası hayırlı olsun.
Allah mutlulukla sonuçlandırsın.

Bu ara en özendiğim kişiler erken anne olanlar.

Biraz sinirleri bozuk sanırım ve herşeye aliniyo bosverin soncta siz onun tribini çekcek kişi değilsiniz

Teşekkür ederim çok sağolun..Amin. Size de en kısa zamanda nasip etsin Allah inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…