• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim...Ve ne yapıcağımı bilmiyorum..

Ya kuzum boşa vakit kaybediyorsun burda
Koş git hemen söyle eşine
Hemen ama hemennnn
Bak o seni 2 dk da nasıl hazırlayacak anne olmaya..
Burda herkese dert anlatacağına sarıl kocana, asıl huzur orda...
3 gün izni varmış ne hoş
Beraber gidip bakarsınız emzik biberon vs
Abla sözü dinle dk kaybetme git söyle
Oh beee dünya varmış deyince bana da dua et olur mu :KK39:

Size kesinlikle imada bulunmadim yanlis anlamayin lutfen.. diyor ya isyanim kendime rabbim hayirli saglikli evlat etsin
Yok hayır ben bi an kendime kızdım kesinlikle ima olarak algılamadım yanlış anlamayın gerçekten çok iyi bi anne olucağınızı düşündüğüm için öyle demek istedim:oops: Çok düşüncelisiniz ama belirttiniz:KK68: Amin,inşallah size de..:nazar:

Size kesinlikle imada bulunmadim yanlis anlamayin lutfen.. diyor ya isyanim kendime rabbim hayirli saglikli evlat etsin
Yok hayır ben bi an kendime kızdım kesinlikle ima olarak algılamadım yanlış anlamayın gerçekten çok iyi bi anne olucağınızı düşündüğüm için öyle demek istedim:oops: Çok düşüncelisiniz ama belirttiniz:KK68: Amin,inşallah size de
Ya kuzum boşa vakit kaybediyorsun burda
Koş git hemen söyle eşine
Hemen ama hemennnn
Bak o seni 2 dk da nasıl hazırlayacak anne olmaya..
Burda herkese dert anlatacağına sarıl kocana, asıl huzur orda...
3 gün izni varmış ne hoş
Beraber gidip bakarsınız emzik biberon vs
Abla sözü dinle dk kaybetme git söyle
Oh beee dünya varmış deyince bana da dua et olur mu :KK39:
Öyle mi diyorsunuz, hemen söyleyeyim mi? Yarın izin günü, öyleyse sürpriz bir şeyler hazırlarım..

Burası gebelik bölümü değil!!!
Ben burada hamileyim canlarım hadi kutlayalım duyurusu yapmıyorum farkındaysanız. Korkuyorum, sinirlerim bozuk beklemediğim gebeliğim karşısında. Sizden destek ve bir nebze tavsiye, rahatlatma beklediğim için açtım.

Söyle tabi yaaa
Vallahi ohhh diyeceksin emin ol
Çünkü bizim yazdıklarımıza değil
Eşine ihtiyacın var farkında değilsin
Hani yemek yaparsın tadarsın bişeyi eksik diye mırıldanırsın ama bulamazsın
Heh işte o eksik eşin

Hayatta çok plan fazla iyi değildir aslında :) Ne güzel hamilesin işte Allah sağlık, huzur mutluluk versin... Korkmayın bence. şimdilik şaşkınlık içindesiniz ama sonra kabullenirsiniz bence en güzel duyguyu dert olarak kabullenmeyin :)

Ben burada hamileyim canlarım hadi kutlayalım duyurusu yapmıyorum farkındaysanız. Korkuyorum, sinirlerim bozuk beklemediğim gebeliğim karşısında. Sizden destek ve bir nebze tavsiye, rahatlatma beklediğim için açtım.
Olmuş ve doğacak.Ayrıca istemiyorum demeyin bebek herşeyi hisseder sonra oda sizi istemez.
Hayatta herşey bizim planlarımıza göre olsaydı mutsuz insan olmazdı.
Dua edinde sağlıklı bir bebeğiniz olsun, sonrası ağlamak üzülmek daha zor.
İsteyip sahip olamayan insanların içinde bulup bunamak olmaz.

Gebelik bölümünde süpriz yapanlar var bi gözat istersen...
İlginç şeyler var...
Anne olmak gibisi var mı yaa
Evlat candır cannn

Öncelikle sağlıkla rabbim kucagınıza almayı nasip etsin eşinizle paylaşın ne güzel çok iyi bir anne olucaksınız eminim ki :)

Ne güzel Allah tamamına erdirsin.masallah.ben bebek sahibi olmaya karar vererek hamile kaldığım halde ilk testte pozitifi gördüğümde tedirgin olmuştum ya ona iyi bakmazsam anne olmaya hazirmiyim diye sormuştum kendime ama şimdi anne olmak için yanıp tutuşuyorum çünkü 2 kere bebegimi kaybettim.hamilelerin duası kabul olurmus banada dua edermisiniz banada nasip etsin Rabbim.tekrar hayırlı olsun Rabbim kucağıniza almayı nasip etsin

Ne güzel Allah tamamına erdirsin.masallah.ben bebek sahibi olmaya karar vererek hamile kaldığım halde ilk testte pozitifi gördüğümde tedirgin olmuştum ya ona iyi bakmazsam anne olmaya hazirmiyim diye sormuştum kendime ama şimdi anne olmak için yanıp tutuşuyorum çünkü 2 kere bebegimi kaybettim.hamilelerin duası kabul olurmus banada dua edermisiniz banada nasip etsin Rabbim.tekrar hayırlı olsun Rabbim kucağıniza almayı nasip etsin
Rabbim size hayırlı ve sağlıklı evlatlar, kolay hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah. Tüm kalbimle diliyorum ki istediğiniz kadar evladınız olsun. :) Ayrıca teşekkür ederim :KK46:

Söyle tabi yaaa
Vallahi ohhh diyeceksin emin ol
Çünkü bizim yazdıklarımıza değil
Eşine ihtiyacın var farkında değilsin
Hani yemek yaparsın tadarsın bişeyi eksik diye mırıldanırsın ama bulamazsın
Heh işte o eksik eşin
:KK68::KK68:Eşimin ikizi yarın misafirimiz olucakmış maalesef yarın söyleme planım yatıcak gibi gözüküyor bu durumda:KK64:

Siz böyle dedikçe heyecanlanmaya başladım :KK49:
Biz az daha konuşsak sabahı da bekleyemeyeceksin sen :p
2 kızım var ve nasib olursa 3. Yü istiyorum ama olmuyo 2 yıldır :(
Benim eşimd3 çocuklara inanılmaz düşkündür..
Sende annelik ruhu var...şimdi bu konuda cahilsin ve davranışlarını anlamlandıramıyorsun..çok normal kimse pat diye adapte olamaz ama senin her halinden belli istediğin...
Eşin duyduğu andan itibaren çok özel hissedeceksin güven bana
Sanki dünyada ilk anne olan senmişsin gibi özel
Lütfen yarın konuna yaz söyledikten sonra

:KK68::KK68:Eşimin ikizi yarın misafirimiz olucakmış maalesef yarın söyleme planım yatıcak gibi gözüküyor bu durumda:KK64:
Bunu görmemişim ben
Niye yatsın yaaa
Şimdi git söyle
Uyuyodur kesin
Ha ne öylemi falan kalır
Sonra sarılır dank edince
Ömür boyu gülersiniz :)
Ya da sabah uyandırırken söyle
Ya da ver numarayı ben mesaj atayım :D
Seçme şansı olsaydı 1 dk bile ertelemek istemezdi emin ol..

hazır degılsın ama gebelık takvımını yapmıssın. daha önce 5 haftalıgı görmustum yıne kazara hamıle kalan bırınden, 3 haftalıgı görmekte sende nasıpmıs :=)

Back
X