- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
Aynısını 3.ye söylüyorum. Korunuyorduk, kaza oldu. Olabilen şeyler bunlar.4 yil cocuk dusunmuyorum hamileyim napiim bu cocugu ne ya madem cocuk istemiyosunuz korunun yani sene 2015
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısını 3.ye söylüyorum. Korunuyorduk, kaza oldu. Olabilen şeyler bunlar.4 yil cocuk dusunmuyorum hamileyim napiim bu cocugu ne ya madem cocuk istemiyosunuz korunun yani sene 2015
Kendimi alıştırmaya çalışıyorum. İsim sözlüğü karıştırıyorum bebek eşyaları bakıyorum netten. Çünkü gerçek olduğunu idrak etmem lazım :)hazır degılsın ama gebelık takvımını yapmıssın. daha önce 5 haftalıgı görmustum yıne kazara hamıle kalan bırınden, 3 haftalıgı görmekte sende nasıpmıs :=)
hayırlısı olsun. kazara nasıl hamile kalınır bilmiyorum, ama her türlü korunmaya ragmen olduysa vardır bir hikmeti.Kendimi alıştırmaya çalışıyorum. İsim sözlüğü karıştırıyorum bebek eşyaları bakıyorum netten. Çünkü gerçek olduğunu idrak etmem lazım :)
Valla sabah erkenden ikizini arayacam, işimiz çıktı sonra gel diyecem. Kahvaltı tabağının içine emzik koyup üstünü kapatıcam. Alsın yesin bakalımBunu görmemişim ben
Niye yatsın yaaa
Şimdi git söyle
Uyuyodur kesin
Ha ne öylemi falan kalır
Sonra sarılır dank edince
Ömür boyu gülersiniz :)
Ya da sabah uyandırırken söyle
Ya da ver numarayı ben mesaj atayım
Seçme şansı olsaydı 1 dk bile ertelemek istemezdi emin ol..
Niye bizde olmuyo bu korunurken gebelik onu anlamiyorum.. Sayfalari okumak durumunda degiliz ilk mesaja gore yorumluyoruz konulariAynısını 3.ye söylüyorum. Korunuyorduk, kaza oldu. Olabilen şeyler bunlar.
Maalesef kısırlaştırma dışında hiçbir yöntem %100 koruma sağlamıyor. %1 bile olsa payı kalıyor, o da bize denk geldi. Ben de artık öyle düşünüyorum, yani hayırlısı böyleymiş.hayırlısı olsun. kazara nasıl hamile kalınır bilmiyorum, ama her türlü korunmaya ragmen olduysa vardır bir hikmeti.
Kısırlaştırma dışında hiçbir yöntem %100 koruma sağlamaz. Kimse garantisini edemez ki. Aksine benim de etrafım korunduğu halde gebe kalanlarla dolu.Niye bizde olmuyo bu korunurken gebelik onu anlamiyorum.. Sayfalari okumak durumunda degiliz ilk mesaja gore yorumluyoruz konulari
Aynen :)Valla sabah erkenden ikizini arayacam, işimiz çıktı sonra gel diyecem. Kahvaltı tabağının içine emzik koyup üstünü kapatıcam. Alsın yesin bakalım![]()
Bazen oluyor canim.Bunu bende hic anlamazdim.taki basima gelene kadar.gecen sene nisan ayinda.hamile kalmisdim.hatta aklima bile gelmiyordu hamilelik ihtimali.geciken adetim vardi sadece.10 gün arkadasimin israriyla test yapdim.sokdaydim.bir gün bile korunmadan beraber olmazdik.yani o kadar dusundum hicmi hic hatirlamadim o günü. Yoktu çünki. Ama mayis ayinda düşük yaptim.isyan edib agladigim için cok uzulmusdum sonradan.hayırlısı olsun. kazara nasıl hamile kalınır bilmiyorum, ama her türlü korunmaya ragmen olduysa vardır bir hikmeti.
korunma yöntemınız neydı?Bazen oluyor canim.Bunu bende hic anlamazdim.taki basima gelene kadar.gecen sene nisan ayinda.hamile kalmisdim.hatta aklima bile gelmiyordu hamilelik ihtimali.geciken adetim vardi sadece.10 gün arkadasimin israriyla test yapdim.sokdaydim.bir gün bile korunmadan beraber olmazdik.yani o kadar dusundum hicmi hic hatirlamadim o günü. Yoktu çünki. Ama mayis ayinda düşük yaptim.isyan edib agladigim için cok uzulmusdum sonradan.
Kondom.korunma yöntemınız neydı?
Doğuracağım tabii ki. Eşime yarın söyledikten sonra onun sevincini görüp ben de ortak olmayı ve hazır olmayı umuyorum.. Çünkü artık olan oldu, mutlu bir anne olmak istiyorum.Hazır hissetmiyorsan senin için zor bir durum. Ama çokta erken değil. Özellikle eşin için. Umarım pişman olacağın bir karar almazsin.
O zaman size en hayırlısından ve sağlıklısından diliyorum minnak minnak bebelerAa canım hayırlı olsun yha çok sevindim gerçkten rabbimin size bi süprizi özelliklede eşin çok istiyormuş ne kadar içtalseen dilediysen duası kabul olmuş bence yaşın gayet anne olmak için güzel bi yaş kuzum tamamına ersin inş hiç öyle farklı duygulara kapılma bol bol dua et bende 24 yaşındayım ve 5 aydır olmuyo malesef yakın ark var onunda 1 senedir deli gibi istemesine ragmen olmuyo kendine çok dikkat et bence ilk dönemler çok öenmli sanırım şimdiden mutlulular dilerim çkirdek aileye saglıcakla kal canım bana ve tüm isteyenlerede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş![]()
Ben cocuk sahibi olmak istiyorum fakat olmuyor kiymetini bil.Biliyorsunuz bundan bir hafta önce çocuk istemiyorum 30 yaşından önce ama eşim çok istiyor diye konu açmıştım.Ve bu konuyu açtığımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Dünden beri ne yapacağımı bilmiyorum.Şimdilik eşime söylesem mi söylemesem mi çok kararsızım.Bebekle ne yapıcağımı bilemiyorum.Önceki mesajlarımı okumayanlar için özet geçmek istiyorum 25 yaşındayım eşim 32 yaşında ve çocuk delisi.Ben en az 4 yıl daha anne olmayı düşünmüyordum.