- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
- Konu Sahibi muzeyyenmf
-
Aynen öyle ben gelmesinler hiç demiyorum annesi var kardeşi var tabiki gelir ama uç ay çok zor bi sureçEv kayınvalidenin de olabilirdi bu durumda benim annemin evi banane o defolsun gitsin diye bir bakış açısı da olamaz bence ki zaten sizinmiş ev. Anladığım kadarıyla siz zaten gelmesinler gitmesinler demiyorsunuz ama küçücük evde 3 çocukla kendi evi varken 3 ay kalması zaten saçma.. Ev konu sahibinin olmayabilirdi ama insanların birbirine saygı göstermesi için illa ki böyle nedenlere ihtiyacı olmamalı.
Allah kurtarsin canim ne diyeyim isin cooook zor...herkes ayri ev demiste,cikamiyoruz ayri eve napalim.o kadar kavga ettim birakmadilar pesimizi.bizimle birlikte kiraya ciktilar.neymis torunlarindan hic ayri kalamazlarmis.neymis sevgili kv m oglu ise giderken bile yuregi ciz ediyormus.oglundan ayri yapamazmis.bende de iki gundur gorumcelerim vardi.evleride yakin halbuki biri 2,biri 4 cocukla yatili kaldilar.ev cumbur cemaat.evde ne varsa silip supurduler.ben napiyim esimi sevmesem bi dk katlanmam ama o adama cok asigim.banada cok iyi
davraniyor.off of ne zormus hayat.en kucuk oglanla evlenmenin zararlari :-(
bide kv hazirlaniyor simdiden torunu oyle bi buyutecekmiski hic simarik olmayacakmis,otur desen oturacakmis.sinirden deliriyorum bende hergun napiyimm
Hayranim soyle yuzsuz insanlara.3 ay nedir ya.madem oyle size yerlessinler.zaten senenin yarisi sizdeler.Allah yardimcin olsun canimKızlar nolur bana yardım edin ve bi akıl verin. Kv ile birlikte oturuyorum. Aslında anlaşıyoruz bir sıkıntımız yok. Görümcemler bütün yazı bizde geçirdi okullar tatill diye evine gitsede bir haftada geri geliyor. Ben migren hastasıyım ve görümcemin üç çocuğu var ama sanki çocuk değil canavar. Evde sürekli bağırış çağırış. Çok migren atağı yaşadım bu yüzden ama hep sustum. Şimdi hamileyim. Bu sabah eşimi işe gönderdim ve geri yattım saat erken diye. Yataktan sıçrayarak uyandım inanın. Tv nin sesi sonda evde kıyamet kopuyor sanki. sten baş ağrısıyla uyandım. Ya insan demezmi bu kız hamile çocukları Bi susturayım diye. Neyse hiçbişi demedim sustum ama başımın ağrısından ayakta duramıyorum. Yine kendi odama kaçtım. Çünkü içerde kalabalığa tahammül etmek daha zor ve bianda kendimi kaybettim. Bütün odam darmadağın. Yatağım eşyalarım herşeyi fırlattım. Herkese bağırıp çağırdım. Kendime engel olamadım. Nasıl oldu bende bilmiyorum. Ağlamaktan içim çıktı. Ellerim hala titriyor ve hala içimde sinir patlamaları yaşıyorum. Kendimi odama kitledim. Geldiler kapıyı aç falan ama dinlemedim bağırdım çağırdım. Ya fazla mı tepki verdim bilmiyorum. Ams elimde eğildi o anda hiçbişi umrumda olmadı. Kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın
Kovsaydın mı?? Pardon anlayamadım da. Şimdi bahsettiği kişi görümce. Yani onun anne ve babasının evi dolayısıyla da kendi evi. Konu sahibi ne hakla kovabilir görümcesini? Böyle bir hakkı asla olamaz. Hattâ görümce evimizi işgal ediyosunuz çıkın kendinize ev arayın deme hakkına sahip. Misafir olan tek kişi konu sahibi burada görümce değil. Beğenmiyorsa ve kadını fazlalık görüyorsa gitsin ayrı eve çıksın. Zaten kadın geline değil anasına babasına geliyor ve kendi evi. Konuyu açan bayana düşmez onu kovmak. Kendi evinden seni biri kovsa hoşuna gidermiydi??? Hakkı mı yani?? ( pardon şu küçük eklemeyi de yapmak istiyorum. Beni anamın babamın evinden kovacak insanın gelin melin bakmam alnını karışlarım. Gönderirim anasının evine. Bakalım orda rahat edebilecek mi??)
Bende de böyle görümce var bi gelir 3 ay kalır çocuğuda bende kalır(eşimin çocucuğuyla iyi anlaşıyorlar;fakat bu sene ikisi bir oldu burnumuzdan getirdiler)Ve görümcem 2 ay oldu daha bi kere aramamıştır.Bende hamileyim ve hergün yemek bulaşık çamaşır yıkadım ama bi kere bile görümcemin faydası olmadıKızlar nolur bana yardım edin ve bi akıl verin. Kv ile birlikte oturuyorum. Aslında anlaşıyoruz bir sıkıntımız yok. Görümcemler bütün yazı bizde geçirdi okullar tatill diye evine gitsede bir haftada geri geliyor. Ben migren hastasıyım ve görümcemin üç çocuğu var ama sanki çocuk değil canavar. Evde sürekli bağırış çağırış. Çok migren atağı yaşadım bu yüzden ama hep sustum. Şimdi hamileyim. Bu sabah eşimi işe gönderdim ve geri yattım saat erken diye. Yataktan sıçrayarak uyandım inanın. Tv nin sesi sonda evde kıyamet kopuyor sanki. sten baş ağrısıyla uyandım. Ya insan demezmi bu kız hamile çocukları Bi susturayım diye. Neyse hiçbişi demedim sustum ama başımın ağrısından ayakta duramıyorum. Yine kendi odama kaçtım. Çünkü içerde kalabalığa tahammül etmek daha zor ve bianda kendimi kaybettim. Bütün odam darmadağın. Yatağım eşyalarım herşeyi fırlattım. Herkese bağırıp çağırdım. Kendime engel olamadım. Nasıl oldu bende bilmiyorum. Ağlamaktan içim çıktı. Ellerim hala titriyor ve hala içimde sinir patlamaları yaşıyorum. Kendimi odama kitledim. Geldiler kapıyı aç falan ama dinlemedim bağırdım çağırdım. Ya fazla mı tepki verdim bilmiyorum. Ams elimde eğildi o anda hiçbişi umrumda olmadı. Kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın
Erkek kardeşimle konuşurum önce bu konuyu enine boyuna. Zaten o da farkındadır neyin ne olduğunun. Burnu sürtsün biraz hatunun. Ya da tam tersini düşünelim. Hatunu memnun etmek için ablasını kovacak??? Vay beee
O zaman görümcengilde size gelip 6 ay kalsın yaramaz çocuklarıyla.Bu ne rahatlık arkadaş,3 ay ya 3 ayyy....El insaf,kadın hamile karnında bir canlı büyütüyor.20 lik diş çıkırtarkırken bile canımınzdan can gidiyor.Hassas dönemden filan geçmiyor bu hamileliği abartmakta bi bizim Türk kadınlarında var . Hormonlar değişir de çocuğa kızıp sinir krizi geçirmek kadar değil .elin kızı gelsin babamın evine yerlessin sonra benim gelip 3 ay kalmama karissin .
Inadina 6 ay kalırdım.
Madem o kadar hassaslar ayrı ev tutmaya butceleri yoksa evlenmeselerdi
Valla canım yaşayanı görmüşsün bilirsin insanın kafasını duvarlara vurup parçalayası geliyor. Dediğim gibi kimse gelmesin gitmesin demiyorum sadece birazcık anlayış bekliyorum ama hala bizimkiler hala içerd tv izliyor..Valla bende bir görümceyim ve kardesimin evine bi geceliğine bile gitsem tedirgin olurum rahatsizlik veriyormuyum diye ki ocugumda yok bir tek bnm ki birak 3 ay coluk cocuk kaliyim birazda ev sahibini anlamak lazim gelin gibi diilde kendin gibi empati yaparsan anlarsin zaten yazik bu migreni olan kadin naapsin bizim gelininde migreni var ve son evresi kizin basi agricak diye hepimiz diken ustunde dururuz cunki cok kotu oluyor ya gece basinda nobet tuttumu bilirim yazik oda bir insan sonucta
Birak tviyi biz tum isiklari bile kapatiyoruz daha kisik sesle konusmaya dikkat ediyoruz ya bu biraz vicdan ve insan olmakla alakali bence cnm Allahim sana şifa versin insallah arti birde sabir diliyorum cnmValla canım yaşayanı görmüşsün bilirsin insanın kafasını duvarlara vurup parçalayası geliyor. Dediğim gibi kimse gelmesin gitmesin demiyorum sadece birazcık anlayış bekliyorum ama hala bizimkiler hala içerd tv izliyor..
Çok iyi yapmışsın canım gebelik hormonlarına engel olmak mümkün değil.Kızlar nolur bana yardım edin ve bi akıl verin. Kv ile birlikte oturuyorum. Aslında anlaşıyoruz bir sıkıntımız yok. Görümcemler bütün yazı bizde geçirdi okullar tatill diye evine gitsede bir haftada geri geliyor. Ben migren hastasıyım ve görümcemin üç çocuğu var ama sanki çocuk değil canavar. Evde sürekli bağırış çağırış. Çok migren atağı yaşadım bu yüzden ama hep sustum. Şimdi hamileyim. Bu sabah eşimi işe gönderdim ve geri yattım saat erken diye. Yataktan sıçrayarak uyandım inanın. Tv nin sesi sonda evde kıyamet kopuyor sanki. sten baş ağrısıyla uyandım. Ya insan demezmi bu kız hamile çocukları Bi susturayım diye. Neyse hiçbişi demedim sustum ama başımın ağrısından ayakta duramıyorum. Yine kendi odama kaçtım. Çünkü içerde kalabalığa tahammül etmek daha zor ve bianda kendimi kaybettim. Bütün odam darmadağın. Yatağım eşyalarım herşeyi fırlattım. Herkese bağırıp çağırdım. Kendime engel olamadım. Nasıl oldu bende bilmiyorum. Ağlamaktan içim çıktı. Ellerim hala titriyor ve hala içimde sinir patlamaları yaşıyorum. Kendimi odama kitledim. Geldiler kapıyı aç falan ama dinlemedim bağırdım çağırdım. Ya fazla mı tepki verdim bilmiyorum. Ams elimde eğildi o anda hiçbişi umrumda olmadı. Kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın
Sağol canımÇok iyi yapmışsın canım gebelik hormonlarına engel olmak mümkün değil.
Benim doktorum eşime "eşinin çok üstüne gitme ha deli raporu ha gebelik raporu ikiside aynı şey" demişti
Şimdi eşim bana karşı daha temkinli
Sende gayet iyi yapmışsın canım ama tepki verirken bebeğine zarar vermekten de kaçın yani daha dikkatli ol.
Geçmiş olsun.
Bilmediğim bi kayınım ve eltim mi var acaba dedim :) ay bu benim görümcemin kopyası.. çıkın o evden kurtarın kendinizi.. çekilcek çile değil.. bebeğinize de size de yazık vallahi.. eşiniz ne der acaba bu duruma?Canım okullar açılsa da pek farketmicek çünkü hafta sonu geliyolar. Valla inan ben anlamıyorum. İnsanın evinde hiçmi işi olmaz
Birgun o aşık olduğun adam dusmanin olur benden soylemesi o evde kaldigin sureceherkes ayri ev demiste,cikamiyoruz ayri eve napalim.o kadar kavga ettim birakmadilar pesimizi.bizimle birlikte kiraya ciktilar.neymis torunlarindan hic ayri kalamazlarmis.neymis sevgili kv m oglu ise giderken bile yuregi ciz ediyormus.oglundan ayri yapamazmis.bende de iki gundur gorumcelerim vardi.evleride yakin halbuki biri 2,biri 4 cocukla yatili kaldilar.ev cumbur cemaat.evde ne varsa silip supurduler.ben napiyim esimi sevmesem bi dk katlanmam ama o adama cok asigim.banada cok iyi
davraniyor.off of ne zormus hayat.en kucuk oglanla evlenmenin zararlari :-(
bide kv hazirlaniyor simdiden torunu oyle bi buyutecekmiski hic simarik olmayacakmis,otur desen oturacakmis.sinirden deliriyorum bende hergun napiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?