hamileyim ve sinir krizi geçiriyorum

Aynen öyle ben gelmesinler hiç demiyorum annesi var kardeşi var tabiki gelir ama uç ay çok zor bi sureç

Allah kurtarsin canim ne diyeyim isin cooook zor...

Hayranim soyle yuzsuz insanlara.3 ay nedir ya.madem oyle size yerlessinler.zaten senenin yarisi sizdeler.Allah yardimcin olsun canim

tipik gorumce atari,gorumce oldugun nasilda belli.sen kim oluyosunda gelini babasinin evine gonderiyosum.senin gibi gprumceler yuzunden aile zedeleniyor.cok biliyosa senin gibi gorumceler alsin anasini babasini yanina baksin.
hem sen babanin evini hala kendi evin gibi goruyosan o da gorur gider babasinin evine ne var yani kocasi sunepeyse.
insallah benim gorumcelerde dahil senin gibilerde kaynanayla yasamak zorunda kalir.bi tek sizin anneniz melek zaten demi...kendinize gelince cekemezsiniz kaynana derdi

Bende de böyle görümce var bi gelir 3 ay kalır çocuğuda bende kalır(eşimin çocucuğuyla iyi anlaşıyorlar;fakat bu sene ikisi bir oldu burnumuzdan getirdiler)Ve görümcem 2 ay oldu daha bi kere aramamıştır.Bende hamileyim ve hergün yemek bulaşık çamaşır yıkadım ama bi kere bile görümcemin faydası olmadı
Hamileliğimin en zor 2 ayı burnumdan geldi;ve daha 1 ay daha kalacaklar.Yani anlayacağın yüz verdik ay..ya geldi sı..tı halıya....

tabiki hatununu memnun edecek.onun baska hayat arkadasi yarimi varki?
boyle ahkam kesiyosunda acaba senin kaynananla gprumcelerinle aran nasil!!
ama seninkiler kotudur demi canim dunyanin en kotu insanlari gelip seni bulmustur...

O zaman görümcengilde size gelip 6 ay kalsın yaramaz çocuklarıyla.Bu ne rahatlık arkadaş,3 ay ya 3 ayyy....El insaf,kadın hamile karnında bir canlı büyütüyor.20 lik diş çıkırtarkırken bile canımınzdan can gidiyor.
İnsan yeri geliyor kendi çocuğuna tahammül edemiyor.Bide sorumsuz görümcesinin çocuklarına tahammül edemedi diye evdenmi çıksın gitsin Allahınızı seversiniz elinizi vicdanınıza koyup öyle yorum yapın sırf yazmak için yazmayın!!!!!

Valla bende bir görümceyim ve kardesimin evine bi geceliğine bile gitsem tedirgin olurum rahatsizlik veriyormuyum diye ki ocugumda yok bir tek bnm ki birak 3 ay coluk cocuk kaliyim birazda ev sahibini anlamak lazim gelin gibi diilde kendin gibi empati yaparsan anlarsin zaten yazik bu migreni olan kadin naapsin bizim gelininde migreni var ve son evresi kizin basi agricak diye hepimiz diken ustunde dururuz cunki cok kotu oluyor ya gece basinda nobet tuttumu bilirim yazik oda bir insan sonucta

Valla canım yaşayanı görmüşsün bilirsin insanın kafasını duvarlara vurup parçalayası geliyor. Dediğim gibi kimse gelmesin gitmesin demiyorum sadece birazcık anlayış bekliyorum ama hala bizimkiler hala içerd tv izliyor..

Birak tviyi biz tum isiklari bile kapatiyoruz daha kisik sesle konusmaya dikkat ediyoruz ya bu biraz vicdan ve insan olmakla alakali bence cnm Allahim sana şifa versin insallah arti birde sabir diliyorum cnm

benim parada pulda da gozum yok.yeterki gorumceler desin biz anamizla babamizla yasiyacaz sen yabancisin git kendi evini kur deseler.ama nerdee...
lafa gelince varlar normalde kocalari izin vermez.kocasi 3 aya izin veriyor.benim kaynana 1 gun gitsem anama babama trip atiyor.cok degil iste Allah aynisini versin boyle fena gorumcelere.onlarda ceksin aynisiiii

Benim de migrenim var, öyle böyle değil çok fenaydım. Hamileliğimde 6. Haftadan 14. Haftaya kadar sürekli başım ağrıdı. İlaç da alamıyordum. Bir de ben acilde çalışıyorum, gece gündüz nöbet tutuyorum, uykusuzluk, bulantı kusma açlık daha fena yapıyordu. İki kere 10 ar günlük rapor alıp evde yattım. Ben anlıyorum seni, migren çok fena. Hele hamile olup da ilaç kullanamamak. Belki biraz fazla tepki vermişsin ama belki de seni anlamaları için böyle bir şey lazımdı.
Migreni olmayan insan, migrenlinin baş ağrısı basit bir ağrı zannedebilir ama kesinlikle öyle değil

10 haftalik hamilesiniz yani daha şimdiden böyle yaparsanız sonra inanmaz kimse gercek de olsa.

Ben hakli bulmadim. Aşırı abartmissiniz. Annesinin evi istediği zaman gelir gider sonuçta. Kibarca uyarırsiniz bikac kez, olmadi daha sert şekilde. Esiniz konuşsun ya da.

Orda yapamıyorsaniz da ayri eve çıkın

Kayınvalide oğlunun evinde kalıyor sanırım benle birlilte 100. Kere söyleniyor. Ha fark etmez sonuç olarak bir eve misafir 3 ay gelinmez. İsterse babamın evi olsun ha gelirsemde azıcık insan gibi davranırım ben görümceyim aman babamın evi o kim ki abimin evinde vik vik vik yapılmaz. Sende eşinle konuş konu sahibi kız kardeşine dur desin çok meraksa annesine kendi evine çağırsın anasını bir süre

Çok iyi yapmışsın canım gebelik hormonlarına engel olmak mümkün değil.
Benim doktorum eşime "eşinin çok üstüne gitme ha deli raporu ha gebelik raporu ikiside aynı şey" demişti
Şimdi eşim bana karşı daha temkinli
Sende gayet iyi yapmışsın canım ama tepki verirken bebeğine zarar vermekten de kaçın yani daha dikkatli ol.
Geçmiş olsun.

Sağol canım

Canım okullar açılsa da pek farketmicek çünkü hafta sonu geliyolar. Valla inan ben anlamıyorum. İnsanın evinde hiçmi işi olmaz
Bilmediğim bi kayınım ve eltim mi var acaba dedim :) ay bu benim görümcemin kopyası.. çıkın o evden kurtarın kendinizi.. çekilcek çile değil.. bebeğinize de size de yazık vallahi.. eşiniz ne der acaba bu duruma?

Birgun o aşık olduğun adam dusmanin olur benden soylemesi o evde kaldigin surece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…