hamileyim ve sinir krizi geçiriyorum

Valla akşam konuşucam canım bilemiyorum görcez

Seni anlıyorum canım ben de migren hastasıyım. Şimdi hamileyim ilaç kullanamıyorum Dr verdigi agrı kesiciler çok hafif kalıyor.Geçmiyor bi oglum var ve onun sesi hareketi bile sanki agrıyı artırıyor.Yüksek ses ışık e zaten hamilelik exra stres annen uzak degilse git kafa dinle biraz.

Bişey değil
Bu arada aklıma gelmişken hal ve davranışlarınız daha sempatik olsun öfkeli ama şirin
Hatta akşam eşin gelince hafiften sinirli ve şımarık bir şekilde "Aşkım madem ablanlar burada kalıyor çocuklarla malum bende de migren var buna kafa diyorlar arı kovanı değil nihayetinde bide hamilelik hormonları bastırınca istemeden huzura ihtiyacım oluyor. Ablanlar burda kalsın biz gidip onların evinde kalalım.Onlar anneleriyle hasret gidersinler bende migren krizine girmeden sinirlenmeden üzülmeden bebeğimizi huzurlu bir ortamda karnımda büyümesini sağlayım" dersin
Yani bul bir yolunu ama şikayet ederek değil hamile mağrur mazlum üzgün bir kadın olarak anlat durumu

Borç varsa hala konuşun beraber yaşadığımız sürece hayatınıza saygı göstersinler.
Ama borç yoksa hemen ayrılın evden birikim yapmak için ne kendinizi ne sağlığınızı nede bebeğinizi harcamayın.

Bu çok iyiymiş bi deniyelim bakalım

2+1 ev gayet de yeter salon yapmayıverin mesela.Açıkçası ben gider 1+1 evde otururum ama kv ile beraber oturmam.
Birikim olayını da anlamıyorum ben kuru ekmek yerim gene yuvamda tek başına oturmayı tercih ederim.
Kaçınılmaz son tatsızlıktır çünkü isterse dünyanın en iyi kv si görümcesi olsun.

İyi olmus sıkmayın caninizi.
Once yavrunuzu ve kendinizi dusunun.
İyi annesinin evine geliyorda 3 ay kalma nedir, hadi kaliyorsun o zaman ev de hamile kadin var, dikkat edeceksin.
Bazen bir sinir krizi cozer herseyi, eninde sonunda patlayacaktiniz.
Ortak yasaniyorsa herkes bir digerini , duzenini dusenecek kusura bakmasinlar.

Bir yerde maddi sıkıntıdan dolayi kayinvalideyle oturdugunuzu yazmışsınız baska bir yerde ev bizim kayinvalidemin evinde sorun oldu yanimiza aldik demissiniz. Simdi ev sizinse ve kayinvalide sizde kaliyorsa topu esinize atacaksiniz, kardesiyle bu kadar uzun kalmamasi konusunda konusacak. Yok eger kayinvalidenin evine gelin geldiyseniz o evde gorumcenizin en az sizin kadar hakki var, isterse yerlesir hicbir sey diyemezsiniz.

Ahh resmen içimi benim yerime sen dökmüşsün bugün dertleşme yerim oldu burası bende kv ile zorla oturtuluyorum benim de yeni bebeğim oldu her imkanımız olduğu halde eşim evi ayırmıyor bende bir görümce var çok şükür evine yatmaya gidiyor sadece şimdi bazıları annesine geliyor normal diyecek ama onun bebeği benimkinden beş ay büyük bütün hamileliği boyunca annesinde yattı bende hamileyim bu arada aman rahatsız aman bişey olur beni kimse düşünmedi kalabalık misafir hiç bitmez benim karnımdaki can değilmiş gibi hizmetçi gibi herşeyi yaptım bir de herşeye karılır elinden bir iş gelmez bit yumurta kırmayı zor bilir ama her konuşa bir fikri de vardır tabi neyse benim de bebeğim oldu o bu sefer bebeğiyle bizde ben yine kızımı ağlata ağlata millete yemek hazırla yesin içsinler aman onun kızı yaramaz yoruluyor dinlensin lafa bak benim ezilmemdeki tek sebebi eşim o kadar sevdiğim Ada'ma resmen bakamıyorum artık herşeye zorladı tehditle küfürle ama artık bitti evi ayırmazsa kızımı da alıp gidicem burdan herkes de rahat eder artık ohh be içim rahatladı psikolojim bozuldu benim biraz uzun oldu küsura bakmayın

Allah kolaylık versin inşallah...
Daha önceleri kv,börülce (görümce),tilki (elti) ile sorun yaşayanları hiç anlamıyor abarttıklarını düşünüyordum.İnsan başına gelmeyince dank etmiyor malesef
Vallahi 2 sene oldu evleneli bizimkiler yavaş yavaş yüzlerini göstermeye başladılar nihayet.
KP, kv kendi kızlarına gelince "aman kızım 1 ay daha kal bizim yanımızda"bize gelince"çok kalma haaa annengilde"...
Vallahi abartmıyorum o kadar çok haksızlığa maruz kaldım ki.
Sonunda olan yine bana ve eşime (başının etini yedim haklı olarak) oldu.
Hamileyim ama sağolsunlar bi nazlanamadım ay oran ağrıyor buram ağrıyor diyemedim.Onlarda çok tınmadı zaten.O yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Ayrı eve çıkma imkanınız varsa çıkın zira çekilecek dert değil bunların kahrı!!!!

Ben annemde hiç kalamadım ki yurtdışındayım birde ahh evi ayırsa inat etti ayırmıyor ben burda mutluyum kapı orda gidersen diyor ne dersin bu Ada'ma ah ben bir yerim ağrıyor desem hemen bir ton laf seni en iyi ben anlarım inşallah herşey geçer de artık güzel olur de diyim

Kira ödeyecek gücü dahi olmayan adamlarla evlenip sonra da şikayet edilmesini hiç anlamiyorum ben.

Adamlar ailelerine maddi olarak bağımlı. Yani o evde ne bir koca ne bir baba olabilir.o evin kocası babasi kayinbaba, annesi hanimi ise kv. Evin kızı da doğal olarak gorumce.

Hic bir gariplik yok yani.

Gerçekten böyle insanları anlamıyorum. Gelin görümce arasında bi sorun oldu diye, bi yuvayi dagitma hakkını nasıl buluyor bu insanlar. İki insan sevmis evlenmis siz nasıl babasının evine yolluyosunuz ? Sinirler tavan yaptı birden benim. Gorumcelermle yasadiklarim geldi birden aklıma .

Ayrı eve çıkmanız şart , o ev anladığım kadarıyla kv evi görümceye niye geliyorsun gelme denmez anasının evi sonuçta . Fazla tepki vermişsiniz. Sizin de çocuğunuz olucak migrenim tuttu sus mu diyeceksiniz ? Böyle tepkiler mi vericeksiniz.

bütün cevapları okumadım o yüzden söyleyen var mı bilmiyorum.. hep sustum demişsiniz... sessiz atın çiftesi pek olur diye bir laf vardır. zaten içinize atmakla hata etmişsiniz. birikim olmuş hamileliğin etkisi ile de patlamışsınız. migreninizden bahsedip sessizlik talebinizi dile getirmeli ve uyarmalıydınız... hala geç değil gidip konuşmanızda durumu izah etmenizde fayda var. onlarda bir zahmet anlayışlı olmak ve buna göre davranmak zorundalar

Gorumceniz sizin eve baba evi muamelesi yapiyor anladigim kadariyla..
Oyle olmadigini anlamasini saglamalisiniz, esinizle konusun.
Kadin tekmis zaten oglunun evinde kaldigi kadar kizinin evinde de kalmali bence.
Kv' niz benim evim burasi duzenim burda imaji veriyor.

ev sizinmiş ama görümceniz sanki ev kayınvalidenizinmiş gibi davranıyor...kusura bakmayın ama bu kadın sizi adam yerine koymuyor resmen, ev sahibi aslında sizsiniz ama ona göre annesi ve bu saygısızlık.siz de kırılacakmış üzülecekmiş falan diye düşünmeyin, açık açık konuşun, arada oturmaya gelsinler.illa annesiyle aynı evde kalmak istiyorsa da arada sırada annesini kendi evine çağırsın yatılı kalması için.neden kayınvalideniz hep sizin evde kalıyor ki?öbürü de onun çocuğu.ayrıca bu kadın nasıl kocasını o kadar uzun süre yalnız bırakıyor, nasıl kendi evinden bu kadar uzun süre ayrı kalıyor, aklım almıyor benim.başkasının evinde uzun süre kalmasının ne kadar rahatsız edici olduğunun nasıl farkında değil.umarım bir an önce gerekli parayı biriktirip başka bir eve taşınabilirsiniz.kayınvalidenizde de suç var, kendini ev sahibi sanıyor galiba, o da hiç bir şey söylememiş, kızına dememiş tamam beni görmeye geliyorsun ama burası benim değil, ben sende kalayım dememiş belli ki.hatta kocanız ve siz de doğru düzgün bu konuyu konuşmadıysanız kusura bakmayın ama sizde de suç var diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…