• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yalnız hissediyorum. Yakınımdakilerden destek görmüyorum.

Kendileri zaman prenses olamamış gadınlar, şimdi konu sahibinin premses olmasına engel olmaya çalışıyor.
Gadının düşmanı, yine gadın. 🥴
Ben cok prensesimdir valla premsesliğin de savunucusuyum🥰 ama ama annenin eve temizliğe gelmesi prenseslik değil, kaynananla iskender yemek prenseslik degil mlsf
Ps:ironiyi anladım ama yine de ek yapmak istedim ahshdjdjdj

Ben cok prensesimdir valla premsesliğin de savunucusuyum🥰 ama ama annenin eve temizliğe gelmesi prenseslik değil, kaynananla iskender yemek prenseslik degil mlsf
bu sitede bazı kavramlar bir değişikkk.kaynana:hizmetçi emir eri para makinesi.anne:hizmetçi emir eri ama kaynanaya göre bir tık iyi olduğundan onun dedikodusu yapılmayacak direkt kaynanaya saydırılacak :KK53:

bu sitede bazı kavramlar bir değişikkk.kaynana:hizmetçi emir eri para makinesi.anne:hizmetçi emir eri ama kaynanaya göre bir tık iyi olduğundan onun dedikodusu yapılmayacak direkt kaynanaya saydırılacak :KK53:
Valla dedigim gibi annem bana temizliğe geleceğine direkt öleyim daha iyi sjdjdjdk cagırır parasını verir temizletirim. Param yoksa da kocam ne güne duruyor o totosunu yayıcak annem temizlik yapacak olacak şey değil. Kaynananın da dadanmaması cok iyi cagırıp kendi evini temizletenler var valla ben ayaklarımı uzatır keyifle gecirirdim İskender’i de kocam yedirsin bir zahmet 😍

Vay vay biz safmışız kimse beni arayıp sormadı bile ailem hariç... Bende lahmacun çok severim benimde kaynana götürmedi hiç bak şimdi aklıma geldi hemen gidip depresyona giriyorum 😁😁😁

Az yiyip uşak tutsunlar bi zahmet. O kadar tembelim, ama büyüklerim çalışirken yayılıp yatacak kıvama gelemedim, hani çok riskli bir gebeliğim olur, ayakta durmaya dermanım olmaz o zaman belki.

Yaa ben premsesim ama kocamın premsesi. :KK70:
Herşeyi kendim yaptım kendi ettim, şu kadar günlük lohusayken iş yaptım laflarını marifet gibi görmüyorum açıkçası. Eşime karşı gayet premses olabiliyorum.😚
Ama konu sahibi premsesliği annesi ve kayinvalidesi üzerinden yaşamak istemiş, buradaki kadınlar çok görmüş onu. :KK43:

Kayınvalideniz iskender yemeğe davet etmediği için mi hamileliğinizin tadını çıkaramıyorsunuz ?
İyi ki benim yerimde olmamışsınız :D 9 ay boyunca hiç bişey görmediğim gibi, doğumuma 1 hafta kala kv ile kp köye çıkıp gittiler, çocuğum 4 aylıktı geri geldiler :D hiiç sizin kadar kendimi yalnız hissetmedim :D

Annesi kalmaya gelince;annem bize yardıma geldi.Canım anam.
Kvdesi gelince;kaynanam eve cöktü gitmiyor fgklkfkdl

Az yiyip uşak tutsunlar bi zahmet. O kadar tembelim, ama büyüklerim çalışirken yayılıp yatacak kıvama gelemedim, hani çok riskli bir gebeliğim olur, ayakta durmaya dermanım olmaz o zaman belki.
Ya şöyle düşünüyorum kocam hasta iken ona ben bakıyorum yemesi icmesi temizligi vs e ben de müşkül durumdaysam benden esim sorumlu. Bana o bakacak, evi o cekip çevirecek. Parası varsa profesyonel yardım alabilir ama yoksa da öyle böyle halledicek yani.

Eski konuna baktım sen eş ailesine takıksın 2 gün öncede dayıları yengelri eşimin eski sevgilisini takip ediyor resim beğeniyor diye konu açmışsın orada aradığın yorumu bulamayınca bugünde bu demekki sen doğurana kadar Biz daha çok konu okiyeceğiz napsin can sıkıntısı premsesin

Annesi kalmaya gelince;annem bize yardıma geldi.Canım anam.
Kvdesi gelince;kaynanam eve cöktü gitmiyor fgklkfkdl
aynen öyle ama bak dikkat et doğumumda annem altın takmadı diye kaç konu açıldı hemen hemen sıfır.ama kaynanam bebeğe hediyeler almadı altın takmadı bana yemekler yapmadı diye zibilyon tane konu var burada :KK53:

Ya şöyle düşünüyorum kocam hasta iken ona ben bakıyorum yemesi icmesi temizligi vs e ben de müşkül durumdaysam benden esim sorumlu. Bana o bakacak, evi o cekip çevirecek. Parası varsa profesyonel yardım alabilir ama yoksa da öyle böyle halledicek yani.
Aynen, koca ile ikimiz evlendik, cocugu da ikimiz yaptık. Kök aileler yardımcı ise ne güzel ama değillerse ne yapacaksın, kolundan tutup zorlayacak halin yok. Sonra her şeyimize burunlarını sokuyorlar diye ağlarlar ama.

Aynen, koca ile ikimiz evlendik, cocugu da ikimiz yaptık. Kök aileler yardımcı ise ne güzel ama değillerse ne yapacaksın, kolundan tutup zorlayacak halin yok. Sonra her şeyimize burunlarını sokuyorlar diye ağlarlar ama.
hizmetlerini yapıp parayı da bolca verip sonra da gözlerine gözükmeyecekler.istenen eş ailesi aynen bu :işsiz: :KK53:

Kayınvalideniz sizi rahatsız etmek, boğmak istemiyordur belki? Ben de fazla ilgiye gelemem, hamileyim diye sürekli iyi misin, bir şey ister misin soruları beni sıkar. Büyük ihtimal ileride sizin kayınvalideniz gibi olurum. Fazla ilgisiz olmamdan şikayet edilmez umarım 😝

aynen öyle ama bak dikkat et doğumumda annem altın takmadı diye kaç konu açıldı hemen hemen sıfır.ama kaynanam bebeğe hediyeler almadı altın takmadı bana yemekler yapmadı diye zibilyon tane konu var burada :KK53:
Onu sey diyemi düsünüyorlar annem takmadı cünkü cocuk bizim.
Kvde uzak akraaba ya
Sen dogum yapınca taktın mı cocuguna altın fglkgfklgf
kız annesi niye taksın yanii:P

Back
X