• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yalnız hissediyorum. Yakınımdakilerden destek görmüyorum.

Onu sey diyemi düsünüyorlar annem takmadı cünkü cocuk bizim.
Kvde uzak akraaba ya
Sen dogum yapınca taktın mı cocuguna altın fglkgfklgf
kız annesi niye taksın yanii:p
benim çocuğa 3 5 çeyrekten başka bir şey takan olmadı onları da bebekler doğdu geri götürdüm sıfıra sıfırrrr.altınımı da kendim alırım anacığımm tektaşımı daaaa. :KK53: :KK45:

Kayinvalideden temizlik beklemek nasıl bir düşünce yapısı ya. Koskoca kadin o yaşta gelip niye evimi temizlesin
Hem ben kaç kere gittim kac kere temizlik yaptım? Ev temizleyecek hizmetçi gibi her an hazır olacak ama doğumda gelmeyecek uzak duracak ne zaman lazım olduğunu ne zaman uzak duracağını bilecek:D
Bu sitede okumuştum torun görmeye bile gelmesi çok gözüküyor neymiş annenin kizi acı çekiyormuş kv uzak duracakmis gerek yokmuş:D
Konu sahibi işin çok senin, daha lohusalik var bebeğe bakmadı ben uyuyamadım var ohooo :D

Tabii canım, kv özel ilgi alakasi olmadan hamileligin tadı mi cikarmis. Ne de olsa kraliyet soyunun devamı sizden gelecek.
benim kız büyür de bir damadım olursa damadın annesine:gel dünür girelim kol kola atlayalım arabaya iskender yemeye gidelim ardından da kahve içelim.senin oğlan da benim kız da ne halleri varsa görsünler derdim :dondurma:

benim çocuğa 3 5 çeyrekten başka bir şey takan olmadı onları da bebekler doğdu geri götürdüm sıfıra sıfırrrr.altınımı da kendim alırım anacığımm tektaşımı daaaa. :KK53: :KK45:
Bizde buzdolabı bozulmıstu onu değistrdik ggfgfgf
Cidden geri götürülmesi cok sacma glgfklf
Getirmeyin kardesim ozman madem geri alcanız:)
Ay 1001 gece masalları gibi oldu hikayelerim bugun ama:D
Dertliyim bacım.
Tam dogum iznine ayrılcam kücük patronun düğünü oldu 1 ceyrek götürdük:)
3 aile burda buarada patronlar.
2 kardes 1 baba.
Ben dogum yaptm büyük patronun karısı hastaneye geldi 1 ceyrek taktı .Al gülüm ver gülüm iste.
İyi de ben isci,ben maraba klfkdkl 1 ceyrek takmısım.
Adamlar 3 aile danaya girer gibi utanmadılar kız 1 ceyrek getirmeye gflşgfşlfgşl

Ay 1001 gece masalları gibi oldu hikayelerim bugun ama:KK70:
Dertliyim bacım.
2 kardes 1 baba.
Ben dogum yaptm büyük patronun karısı hastaneye geldi 1 ceyrek taktı .Al gülüm ver gülüm iste.
Adamlar 3 aile danaya girer gibi utanmadılar kız 1 ceyrek getirmeye gflşgfşlfgşl
daha da kötüsü var bunun .ben de bir çocuk var çoğunda 2 3.hepsine altın bekliyorlar çocuklarının.düğünler de öyle.ben tek çocuktum ama akrabaların maşallahları vardı.taktık 3 er çeyrek geldi bize o evden 1 çeyrekkk.gitti mi sana 2 çeyrekkkk.ev başı 2 şer çeyrekten zararımı sen hesaplaaa :KK45: :KK53:

daha da kötüsü var bunun .ben de bir çocuk var çoğunda 2 3.hepsine altın bekliyorlar çocuklarının.düğünler de öyle.ben tek çocuktum ama akrabaların maşallahları vardı.taktık 3 er çeyrek geldi bize o evden 1 çeyrekkk.gitti mi sana 2 çeyrekkkk.ev başı 2 şer çeyrekten zararımı sen hesaplaaa :KK45: :KK53:
2.cocuga götüremem valla.
Kocinin kuzeni dogurdu ilknde ben yoktum tanısmıyordk.2.de yeni evliydim ceyrek taktık.
3.cocukda kvdeme dedim bu durmuyo napcaaaaz:) Aa dedi 3 etti bu zarfa para koycaz geccez dedi:)

Hamilelik tadını çıkartmanız gereken doya doya naz yapabileceğiniz ayrıcalıklı bir durum değil zaten. Bunu kabullenirseniz beklentiniz de olmaz. Hanedana şehzade/sultan doğurmayacaksınız. Yaptığınız sadece kapris. Hasta değil hamilesiniz gündelik yaşantınıza devam edebilirsiniz. Kahvaltı hazırlamak gibi basit bir işi mesele haline getirmeye gerek yok.

Oğlum var ilerisinden korkuyorum valla. Kahvaltıya gel, çarşıya çıkalım İskender yiyelim dese her şeye karışıyor evimin tadını çıkaramıyorum derdi. Çağırmasa da hamileliğin tadını çıkaramıyorum der🤣🤣🤣
Allah biz oğlan analarına acısın vallahi
Bizde bir laf vardır, cağırmazlarsa küselim, çağırırlarsa gitmeyelim diye. 😂
Kayınvalide olunca, her türlü yaptığımız rahatsız edecek gelin hanımları, en iyisi paşa gönlümüz ne istiyorsa onu yaparız. 😀

Hamilelik tadını çıkartmanız gereken doya doya naz yapabileceğiniz ayrıcalıklı bir durum değil zaten. Bunu kabullenirseniz beklentiniz de olmaz. Hanedana şehzade/sultan doğurmayacaksınız. Yaptığınız sadece kapris. Hasta değil hamilesiniz gündelik yaşantınıza devam edebilirsiniz. Kahvaltı hazırlamak gibi basit bir işi mesele haline getirmeye gerek yok.
hanedana sehzade doguranlar bile bu kadar nazlanmamistir eminim.
bazilari pozitifi gordugu gun karnini tutarak gezmeye basliyo, karnini tutmasa cocuk pat diye dusecek sanki 9 ayda

Kız valla yeni gelin olarak dogursam suraya konuları dizerdim glkglkgf
ama 6 sene sonra doğurrdugumdan evlendikten sonra gayet vakur karsıladım.
Yoksa bizde kaynana terörünü yasadık dibine kadar glkşglkgf
40 ucurmaaya gittik kvdeme dogumdam sonra 3 kere geldi misafir gibi.
40 günlük bebeğim var bana tam salca zamanına denk geldi saana da yardım edemedik.
AM a 2.yi dogur sen ben bakcam sana dedi fgşlglşfg
Bakın 40 günlük bebeğimle diyo bunu bana:D
Kulaklarımdan lohusa hormonu fıskırıyor:D
1 bardak su vereydin su 40 günde dogururdum annecim dedim gfllgkfklfg
Sinsi gelin style:)
Ben olmamasını daha iyi buluyorum vallahi iyi ki yokmuş 🤣 karışmasından daha iyi gelmeyip bide şu ben gelirdim ama diye sıralanan bahaneler yok mu . Öf herkesin işi rast olsun bana karışmasınlar da ..
Ben gelinlerin hem mesafe koymak isteyip hemde maddi manevi destek isteyenini de anlamıyorum

Ay 1001 gece masalları gibi oldu hikayelerim bugun ama:D
Dertliyim bacım.
2 kardes 1 baba.
Bu zenginler varya böyle zengin oluyor işte

Back
X