- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi Butterflywoman
-
Be söylıcem söylıceklerıme sen karar veremezsin.Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
yorum yapmayim o zmn.
Annen baban yok mu?Herkes konuşmaya gelince konusuyor. Sanki kendi Hata yapmamiscasina. Eşine git söyle diyorsunuz ya. Eşinin her şeyden haberi var buna rağmen bosanmadi. Kabullenip bosanmamayi tercih etti. Bakin yargılamak kınamak çok kolay isteyen istediği hakareti de edebilir. Neden biliyor musunuz ben kinadigimi yaşadım. Ben asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım. Dilerim kim ne kiniyorsa yasar. Lafta herkes Allah diyor. Ayıp günah diyor bilin o zaman Allah size kınadığınızi yasarsinizda diyor. Ben yaptiklarimla gurur duymuyorum iki sene boyunca şiddet gördüm ben Ayrılmak istediğim de ettiği tehditlerle sustm. Aglamadigim tek bir gece yoktu benim. Ben yasattigimi zaten yaşadım. Hakettim mi evet hakettim duymak istediğiniz buysa hakettim. Ama sevdim. Hata yaptım sevdim. Yanlış insani sevdim. Simdi ne konuşmak isterseniz konusun.
Babam var ama yok. Annem var. Ama bunu ona söyleyemem. Kendi yaptığım hatadan dolayı onu da mahvedemem.Annen baban yok mu?
Herkes konuşmaya gelince konusuyor. Sanki kendi Hata yapmamiscasina. Eşine git söyle diyorsunuz ya. Eşinin her şeyden haberi var buna rağmen bosanmadi. Kabullenip bosanmamayi tercih etti. Bakin yargılamak kınamak çok kolay isteyen istediği hakareti de edebilir. Neden biliyor musunuz ben kinadigimi yaşadım. Ben asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım. Dilerim kim ne kiniyorsa yasar. Lafta herkes Allah diyor. Ayıp günah diyor bilin o zaman Allah size kınadığınızi yasarsinizda diyor. Ben yaptiklarimla gurur duymuyorum iki sene boyunca şiddet gördüm ben Ayrılmak istediğim de ettiği tehditlerle sustm. Aglamadigim tek bir gece yoktu benim. Ben yasattigimi zaten yaşadım. Hakettim mi evet hakettim duymak istediğiniz buysa hakettim. Ama sevdim. Hata yaptım sevdim. Yanlış insani sevdim. Simdi ne konuşmak isterseniz konusun.
Aslinda kimse seni kinamiyor.. kalkipta burada millete beddua etme lutfen.. zaten o ahlaksiz adamlarda sizin gibi genc kizlari kandiriyor iste.. sizde kaniyorsunuz.. kadinin haberi var oylemi ??? Kadinda kanacak bunlara, sesini cikarmayacak.. kimi kandiriyorsun sen .. ver kadinin ismini soyismini bizzat biz soyleyelim.. kendinizi bu konuda savunuyorsunuz.. ve hala buna ragmen bosanmadi diyorsun.. tehdit etti diyorsun, gitseydin polise, savciliga sikayet etseydin.. niye etmedin cunku evli erkekler size cazip geliyor.. kadinin dusmani yine kadin..niye korunmadin peki ??? Yani bu kadarmi egitimsizsin,.. napalim yani evet haklisin kadin bosansin, o okuz seninlemi evlensin diyelim.. senin yapacagin tek sey gidip bu konuyu annenle konusmak..Herkes konuşmaya gelince konusuyor. Sanki kendi Hata yapmamiscasina. Eşine git söyle diyorsunuz ya. Eşinin her şeyden haberi var buna rağmen bosanmadi. Kabullenip bosanmamayi tercih etti. Bakin yargılamak kınamak çok kolay isteyen istediği hakareti de edebilir. Neden biliyor musunuz ben kinadigimi yaşadım. Ben asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım. Dilerim kim ne kiniyorsa yasar. Lafta herkes Allah diyor. Ayıp günah diyor bilin o zaman Allah size kınadığınızi yasarsinizda diyor. Ben yaptiklarimla gurur duymuyorum iki sene boyunca şiddet gördüm ben Ayrılmak istediğim de ettiği tehditlerle sustm. Aglamadigim tek bir gece yoktu benim. Ben yasattigimi zaten yaşadım. Hakettim mi evet hakettim duymak istediğiniz buysa hakettim. Ama sevdim. Hata yaptım sevdim. Yanlış insani sevdim. Simdi ne konuşmak isterseniz konusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?