Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

O adamı bir daha görmek istemiyorum hayatımda asla istemiyorum. Onu görmeme gibi bir ihtimalim olsa bebeğimi dogurmak istiyorum
O halde ona çocuğu aldırıyorum ve buralardan tamamen gidiyorum eğer bana karşı çıkmaya kalkarsan eşine anlatırım de bak ozaman sana hiç birşeydemez hatta içteniçe sevinir. Ohh der yedi yedi şimdi sessiz sessiz gidiyor. Benimde gönlümü eğlendirdigim yanıma kâr kaldı der. Karısını aldatan ahlaksızdan sana Hayır gelecekmi sandın. Adamın gönlünü eylemissiniz bi senle bi evde :)) ahh be kızım bir daha asla böyle bir hataya düşme. Ve bu durumu kimseye söyleme emin olki eğer evlendiginde eşin bilse seni aldatsa sesini bile çıkarmaya hakkın olmaz. Bişey desen bin misli sana geri döner

Budur ya, budur işte.
Söyleyeceğim tek bir şey bırakmamışsınız. Yorumunuzu alkışladım

Konu sahibi, kendi göz yaşlarınızla vicdanınızı temizleyeceğiniz bir hayat diliyorum size de.

Sana hakaret etmiyorum sadece senden yaşça büyük hayatı tecrübe dolu bir kadın olarak sana öğüt vereceğim diğer türlüsü çok kolay olur !
Hayatımda ilk kez bir insana kürtaj yaptırmasını tavsiye ediyorum sayende!;kürtaj ol,o bencil her hakarete layık adamı bırak yaşın daha çok küçük,her şeyi sil geride bırak ,ve kendine güzel bir yön ver!
Gerekirse sosyal hizmetlere başvur sana yardımcı olacak birileri elbet bulunacaktır ve asla kendini aciz zavallı görme bir kadın isterse her şey güzelleşir!

Peki neden kınanacak işler yapıyorsun?
Buraya konu açan her yoruma açıktır, sen belirleyemezsin kimlerin yorum yapacağını.

Sizin gibi insanlara aklıma geldikçe lanet ediyorum. Bir pisliğe bulaşıyorsunuz bir de tedbirli olmuyorsunuz bu nasıl kafa?
Ben kocamla korunuyorum yahu, sen nasıl evli sevgilinle tedbirsiz ilişki yaşarsın!
Yoksa korunurken mi oldu
Hatta sen nasıl evli bir adamla 2 yıl geçirirsin?!

Karnındaki günahsızın akıbetine sizin gibi insanlar karar verecek ya, en üzücü olanı bu.

ayrılsa ne olacaktı?
seni döven adamla evlenecek miydin?
hem şiddet var diyorsun, hem seviyorsun.
arada bedduayı da sıkıştırdın oh mis gibi oldu.

her halukarda bu adamdan korkuyorsun madem bu cümle neyin nesi o halde?
"Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim."

hiç de zorla bu ilişkiye devam eder gibi bir halin yok.
"
erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim."

seni tehdit eden, şiddet uygulayan, deli gibi korktuğun adam sana doğur dediği halde aldırmayı düşünecek kadar deli cesareti mi geldi, nedir?

çelişki dolusun, o yüzden her şeyi hakettiğini düşünüyorum.

Daha cok genc sin yazik. Arkadaslar olmus la olmuse care yok maalesef. Eminim kendisi de pismandir zaten. Bu kizimiza nasil yardim edebiliriz nasil bir yol gisterebiliriz onu dusunelim biraz. Ortada dogmamis fakat hayatta olan bir bebek ver. Dunyaya gelmis bir bebekle hicbir farki yok. Ikiside nefes aliyor. Tek farklari birini kucaginizda birini karninizda tasiyorsunuz. Simdi soruyorum size yeni dogmas bir bebek dusunun onu oldur diyebilirmisiniz bir anneye? Bu nasil bir zihniyet dir? Evet ortada bir zina var cezasini Allah verir ama bir cocugu oldurmenin gunahi inanin bana zinadan daha buyuk bir gunah. Sirf ayak bagi olmasin diye cocugu aldirin demek cok yanlis bana gore. Zaten bir yanlis yapilmis ustune daha buyuk bir yanlis yapilmasina sevk etmeyin.
Simdi konu sahibi, sanirim anlamissinizdir yazdiklarimdan cocugunuza kiymamanizi tavsiye ettigimi. Ailenizle bu konuyu gorusun derim ben. Belki sizi sasirtabilirler ve cocugunuzu alin kucaginiza derler ve yardim ederler. Birlikde oldugunuz sahsa gelince gormek istemediginizi yazmissiniz hakli olarak ama sunu da unutmayin siz de Bu isin icindeydiniz zorlandiginizi sanmiyorum. Bu yuzden cocugunuzu babasina gostermeme gibi bir luksunuz yok. Elbette gorucek cocugunu elbette vakit gecirmek istiycek ki eger isterse buna karsi cikamazsiniz engel olamazsiniz. Siz artik sevgilinizi gormek istemiyorsunuz diye cocugunuzu babasindan mahrum edemezsiniz. Bunlari iyi dusunun. Eger ki kurtaj olursaniz da omur boyu vicdan azabi cekeceginizi de unutmayin. Cunku bir cocuk oldurmek oyle her vicdanin sindirebilecegi birsey degildir. Seciminizi ona gore yapin. Burdan sizi tanimadan, bulundugunuz ortami bilmeden ancak bu kadar yorum yapilabiliniyor.

Doğurma.Hayatın alt üst edeceksin.Çok yanlış bir karar.10. Haftadan sonra aldirma Şansın da kalmayacak.

Hayat adama güzel ya o çocuğu doğurunca hiç ayrilamicaksin ikinizi ayrı evlerde kuma yapacak , hoş evli adamlarla ilişki yaşayıp yıl olmuş 2017 hala karımı sevmiyorum seninle evlenicem yalanlarina inanan saf kızlarımıza hiç ama hiç acimiyorum .. yazık o günahsız çocuklara ..

Ay haspam bir de beddua etmiş millete. Herkes sizin gibi aciz değil. 20 yaşındakiler eskisi gibi saf gözü açılmamış tipler değiller onun için hiç de aciyamam. O kadar kafasizlik yapmak yetmiyormuş gibi bir de çocuğu doğurmak istiyorsan sen zaten yaşayıp yaşayacağin herşeyi hakediyorsun. Ama işte bebeğe yazık.

Canım ya eşinle senin aynı zamanlarda hamile kalman bile rezil bi durum. Yani senin rezilliğin anlamında demiyorum, adam ikinizle beraber olmuş bir güzel aynı zamanlarda. Ohh keyfe bak..
Elbet doğurma diycem ama ortada can da var..
Adam neye göre doğur diyor, neyine güveniyor..

Yuva yıkanın yuvası olmaz yazık bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…