Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Bak evladım çocuğu doğurursan hayatını mahvedersin. Maddi manevi çocuğa yetemezsin. Yarın öbür gün adam basar gider çocuğa neyle bakıcaksın??? Gitmezse de varla yok arası bir adam olacak seni ara sıra ziyarete gelecek çocuğun psikolojisine yazık. Adam çok bencil ve ruh hastası ayrıca ne demek doğur evli haliyle neyine güveniyor??

Çocuğu dünyaya getirme. Adamdan da ayrıl, git düzgün bir iş bul namusunla yaşa. Part time seninle olacak değil gerçekten yanında olacak birini bulursun yaşın çok genç. Bu bataktan bir an önce çık.

Dini veya vicdani kısmına girmeden şunu söyleyeyim. 6 haftalık bir gebeliği sonlandırma hakkın yasal olarak var.

Ayrıca bu adamdan kurtul. Yaptığın hatanın bedelini sadece sen değil, birçok kişi ödemek zorunda kalmasın.

Dini veya vicdani kısmına girmeden şunu söyleyeyim. 6 haftalık bir gebeliği sonlandırma hakkın yasal olarak var.

Bu adamdan kurtul. Acil.

Aynen katılıyorum
Konu sahibesi çok genç hayatını mahvetmesin. Bu adamı unutsun daha da arkasına bakmasın.

Hanimefendi.. kinayacak ve yargılayacak lar yorum yazmasin diye emretmiş.olur canim..
Herkes her önune gelenle beraber olsun. Oh ne ala memleket. Hamile kalsin dogursa bi türlü,dogurmasa bi türlü, sonra ortalikta babasiz annesiz heder olan çocuklar türesin. Yapmayin kardesim..!
Ne sana ne o adama acirim. Yazik ki senin anne baban a ve karnindaki zavalli bebeğe acırım..

Aynen katılıyorum
Konu sahibesi çok genç hayatını mahvetmesin. Bu adamı unutsun daha da arkasına bakmasın.
Hayir cnm
Aynen katılıyorum
Hayir tatlim.. konu sahibi bu adami unutmak istemiyor.. nedenmi cunku hala karisi bosanmiyor diyecek cesarete sahip.. cazip geliyor boylelerine evli erkekler.. cekici geliyor..

Günah çıkarmak için yanlış yere geldiniz küçük hanım. Her haltı yiyin ondan sonra da yardıma ihtiyacım var diye burda konu açın. Ne güzel hayat. Burda yorum yapanların size madalya takmasınımı bekliyordunuz acaba? Yok eşi biliyormuş buna rağmen boşanmadı diyor birde. Kadın sizin gibi aşağılık birine meydanı bırakmak istememiştir muhtemelen o yüzden boşanmamıştır sevgiliniz(!) olacak o şerefsizden. Birde millete kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz lafını söylemek moda oldu bu aralar. Kendi iradenizle her b*ku yiyip ondan sonra da bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz şaşıyorum. O karnınızdaki sabiye çok yazık. Seçme hakkı olsaydı eminim böyle haysiyetsiz bir anne babanın çocuğu olmak istemezdi. Şayet doğurursanız size babasını sorduğunda yüzüne nasıl bakacaksınız ne cevap vereceksiniz? Ben babanın metresiydim mi diyeceksiniz? Neyse daha fazla devam etmeyeceğim. Yoksa daha kötü şeyler söyleyeceğim. Sinirlerim bozuldu

Konu gercekse..
Ben esas senin fikrini merak ettim. Sen ne yapmak istiyorsun? Bundan sonraki hayatini ne sekilde devam ettirmek istiyorsun? Illa ki bir düşüncen vardır.

Evli birini mideniz aliyorsa yadirgayamaz kimse ama sevgiliniz ve sizin psikolojiniz suan umrumda degil karninizdaki bebege ve sevgilinizin esine cok uzuldum bebegin canina kiymak gibi bir eylem omur boyu vicdaniniz varsa sizlatir dunyaya gelmemis minicik bir sabiye kiyamazsiniz aile yonunden rahat olmasaniz kalkisamazdiniz boyle birseye diye dusunuyorum yavrunuzla yeni bir hayat kurun kendinize sevgiliniz olcak da destek olsun bebegin ihtiyaclarini karsilasin

Ben olsam dogurmam,aldiririm bebegi. Bundan sonra da kendimi uzmeyecek sekilde hayatima devam ederim. Yani 20 yasinda oldugun icin bu yorumu yaptim. Ben 33 yasinda boyle bir olay yasasam dogurur kendim bakarim cocuguma,o adama da gostermem cocugu

Konu gercekse..
Ben esas senin fikrini merak ettim. Sen ne yapmak istiyorsun? Bundan sonraki hayatini ne sekilde devam ettirmek istiyorsun? Illa ki bir düşüncen vardır.
O adamı bir daha görmek istemiyorum hayatımda asla istemiyorum. Onu görmeme gibi bir ihtimalim olsa bebeğimi dogurmak istiyorum

O adamı bir daha görmek istemiyorum hayatımda asla istemiyorum. Onu görmeme gibi bir ihtimalim olsa bebeğimi dogurmak istiyorum

Neyle bakacaksın peki?

Sen bu saçmalıkları arkanda bırak bu adamla hiç bağın kalmasın. İlerde evlenirsin yine çocuğun olur. 20 yaşında kucağında çocukla neyle geçineceksin? Hayatını mahvetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…