- 30 Nisan 2017
- 7
- 1
- 1
- Konu Sahibi Butterflywoman
-
6 haftalikBu konu gerçek değil mi ne? Yeni üye böyle sansasyonel bir konu açınca inanasım gelmiyor. Üstelik konuyu açıp kayıplara karışmış.
Şayet gerçeksen kaç haftalık hamilesin? Ona göre yorum yapıcam.
Herkes konuşmaya gelince konusuyor. Sanki kendi Hata yapmamiscasina. Eşine git söyle diyorsunuz ya. Eşinin her şeyden haberi var buna rağmen bosanmadi. Kabullenip bosanmamayi tercih etti. Bakin yargılamak kınamak çok kolay isteyen istediği hakareti de edebilir. Neden biliyor musunuz ben kinadigimi yaşadım. Ben asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım. Dilerim kim ne kiniyorsa yasar. Lafta herkes Allah diyor. Ayıp günah diyor bilin o zaman Allah size kınadığınızi yasarsinizda diyor. Ben yaptiklarimla gurur duymuyorum iki sene boyunca şiddet gördüm ben Ayrılmak istediğim de ettiği tehditlerle sustm. Aglamadigim tek bir gece yoktu benim. Ben yasattigimi zaten yaşadım. Hakettim mi evet hakettim duymak istediğiniz buysa hakettim. Ama sevdim. Hata yaptım sevdim. Yanlış insani sevdim. Simdi ne konuşmak isterseniz konusun.
Dini veya vicdani kısmına girmeden şunu söyleyeyim. 6 haftalık bir gebeliği sonlandırma hakkın yasal olarak var.6 haftalik
Dini veya vicdani kısmına girmeden şunu söyleyeyim. 6 haftalık bir gebeliği sonlandırma hakkın yasal olarak var.
Bu adamdan kurtul. Acil.
Hayir cnmAynen katılıyorum
Konu sahibesi çok genç hayatını mahvetmesin. Bu adamı unutsun daha da arkasına bakmasın.
Hayir tatlim.. konu sahibi bu adami unutmak istemiyor.. nedenmi cunku hala karisi bosanmiyor diyecek cesarete sahip.. cazip geliyor boylelerine evli erkekler.. cekici geliyor..Aynen katılıyorum
Konu sahibesi çok genç hayatını mahvetmesin. Bu adamı unutsun daha da arkasına bakmasın.
Hayir cnm
Hayir tatlim.. konu sahibi bu adami unutmak istemiyor.. nedenmi cunku hala karisi bosanmiyor diyecek cesarete sahip.. cazip geliyor boylelerine evli erkekler.. cekici geliyor..
Bencede sokaga atmasin bebegi, devlete teslim etsin.. en azindan iyi bir aile cikar karsisina.. cunku o bebeginde yasama hakki var..Çocuğu olmayan bir aileye ver en azından çocugu seven bir ailesi olur. Sende kendi derdine yanarsin
Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
O adamı bir daha görmek istemiyorum hayatımda asla istemiyorum. Onu görmeme gibi bir ihtimalim olsa bebeğimi dogurmak istiyorumKonu gercekse..
Ben esas senin fikrini merak ettim. Sen ne yapmak istiyorsun? Bundan sonraki hayatini ne sekilde devam ettirmek istiyorsun? Illa ki bir düşüncen vardır.
O zaman cevabı biliyorsun önceliğin kemdin olsun hayatını kurtar. Çok gençsin. Çok daha güzel bir hayatın olabilir. kurtar kendini.O adamı bir daha görmek istemiyorum hayatımda asla istemiyorum. Onu görmeme gibi bir ihtimalim olsa bebeğimi dogururdum.
O adamı bir daha görmek istemiyorum hayatımda asla istemiyorum. Onu görmeme gibi bir ihtimalim olsa bebeğimi dogurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?