- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
- Konu Sahibi Butterflywoman
-
Yalan yaaaa... Ben inanmiyorum .. karisinin haberi olacak ve ses cikarmayacak oylemi !
Zaten evli adamla birlikte olarak hatan var birde ilişkiye girdin nie korunmadin doğurma o çocuğu çünkü hiç iyi bir hayatı olmaz adamda seni almiycak emin ol sana aynısı olsa sence hos mu ve hep aynı laflar boşancam diyodu devam ettim bla blaÖncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Çocuğun sorumluluğunu düşünemiyor şuan bence allah akıl fikir versin!Aynen aynen cesaret maksimum....kendimden utandim...ben de esimden hamile kalinca 40 kez dusunuyorum acaba dogursam mi sorumluluk hazirmiyiz diyeallah akıl fikir versin dogurmasi gerekenler dogurmaz dogurmamasi gerekenler tavşan mübarek...garip ülke...
Adamin kandirmacasidir belkide.bilmiyordur bu bayan gidip karisina diyemesin diye soylemistir.Şöyle bir ayrıntı var okudunuz mu bilmiyorum ama karısının herşeyden haberi varmış ve kabullenmiş
Allah kahretsinki annenin babanın sahip cıkmadı cocuklara neler oluyor duyuyoruz nikahsız dogan cocugu fiziksel degilse psikolojik baskı uygulanıyor ama bunu konu sahibi yaş düşünce olarak idrak edemiyor sanırım 5 dakikalık zevk için gençliği bebeginiz hayatını rezil etti kendi dengi birini bulsun onla evlensin evli insanlardan uzak dursun bebegi doguracaksada Devletin güvenli kurumuna bırakmalı.Olur mu bacimm karısını sevmiyor adam boşanmcak evlencekler , diye beklerkeeeen adamdan çift taraflı gol yiyorlar :)) dünyada bekar erkek kalmadı , erkek kıtlığı var , kendini böylesine rezil durumlara dusuruyosun , günahsız bir çocuğa ömür boyu metresin çocuğu damgasiyla yasatacaksn . Kadının kadına yaptığını hiçbir erkek yapamaz...
Erkeklerde sahiplenme kadında kıskançlık vardır insanın fıtratında vardır hiç bir kadın kocası başka biriyle gezsin keyfi sefa içinde olsun o adam müsfettesinden hamile kalsın hadi canim kadının haberi yok tur hadi vardiyelim kaç yıllık bilmiyorum evliliği sana yıktırırmı haberi olsa seni paralarAdamin kandirmacasidir belkide.bilmiyordur bu bayan gidip karisina diyemesin diye soylemistir.
Aynn kadinin haberi olsa konu sahibinin evini basar.. oyle kolay degil bu isler.. neymis haberi varmista susuyormus..Erkeklerde sahiplenme kadında kıskançlık vardır insanın fıtratında vardır hiç bir kadın kocası başka biriyle gezsin keyfi sefa içinde olsun o adam müsfettesinden hamile kalsın hadi canim kadının haberi yok tur hadi vardiyelim kaç yıllık bilmiyorum evliliği sana yıktırırmı haberi olsa seni paralar
Allahım kimseyi adamın eşinin durumuna sokmasın. Ben o bayana üzüldüm.adamın karısına yazık. onun yerinde olsam adamı boşarım senin de saçını başını yolarım. net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?