- Konu Sahibi Butterflywoman
-
Olur mu bacimm karısını sevmiyor adam boşanmcak evlencekler , diye beklerkeeeen adamdan çift taraflı gol yiyorlar :)) dünyada bekar erkek kalmadı , erkek kıtlığı var , kendini böylesine rezil durumlara dusuruyosun , günahsız bir çocuğa ömür boyu metresin çocuğu damgasiyla yasatacaksn . Kadının kadına yaptığını hiçbir erkek yapamaz...Evli adam oldugunu bilerek devam etmeye karar verdin oyle mi? Allah seni ve senin gibileri bildigi gibi yapsin.karisini bosasin baskoseye ben geciyim diyede bekledin degil mi dogur ama ver devlet buyutsun o bebegi.
Karisinin haberi yokki bacim bu biliyor evli oldugunu teslim ediyor kendini adama.insan nasil yapar ya evli barkli oldugunu bilerek.ask mi bu yani simdi.Olur mu bacimm karısını sevmiyor adam boşanmcak evlencekler , diye beklerkeeeen adamdan çift taraflı gol yiyorlar :)) dünyada bekar erkek kalmadı , erkek kıtlığı var , kendini böylesine rezil durumlara dusuruyosun , günahsız bir çocuğa ömür boyu metresin çocuğu damgasiyla yasatacaksn . Kadının kadına yaptığını hiçbir erkek yapamaz...
Şöyle bir ayrıntı var okudunuz mu bilmiyorum ama karısının herşeyden haberi varmış ve kabullenmişKarisinin haberi yokki bacim bu biliyor evli oldugunu teslim ediyor kendini adama.insan nasil yapar ya evli barkli oldugunu bilerek.ask mi bu yani simdi.
Şöyle bir ayrıntı var okudunuz mu bilmiyorum ama karısının herşeyden haberi varmış ve kabullenmiş
Aman allahım korusun dilime taş ama büyük mide gerekir böylesneYaa dogrudur kocasinin ne cevirdigini bilip de bosanmayan bi sürü kadın var ki...ben de taniyorum bazılarini...o kadının bilecegi is bi cıkarı var ki bosanmiyo...mesela ali agaoglunun karısı ve turevleri
Yalan yaaaa... Ben inanmiyorum .. karisinin haberi olacak ve ses cikarmayacak oylemi !Şöyle bir ayrıntı var okudunuz mu bilmiyorum ama karısının herşeyden haberi varmış ve kabullenmiş
Valla yalan doğru yazdı yani bunu...Yalan yaaaa... Ben inanmiyorum .. karisinin haberi olacak ve ses cikarmayacak oylemi !
Yahu adamin evli oldugunu bile bile iliskini devam ettirmissin... Simdide istemiyorum diyorsun bu nasil bir celiski ??? Madem evliydi neden sevistin .. sevistin neden korunmadin.. al birini vur otekine .. hala kadinin ismini vermedin.. bagri biz soyleyelim.. yok yaaaa toplum cidden maf olmus.. korunuyorum numarasina yatip sevisip hamile kalmissin iste..O adamı bir daha görmek istemiyorum hayatımda asla istemiyorum. Onu görmeme gibi bir ihtimalim olsa bebeğimi dogurmak istiyorum
Ismini versinde bagri kadina biz ulasalim.. insanlik namina bu pisliklerden kurtulsun oda..Valla yalan doğru yazdı yani bunu...
Diyorum ya büyük midesel hareketler bunlar
Aman allahım korusun dilime taş ama büyük mide gerekir böylesne
Asil size yeter.. bir bitmeniz gitti arkadas ya.. soyunuz tukenmek bilmiyor, dahada cogaliyor.. KOROSO BOLOYORMOS.. seyinizin derdindesiniz iste..burada yillarca sevgilisiyle iliski yasayip cinsellik yasamayanlar var, az ornek alin.. cokmu mecburdu cinsellik.. ikinizde aynisiniz..Yav size yalan borcum mu var benim haberi var diyorum anlamıyor musunuz ? Ya yeter gerçekten yeter.
Ben adamın karısını yargilamam sonucta evli ve kaldigina gore mutlaka bi cıkarı var bizim hesap edemedigimiz...belki kendi de aldatiyo belki açık evliliktir...ama adamin evli oldugunu bilen sevgili hem kendini kullandirtiyo hem hamile kaliyo hemi de dogurayim mi diye soruyo cok komik yaa...sanki amerikada yasiyo ....nerde yasadigini tam algilayamadi kız...
Hayır adamın karısı da hamileymiş üstelik bide neymiş adam boşancakmışta bilmem be bu arada 18 yaşında başlıyo kız şuan 21 yaşında ne cesaretler yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?