Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Yorun yapmayayım dedim ama yine de fikrimi söyleyim istedim karısını boşsa seninle evlense yine 18 lik biriyle ilişki kurar karısını aldatan şeref yoksunu adam senide aldatır birkere aldatan hep yapar cocugu aldır veya aldırma diyemem senin bebeğinin suçu yok karısının taşıdıgıbebegin de evli adamı ayartmadan düşünseydin yazık olmuş sanada bebeginede sonuçta o kocasının bebegini doğuracak sen????

eğer bebeği istiyosan babalık davası açarsın , bebek yapabildiğine göre seni finanse etmek zorunda.

Evli adam oldugunu bilerek devam etmeye karar verdin oyle mi? Allah seni ve senin gibileri bildigi gibi yapsin.karisini bosasin baskoseye ben geciyim diyede bekledin degil mi dogur ama ver devlet buyutsun o bebegi.
Olur mu bacimm karısını sevmiyor adam boşanmcak evlencekler , diye beklerkeeeen adamdan çift taraflı gol yiyorlar :)) dünyada bekar erkek kalmadı , erkek kıtlığı var , kendini böylesine rezil durumlara dusuruyosun , günahsız bir çocuğa ömür boyu metresin çocuğu damgasiyla yasatacaksn . Kadının kadına yaptığını hiçbir erkek yapamaz...

Bide bunun adına aşk derler sevdim inandım derler kusura bakmayın arkadaşım , karşı taraftaki kadının yerine kendini koymazsan , o kadininda bir gururu olduğunu dusunmezseniz , adamın iki cilvesine ben karımı sevmiyorum yalanlarina safsalak şekilde inanirsaniz , geleceğiniz nokta bu rezil durumlar işte . Evli adamlarla ilişki yaşayan tüm bayanlara örnek olsun bu durum . O adam gerçekten mutsuzsa bosanir size öyle gelir zaten , yatağınıza girip ik tarafida kullanmayi kendine hak görmez . Allahim sen için kimseyi sasirtma..

Karisinin haberi yokki bacim bu biliyor evli oldugunu teslim ediyor kendini adama.insan nasil yapar ya evli barkli oldugunu bilerek.ask mi bu yani simdi.

La ne saf kızlarsınız yaaa...konusmayayim diyorum olmuyo...kınıyorum çünkü evli bi adamla bunları yaşayacak kadar kendime saygimi yitirmedim ileride cocugumun basina gelse ona da ayni tepkiyi gosterecek kadar yurekliyim..gereksiz namus kumkumasi bi insan da degilim ama kadinlar bu kadar salakken erkeklerin kandirmasi cok normal yani...kendini kullandirip bi de dogurayim mi diyosun...ula ne dunya yaa ben kocamdan hamile kaldigimda bi dogursam mi dogurmasam mi diye 40 kez dusunuyorum...milletin kizina bak...cocuk dogurucan kızım bitki veya hayvan degil...uyan burasi turkiye...

Şöyle bir ayrıntı var okudunuz mu bilmiyorum ama karısının herşeyden haberi varmış ve kabullenmiş

Yaa dogrudur kocasinin ne cevirdigini bilip de bosanmayan bi sürü kadın var ki...ben de taniyorum bazılarini...o kadının bilecegi is bi cıkarı var ki bosanmiyo...mesela ali agaoglunun karısı ve turevleri

O adamı bir daha görmek istemiyorum hayatımda asla istemiyorum. Onu görmeme gibi bir ihtimalim olsa bebeğimi dogurmak istiyorum
Yahu adamin evli oldugunu bile bile iliskini devam ettirmissin... Simdide istemiyorum diyorsun bu nasil bir celiski ??? Madem evliydi neden sevistin .. sevistin neden korunmadin.. al birini vur otekine .. hala kadinin ismini vermedin.. bagri biz soyleyelim.. yok yaaaa toplum cidden maf olmus.. korunuyorum numarasina yatip sevisip hamile kalmissin iste..

Hamile kalmaya çabalamışsın öyle korunurken hamilelik yalan işler. Adama kapak atmaya çalışmışsın belli hamile kalırsam karısını boşar evlenir sanmışsın adam karısını da hamile bırakmış. Oh ne güzel dünya. Neden kınamayayım evli barklı kadınım empati kuruyorum. Biz de bekardık kimsenin kocasına göz ucuyla bakmadık. Sen bize ben adamı nasıl kapaklarımı sormaya gelmişsin cevabını vereyim. Anne babana ben eski kafalıyım bir adamın kumasıyım diceksin gideceksin bi oda sana bi oda ona tabi kabullenirse kadın.

Yav size yalan borcum mu var benim haberi var diyorum anlamıyor musunuz ? Ya yeter gerçekten yeter.

Aman allahım korusun dilime taş ama büyük mide gerekir böylesne

Ben adamın karısını yargilamam sonucta evli ve kaldigina gore mutlaka bi cıkarı var bizim hesap edemedigimiz...belki kendi de aldatiyo belki açık evliliktir...ama adamin evli oldugunu bilen sevgili hem kendini kullandirtiyo hem hamile kaliyo hemi de dogurayim mi diye soruyo cok komik yaa...sanki amerikada yasiyo ....nerde yasadigini tam algilayamadi kız...

[
Yav size yalan borcum mu var benim haberi var diyorum anlamıyor musunuz ? Ya yeter gerçekten yeter.
Asil size yeter.. bir bitmeniz gitti arkadas ya.. soyunuz tukenmek bilmiyor, dahada cogaliyor.. KOROSO BOLOYORMOS.. seyinizin derdindesiniz iste..burada yillarca sevgilisiyle iliski yasayip cinsellik yasamayanlar var, az ornek alin.. cokmu mecburdu cinsellik.. ikinizde aynisiniz..

Hayır adamın karısı da hamileymiş üstelik bide neymiş adam boşancakmışta bilmem be bu arada 18 yaşında başlıyo kız şuan 21 yaşında ne cesaretler yarabbim

Hayır adamın karısı da hamileymiş üstelik bide neymiş adam boşancakmışta bilmem be bu arada 18 yaşında başlıyo kız şuan 21 yaşında ne cesaretler yarabbim

Aynen aynen cesaret maksimum....kendimden utandim...ben de esimden hamile kalinca 40 kez dusunuyorum acaba dogursam mi sorumluluk hazirmiyiz diye allah akıl fikir versin dogurmasi gerekenler dogurmaz dogurmamasi gerekenler tavşan mübarek...garip ülke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…