Hamileyimm başım dertte :(

Turşu yiyorum susatmaktan başka birşey yapmıyor bana. Kayısıda fayda etmiyor.
Bitki çayı vermedi doktorum henüz içme dedi.

Kan ilacı kullanıyor musun? Kan ilacını kalsiyumla yakın zamanda alırsan kabızlık yapar. Yoğurt süt tüketiyorum demişsin o yüzden buna dikkat et
Kan ilacı olarak bahsettiğiniz nedir bilmiyorumda şuan sadece kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşma olmasın diye. folik asit birde düşük önleyicisi progestan

Ben günlük bi tane kayisili form çayı iciyorum iyi geliyor bana

Yoğurt süt günlük tüketiyorum diyosun canım bebek için de iyi ama o da kabızlık yapar diye biliyorum ben :/ Geçmiş olsun.

Kemoterapi gördüğüm dönemlerde bu sorunu çok yaşadım. Hiç bişey fayda etmedi hatta hemoroid çıktı benden kanamam oldu. Ama lavman yap rahatla bence çünkü bu çile çekilebilir değil. Osmolak isimli bir şurup var araştır belki hamileyken kullanılabilir o rahatlatır seni.

Yoğurt süt günlük tüketiyorum diyosun canım bebek için de iyi ama o da kabızlık yapar diye biliyorum ben :/ Geçmiş olsun.
Süt yapmıyor diye biliyorum ya ben.
Yoğurtta bağırsak hareketlerini düzenler. Acaba yanlış mı biliyorum.
Çünkü daha öncesinde diyetisyene gittiğimde her listemde ve günün 1 öğününde mutlaka süt ve yoğurdu yazıyordu doktor. hazmı kolaylaştırmak adına

Kabizlik yasayanlara tek onerim..... ameliyat oluuuuuuuunnn... yeniden dogmus gibi olacaksiniz....
nasıl yani -ameliyatımı var bunun biraz anlatırmısınız

benim abimdede bu sorun var

bide çokmu saçma olacak bilmiyorum kabızlık sinirde yapıyor dimi tuvalete çıkamamak

Hamileler duphalac kullanabiliyor mu? Doktoruna sor bi o ilac bagimlilik da yapmiyor.
Onun disinda hepsini yapiyorsun zaten...
Aynen bende duphalac dicektim.doktorunuz neden sknti crkmenizi istiyor anlamadim.duphalac direk bagirsaga gider ve orda cozunur direk atilir vucuttan.bebekle alakasi yok yani.gece yatarken yarim olcek icmeniz sorunu cozer.tabiki doktorunuz ne derse onu yapin.ama kuzenimde dahil bircok tanidigim ilk uc ay kullandilar.saglicakla kalin

Bunu yarın söylücem doktoruma.
Geçen hafta gittiğimd belirttim kabızlık sorunum olduğunu.
Ilık su iç sabahları ve kayısı ye dedi.
Yapıyorum dediğimdede ilk 3 ay sabrediceksin dedi :/

Kuru dut, kuru dut, kuru dut

Kadın canının acısıyla uğraşıyor, millet saçma sapan yorum yapıyor ya. Tiksiniyorsan çık git konudan.

Bitki çayı içme sakıncalı.

Druna osmolak duphalak gibi şurupları sor. İşlevleri tuvaletini yapamasanda kakayı içeride biraz sıvı tutmak. Daha kolay yapmanı sağlamak. Yani bi hafta çıkamasanda çok katı olmamasını sağlıyor.

İnşallah rahat atlatırsın ama lavman olmaz. Popon acıyorsa hametan merhem sür. Çatlak olmasın poponda. Gebelikte güvenle kullanabilirsin.

Acele yazdım çok geçmiş olsun.

Canım arpa suyu faydaları yazıp ilk siteyi okur musun
Hamileler için mucize iksir diyor
Hem kabızlık hem mide bulantısı hemde gebelik sırasında olusan mantar ve sekeri onluyormus.
Druna da danısarak tabi

Lavman yapilmaz herhalde. Ben de ikiz gebeligimde cok kabizlik cektim. Doktorum bana bir surup vermisti. Hergun iciyordum. Ama o bile fayda etmiyordu. bazen bir hafta cikamadigim oluyordu. Oyle zamanlarda kullanmam icin fitil vermisti.doktoruna soyle sana uygun ilac verir. Sen yinede ilik su, kuru kayisi, erik yemeye devam et canim. Cok gecmis olsun

Aceleyle yazılmış yardım yorumu saolasıın.
İlaç isimlerini arkadaşlarda verdi sağolsn yarın doktora giderken götürcem kağıdı. Sorucam bu ilaçları.
Eğer kullanma vs derse kafamda bir kadın doğum doktoru var zaten muhtemelen onada geçebilirim. Birde ordan çıkınca ona gidicem.

Evet kopulası bir durum, insanın zorda olan halini kendince gülünecek bir duruma getirmek. Üstelik birde dalga geçer gibi yorumda bulunmak :)

Ya özür dilerim ama ben size değil üyenin yorumuna güldüm.Hedef siz değilsiniz ki.Tiksindiğimi fln da belirtmedim.Hemen sataşmaya gerek yok.

Ayrıca belki başka bir uzmana görünmek daha iyi olmaz mı.Bir de kabızlık da daha fazla su tüketimi iyi oluyor.Yulaf ezmesi gibi bol lifli posalı yiyecekler de iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…