Hamileyimm başım dertte :(

Hemoroid olmuşsun baya ben de aynı durumdayım şu an sıvı ye çorba türü 1 2 güne düzelir ekmek hiç yeme

fotoda ekleseydiniz, daha iyi yardımcı olurduk
arkadaşımız burda derdine derman aramak için onun gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa bi faydasını görebilirim umuduyla konu açmış ve çok zor durumda alay konusu olmayacak kadar üstelik ben bunda gülecek birşey göremiyorum

Bendede oldu bunlar 3 ay geçene kadar düzelmedi

erik gibi tabirler kullanılğı için öyle bir yorum yapmış

Gahahaja bu kadar da ayrıntı olur mu bacım şaka şaka ben de dün öyleydim tüketip bekleyiceksin lif posa kayısı başka şans yok demire başlada görcem ben seni
Edit :Çok zor bir durum ya ama daha önce bağırsak problemin falan var mıydı arada bana da oluyor ben hemoroidden korkar oldum sen iyi ben anlarım ama bol su bol limon anca ben de lavman olur mu bilmem dr sormak lazım ecz sor istersen. Ayvada önerebilirim.

Gecmis olsun arkadasim. Nacizane tavsiyem. Zeytinyaginin icine incir koy. En az bir gece beklesin. Ve her sabah ac karnina bir iki tane o incirden ye. Ustune de bir bardak ilik su. Cok sıkıntı yasamadim ben ama cok defa bu yontem sorunumu giderdi. Umarim sana da sifa olur.

Bende böyle bi sıkıntı yaşadım hemen sağlık ocağına gittim dr gliserin fitil verdi, bende dikkat ettim bol yeşillik, havuç elma falan yedim düzeldi özellikler aç karnına tüketirsen bağırsakları çok güzel çalştryor

Canım bir hafta boyunca pirinçsiz ,salçasiz pirasa ve kuruinciri sıcak sütle tuket bunları bir hafta aralıksiz yaparsan kesin faydasıni görürsün birde üç litreye yakın su iç umarım rahatlarsin

canım geçmiş olsun ben de aynı sorunla başladım gebeliğe son aylardayım halen arada devam ediyor. Bekunis diye bir ilaç var drum verdi druna bir danış istersen çok zorlandığımda geceden onu alıyorum. tamamen doğal ve gebeler kullanabiliyor ama ilk 3 ay için ne der dr bilemiyorum.

Hakiki zeytinyagi ic hem bebegin zekasi icincok iyimis hemde bagirsaklari yumusatir.yemeklerden once 1 corba kasigi

Keçi veya kuzu kığısı dersen daha uygun olurdu. Ben de aynı derdi yaşadım. Bol yürüyüş , sebze yemekleri zeytin yağlı. Devece armudu. Bamya , sabahları ılık suya bir tatlı kaşığı bal ekle iç. Çayın yanında çikolata veya tatlı birşeyler ye. Ben bu şekilde rahatladım. Sakın kafana takma rahat ol.psikolojik olarak bile kabız olunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…