Hamileyimm başım dertte :(

bu arada kuru erik kayısıdan daha iyi geliyor.kaynatıp meyvesiyle beraber yersen çok faydasını görürsün.çalışıyorsan sabah aç karnına kurusunu yersin,bir şişeye de suyunu koyarsan gün içinde içersin.
ben kaynatırken içine kuru erik,tarçın,elma kabuğu koyarım..tadı da nefis oluyor.

+

Tarcin haric dediklerini yapabilirim.
Zararsizdir herhalde.
Olcu verebilirmisin acaba bunun icin

Isyerim evime 1km yuruyorum genelde zaten. Cok soguk yagmur olursa anca arabayla iniyorum.
2 ay snra 500mt olucak mesafe. Biraz yolumu uzatsam iyi olucak heraldee:)

Bitki çayı çok iyi geliyor

+

Tarcin haric dediklerini yapabilirim.
Zararsizdir herhalde.
Olcu verebilirmisin acaba bunun icin
prebiyotik yoğurdu bilmiyorum inan gebelikte sıkıntı olur mu diye.ama diğer yazdıklarımda sorun olmaz tam tersi besleyicidir.
yaklaşık ölçü verebilirim göz karraı yaparım normalde çünkü:) kuru erikleri yıkıyorsun ,sonra 1-2 avuç kadar eriği 2 -3 bardak kadar suya koyup haşlıyorsun,içine 1 elma kabuğu koy,tarçın yerine de karanfil koyabilrisin.2-3 tane kadar.eğer çok tatsız içemezsen elma kabuğunu 1 tane daha koy içine..şeker kabızlığa iyi gelmediği için tavsiye etmem.
iyice kaynıyor.sonrasında ya posasıyla iç komposto olarak.(elma kabuğuyla karanfili süzersin tabi)ya da tanelerini sabah aç karnına ye,suyunu şişeye koyup içersin gün içinde.
2 günden fazla dayanmaz aklında olsun..ölçüyü daha sonra kendine göre ayarlarsın..haftada 2 gün içsen iyi gelir.
geçmiş olsun şimdiden.

Hemoroid de olabilir. Sicak su doldur legene vr otur. Kayisi hosafi ic bol bol. Sivi seryler tuket. Zor bi durum hele ki hamileyken

Allah razi olsun cok tesekkur ederimm.

Ben de doğumdan sonra öyle oldum bana da dr duphalac verdi emziriyordum o zaman. Belki hamilelikte de oluyordur druna sor bi

Allah razi olsun cok tesekkur ederimm.
rica ederim umarım iyi gelir..oğlumda kronik kabızlık vardı,ona çok iyi geliyordu.
bu durum bunca şeye rağmen devam ediyorsa mutlaka gastroya gitmelisiniz.hemoroid ya da içten fistül falan varsa ,o da zorluyordur sizi.yaşayan bilir zor hastalık çünkü.

Muşmula ya da ananas tüket. Bol bol su iç en önemlisi o.

Canim klozette yapamazsin alaturka tuvaleti kullan rahatlayacaksin

zeytinyağına devam edersen faydalı olur 1 kereden fayda göremezsin günde 3 kez 1 er yemek kaşığı kullanılacak

Canım geçmiş olsun.
Gebelikte normal diye biliyorum ben de.

Her gün mümkünse sabah aç karna 1 armut yiyin.
Çok faydalı kabızlığa.

Bana hamilelikte fayda eden tek şey yağlı inek sutu oldu canim..
demir ilacina basladiysan bunlar kabiz yapiyor malesef..

Demir eksikliğiniz varsa doktordan onun için ilaç isteyin o çok kolaylık sağlıyor. Probiyotik yoğurtlar hamilelikte yeniyor mu bilmiyorum doktorunuza sorun eğer yenebiliyorsa onu da yiyin

Bir de alaturka tuvalet kullanın. Klozetle farkını araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız

Bunu yarın söylücem doktoruma.
Geçen hafta gittiğimd belirttim kabızlık sorunum olduğunu.
Ilık su iç sabahları ve kayısı ye dedi.
Yapıyorum dediğimdede ilk 3 ay sabrediceksin dedi :/
Lavman ve bitki caylari icme.ayrica diger ilaclar icin ilk uc ay icmemek dogru ama duphalac ve turevi ilaclari guvenle kullanabilirsn.hamilelik boyunca rahat edersin.gecmis olsn tekrar

Elma hariç diğerlerini zaten pek tüketmiyorum. Ama elmayı ilk defa duydum :/
sen bünyeni daha iyi bilirsin canım
sen normalde yediğinde seni ishal yapan yiyecekler var mıydı? onları yiyebilirsin.
mesela patates kabız yapar derler ama ben patates yiyince kabızlığım bitiyor. kayısı bende asla işe yaramaz, daha beter kabız yapar.
kullandığın ilaç, vitamin vs varsa onların yan etkisi olabilir.

lavman düşüğe sebep olabilir.sakın doktorundan habersiz yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…