Hamileyimm başım dertte :(

lavman düşüğe sebep olabilir.sakın doktorundan habersiz yapma.
Yok zaten doktordan habersiz ne lavman yaparım nede arkadaşların tavsiye ettiği ilaçları alırım.
Hani merak ettim bi yolu vardır belki yapılır daha once yapmıs olan vardır, yada söylenen ilaçlar kullananlar vardır ona göre yarınki randevumda söylucem doktoruma bunları araştırdım ben falan diye.

Folik asit kan hapları ve gebelik kabızlığı arttırıyor, çok geçmiş olsun. Doktorunuza danışarak lipton kayısı çayı deneyiniZ, ağır kabızlık durumlarında yatalak hastalar için doktor tavsiyesidir.

Folik asit kan hapları ve gebelik kabızlığı arttırıyor, çok geçmiş olsun. Doktorunuza danışarak lipton kayısı çayı deneyiniZ, ağır kabızlık durumlarında yatalak hastalar için doktor tavsiyesidir.

Olayın tıbbi aciklamasi şöyle: vücutta yeterli su olmayınca, bagirsaktaki su kullanılıyor. Bu yüzden dışkı sert oluyor. Akşama kadar yavaş yavaş en az 3 litre su içmeyi düzene oturtabilirsen sorun kalmaz. Ayrıca bir doktor tavsiyesi ile sabahları kahvaltıdan 1 saat önce 1 kaşık z.yağı ictikten sonra 1 kase meyve salatası yersen göreceksin tuvalete zor yetişirsin :) armut, ananas, kuru kayısı mutlaka olsun.
Ama bunu sürekli yapma şekerini yukseltebilir. Düzene girdikten sonra normal kahvaltıya geçersin. Tabi kahvaltıda her zaman marul bulundurmaya çalışın.
Bu konulardan çok çektim ben Dün dayanamayıp 2 muz yedim. O bile sorun oldu...
Sakın bitki caylarindan içme, aman dikkat

Gerçekten yorumları okuyunca sinir oldum.Ne dengesiz insanlar var ya zor durumda kalmış kadın yardım için yazmış dalga geçecek yer arıyosunuz yapmayın Allah aşkına ya.Kadın yazmıs oraya kusura bakmayın acık olacak dıye yok bıdaha erık yemeyecegım yok resım de koysaydın sız boyle zor durumda olsaydınız sızle dalga gecılse boyle sız ne yapardınız acaba?Bazılarının insanlık duygusu kalmamış.Burada açılan ydırgamayın konusunda soylemeye calıstıgımız buydu ıste konuyu sacma sapan yerlere cekme,sacma sapan yorumlar yapma.Ne insanlarsınız valla insanı görmeden tanımadan kendıze gıcık edıyorsunuz.

Lahananin sap kisimlarni haslayip bir tabak kadar yersen ertesi gun cok ise yariyo liften zengin oldugu icin

Kurun üzüm
Kuru kayısı
İncir
Zeytinyağı
Bol su
Zaten yapmışsınız. .
Çok geçmiş olsun. .

Bende böyleydim doktorum duphalac verdi kurtuldum. Hamileler için bire bir. Kullan bak çok iyi gelecek.

canım zor durum geçmiş olsun...hemen çocugu olan bir yakınından şurup şırıngaları olur ucu kalın içine şrup çekilir ve bebegin ağzına sıkılır.ondan bul bir tane o şırınganın içine varsa kantoran yağı çek ve poponun içine sık sırt üstü yat yaklaşık 6-7 saat sonra çook rahat wc çıkıcaksın.yada gece yatmadan sık ve yat sabah kalktıgında wc çıkıcaksın.kantoron yağın yoksa zetinyağda olur dene bana dua ediceksin... kantoran yağının eger makatta çatlak varsa veya tahriş varsa onlarıda onarır.nekadar çekcem dersen şöle 3 parmak olucak kadar çek şırıngaya .ucu kalın oldugu için rahat kullanırsın.ben kullandım çok rahat ettim

Adini unuttum ya ilk 3 ay kullanilan bi vitamindi o kabizligi arttiriyor sislik yapiyor. Ayni sikinti bendede olmustu cok ikinma dikkat et

Progestan kullanıyormuşsunuz, doktora sormadan bir şey yapmayın.

Süt de kabızlık yapar diye biliyorum ben, ona bir bakın internetten, etkisi varsa sütü keser yoğurt-peynire yüklenirsiniz.

Hamilelikte kabızlık için magnezyum desteği vermiyor mu doktorlar?
Öyle bir şey kalmış aklımda.

canım seni çok iyi anlıyorum.ama belli ki ters uyguladığın bişey var.elma portakal yiyiyorum ve yoğurt + sütü tüketiyorum diyorsun.bence hatan tam olarak burada.bağırsakların laktoza karşı hassas olabilir.laktozsuz olanlarını denemeni tavsiye ediyorum.ve özellikle elma tam tersi tepki yapıyor.öyle anlatıldığı gibi lifli olduğu için bağırsakları çalıştırır diye bir durum olmuyor,herkesin bünyesi farklı çünkü.sana tavsiyem bağırsakların neye hassas onu araştırtmalısın.

işte sana doğal lavman bi şırıngaya iğnesini takmadan yada şurup şırıngaları oluyor içine sıkarsan anüsün.. çok rahatlarsın günlük 12 bardak su tüketmeye çalış canım. hamilelikte normal ama ıkınmakta sıkıntılı..

Canım ya ...
Çok zor..
Ben de senin gibiydim...
3-4 günde bir çıkarım büyük tuvaletime hala da öyledir..
Bunun yüzünden gebelikte anlattığın her şeyi yaşadım hele son ay artık hemoroidim bile olmuştu küçük nurtopu gibi..
Hala da tam geçmiş değil..
Doktorum bana Osmolak diye bir şurup vermişti ondan içerdim etkisini çabuk göstermiyor ama düzenli kullanınca rahatlatıyor..
Doktoruna sorup kullan bence..
Çok geçmiş olsun..

Banada bahsi geçen şurubu vermişti dr hamilelikte zorlanmakta iyi değil çünkü bende kayısı vs denemiştim ama çare olmamıştı kefir tüketmeye başladım her gece yatmadan önce içiyorum ve bal kabağı tatlısıda işe yaradı tatlıyı yiyip üzerine su içince baya baya kolaylaştırıyo tuvalate çıkmayı inşallah en kısa zamanda çare bulursunuz

İlk gebeliğimde ben de çok yaşadım doktor duphalac vermişti. Bir de klozet değil de diğer tuvaleti kullansanız daha rahat olur bu açıdan. Ben kendim için akşam yemeğinden bir kaç saat sonra meyve yiyorum posalı. Sabah kalkınca da ılık su içiyorum. Bazen biraz da bal karıştırıyorum. Çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…