Hamileyken aldatilmak

burdan yazsaniza kizlar hepimiz merak ettik . konusmlar nasil çıkarılıyormus

Whatsappta karıştırma ihtimali oluyor da normal smste nasıl olmuş anlamadım. Hani bizim bir arkadaş geçen "hadi ya o kiminle çıkıyomuş" gibi bir mesajını iş grubuna attı. 1 hafta dalga geçtik. Bu şekilde karıştıran bir kaç arkadaşım daha oldu ama onların ki ciddi cümlelerdi.
Smste böyle bir karışıklık duymadım ama. Belki sms gönderme sıklığı diğer insanların whatsappta yazışma sıklığı kadarsa bir ihtimal yani.
Gene de biri bana yalarım dese en azından bir "??" derim. Yani ben çok rahat bir insanımdır. İş arkadaşlarımla bile naber diye omza yumruk atmacalı ilişkilerim vardır ama bana bile fazla yani yalarım nedir????

Diyecek laf söz hiçbi şey yok.
Kadın da evli barklı ortada yanlış anlaşılma bile olsa evine kadar bu konu için cagirmissin., bu durumda uzuntuden kahrolması gerekirdi. İkisinin ettiği yeminler vs. hepsi bir nevi danışıklı dövüş gibi geldi bana.
Eğer ailen arkandaysa yak gemileri derim , zira bu şüpheyle bir ömür geçirilmez

Geçmiyor zaten aklımdan 1 sn cikmiyo yüzüne baktıkça olduresim geliyo hem bunu hem kadını assalik 1 çocuğun var evlisin insan çocuğundan utanır yaparken bide utanmadan karsima geçmiş ilk defa yazdı bende onemsemedim yanlış yazmıştır diye sen kicimdan ter akti yazabilecek cesareti bulmussun ikiside cehennemde yanacak karnimdakine nasıl hesap verecekler erkeklerin çoğunda aldatma dürtüsü var o belli ama hepsi değil çok sadık olanlarida var heyecan aradiysan bekar biriyle yapaydin gözümün içine baka baka nasıl yapabildin birde yaziyo gel artık bu adam sensiz kotu oluyo ışte kafamızın etini yiyo kamerada görüşüyoruz müdürü filan hep diyo gel valla bunaldik biz bundan ne kıymetli karısı çocuğu varmış uff bunsuz gitme bir yere bende kendimi kandiriyormusum ne kadar ozluyorsa artık benide dilinden dusurmuyo demekki diyorum

Kadının size neden yazdığını anlamadım.. Amacı neydi? Dalga geçer gibi birde neler neler yazmış.
Ve eşinizin bu yazdıklarından haberi var mıydı acaba?

o yuzden whatsapp kayitlarini illa cikarttir demistim. cikart koy kadinin kocasinin önüne. onunda huzuru kalmasin. kocanla da dogumdan sonra hesaplasirsin. bence su yeniden yüklemeyi yapsan cikardi

kadinin yazdiklari sasirtici degil bence. sucluluk piskilojisiyle yazmis iste. birazda sen suphelenme diye yazmis

Biz yeni bir yere geldik kimseyi tanımıyoruz biraz soğuk insanları var buranın eşime ışte o yardım etmeye başladı yeni olduğu için öğrenmesi gerekiyordu ilk zamanlar esinlede tanisalim arkadaş olalım filan demiş bizde kimseyle gorusmuyoruz burdan gidene kadar sikilmazsiniz arada beraber vakit gecirriz demiş esimde bana dedi tanışmak istermisin evine davet ediyo sikiliyosun kimse yok burda kafan uyarsa gorusursun arkadaş olursunuz diye başladı sonrasında çok sık gelip gitme olmasada bu bunaldigimzda beraber ailecek pikniğe filan gidiyorduk kahve içmeye dışarda filan oda sık değil ama sık sık yazardı bebeğiyle benim bebegimin arasında ay farkı var sadece takıldığı şeylerde yazardı yani art niyetli olduğu hiç belli değildi banada eşimin beni çok sevdiğini herşeyden önce seni dusunuyo keşke benimki de öyle olsa sizle biz çok farklıyız filan diye içini dokrdi bazen yani insanın aklına cokta gelecek bir durum olmadı hiç kendisi doğum kilolarını pek atamamış bana derdi hep incecik kalmissin ben senden kac yas kucugum ama ablan gibi duruyorum hani beni çok beğendiğini sürekli dile getirirdi

Aynı şeyleri ben de yaşadım canım resmen aldatiliyorsun yanlışlıkla yalarim yazmak nedir? Bu adamdan ne koy olur ne kasaba çok yazık bir an önce kendini topla defet

o yuzden whatsapp kayitlarini illa cikarttir demistim. cikart koy kadinin kocasinin önüne. onunda huzuru kalmasin. kocanla da dogumdan sonra hesaplasirsin. bence su yeniden yüklemeyi yapsan cikardi
Whatsap yuklesemde fayda etmez ki hattını değiştirdi o gün diğer hattı iptal ettirdi zaten w hatsapi çok kullanmaz msj atar direk şimdiki hattında yuklesem olacak mi ben yeniden yukleyecegim dedim karşı çıkmadı hat dokumanlarini ışte dedim tamam diyo benim korkacak birseyim yok istersen sen ara tlf ortada ışte dokümanı filan gorusmediysek affedecekmisin diyo

Bence burda bişeyler net ortaya çıktı bu yazdığınızla.. Kadın sizi kıskanmış bariz çekememiş.
Hem eşinizin size olan tavrı, ilgisini ve sevgisini kıskanmış.. Hemde güzelliğinizi, inceliğinizi vs..

Eşinizde işte klasik erkek tavrı işte.. Güzellik çirkinlik olayı zaten olmuyor bu hiçbir zaman.. Bir anda hi bir şeyi düşünmeden mutluluğunu huzurunu kendi elleriyle itiyor işte erkekler..

Bundan sonra İnşallah sizin herşey çok iyi olur. Ve çok daha mutlu huzurlu olacağınız bir yaşamınız olur umarım.

Neden hattını değiştirdin diye sormadın mı eşine ya da sana ne dedi

Birincisi iste butun gun beraberler. Kadinin evliligi de belliki iyi degil. Ben kocamin nelerini gordum dedigine gore. Butun gun beraberler ve ayni odada calisiyorlar. Wve gelince daha niye mesajlasirlar orasini ben anlamadim.
Ikincisi diyelim ki esin kardesine atacakti yanlislikla kadina atti. Hadi "yalarim"mesaji yanlislikla kadina gitti. Arkasindan yazilan fistigim bilmem ne mesajlari da mi yanlislikla ona gitti.
Ucuncusu kendini bilen bir kadin boyle bir durumda is arkadasiyla arasina mesafe koyardi hatta bu durumdan rahatsizligini da dile getirirdi.
Aldatilip bosaban biri olarak sunu soyleyim ki erkekler yakalanana kadar devam ediyorlar. Yakalaninca da inkar yolunu seciyorlar. Asla kabul edeni gormedim. Hep de yeminler ediliyor nedense. Ben en cik da seni aptal yerine koymalarina kizdim. Ben de aptal yerine konmustum gerci.
Esin ve ikisi bundan sonra daha temkinli davrabacaktir ve is yerinde gorusup eve geldiklerinde mesajlasmayi keseceklerdir. Sense bir omur suphelerle yasayacaksin.
Karari verecek olan sensin. Hakim ikisinin de telefon dokumlerini ister muhtemeken. Telefon dokumunde ne konustuklari gozukmez sadece gun icinde kac kere mesajlastiklari ya da gorustukleri gozukur. Ben olsaydim hesap sormadan once sessizce gorusmenin fotografini telefonuma cekerdim. Istedigi kadar silsin telefonundan ben bir kopyasini ona soylemeden delil olarak saklardim. Boylece kadin icin de bu hic iyi olmazdi cunku elinde buyuk bir koz olurdu.
Kadin ya da esiniz tayin isteyebilir mi diye susundum ama tayin olsa bile bu karakterde bir insan baskasiyla yine yapar.
Hamile oldugunuzdan dolayi birsey diyemiyorum. Karari siz verin. Belki de bir aile danismanina danismanizda fayda olabilir. Bilemiyorum.

teknik konularda bilgim yok ama aynı tel olduğu için çıkabilir konuşmalar gibi geldi. yine de delilim olmasa bile kadının kocasıyla konusurdum ben.

Yani 16 senelik bir beraberlik var bu adam bu zamana kadar hiç ama hiç sevgisini yitirmedi ne tlf sakladı ne bişey yakalayana kadar gene tlf ortadaydı çocuk alırdı hep korkum olsa çocuğun eline niye veriyim illa bu zamana kadar gorurdun diyo kardesimle maç konuşuyorduk idda konuşuyorduk ben ona yaziyom diye yazmışım fark etmedim valla yalarim değil yakarım o maçı gol olmazsa anlamında yazıyordum araba yikiyodum diyo aynı anda kardeşiyle msjlastigini gösterdi

Tekrar yazıyorum neden hattını felan değiştirdi, whatsapp kapattı?
Dediği gibi olsa korkacak neyi olcaktı ki?

Belki o dediğine inanılabilirdi ama nasıl tam da kadın kıçımdan ter aktı dediği zamanla örtüşmüş. Yani bişeye karşılık yazmasa durduk yere yazsa neyse yani...
Çocuğun eline de bütün mesajları siliyordur onun rahatlığıyla veriyordur büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…