Hamileyken aldatilmak

Kendinizi kandırmayın. Kimse kimseye öyle mesajlar atmaz atamaz. Kic**dan ter aktı cümlesini bir bayan bir erkeğe kurabiliyorsa yeteri kadar terbiyesiz bir ilişki içinde oldukları bellidir. Hiç olmadı, beni çok sever , yok üstteki mesaj gitmiş diyerek kendinizi avutmayin. Normal olarak bunları uydurmak zorunda yaptığı edepsizliği el vermemek için üzüldüm size. Durumunuz var mı boşanmak için yani istiyorsanız tabi?

En güzeli mesaj ve konuşma dökümanlarını alabilmeniz. Bunu eşinizin alması gerekmiyor mu hat sahibine veriyorlar sanırım. Onları inceleyin bence. %100 emin olmak lazım bu gibi durumlarda.

Kadın iğrenç adam ondanda iğrenç nasıl bir seviyesizlik. Ayrıl yada ayrılma diyemem o senin kararın ama söyledikleri yalanlara inanıp onların karşısında aptal duruma düşme. Cok açık sen yokken bunlar birlikte olmuşlar ki böyle iğrenç bir şekilde mesajlaşabiliyorlar,insan kocasıyl bile böyle konuşamaz. Belli kadın fingirdek iki kırıttı adam da nasılsa karım yok kimsenin ruhu bile duymaz diye düşündü ama allahın sopası yok insanın ayağına böyle dolandırır işte. O kadının kocası da duymalı senin şu anda yaşadığın huzursuzluğu o kadında yaşamalı. Yazık sana bebeğine,kücücuk çocuğuna iki uçkur düşkününün sana bunları yaşatmaya ne hakkı var?

ben kendi akrabam olan kadına erkeğe k... ter aktı cümlesini kurmam bir de o öyle iğrenç bir cevap verecek konu sahibi boşuna kendini kandırmasın

Whatsapp konuşmaları çıkartılabiliyor cnm istersen yardımcı olurum

Gercekten

Gercekten bu senaryoya inandiniz mi?

Senaritlere tas cikarir

Çocuğunun üzerine yemin etmiş birde.
Burdan anlardım yalancı olduğunu.
Birde kadını eve mi çağırdınız.
İyi tezgah yapmışlar

kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış...
buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum...

Kardeşiyle böyle mi konuşup motive ediyormuş
Hayatımda ilk kez böyle abi kardeş motivesi gördüm

Son düzenleme:
Dedigim gibi herşeyin farkındayım kendimi kandirmiyorum buraya yazmamdaki tek sebep tutup bunu kimseye anlatamam içinde birikmesi ve başka serefsizler yaparsa akıllarına benim gelip ona göre hareket etmeleri su saatten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak hala bu evdeyim ama doğuma kadar boşanma davası açacak gucum yok bebegimi kucahima aldıktan sonra yolları ayiracagim bu süre içinde ailemin yanina döneceğim böyle bi karar içindeyim su an

İnsanlıktan soğudum yahu artık. Şerefsizliğin bu kadarına pes, karnında çocuğunu taşıyan insanı aldatmak nedir yahu??!? Köpekler yapmaz bunu.

O kadının kocasına da gozter dokümanları

O kadının kocasına da göster bu dokümanları bence adam nasıl iğrenç bi karısı olduğunu görsün

QUOTE="ahesmira, post: 47582309, member: 700431"]Whatsaptan yazılmamış normal msjlasma whatsap olsa bulurdum normal msj çıkarabilmek için tib mi ne var oraya bildirmek gerekiyor ve suç duyurusunda bulunup yapılması gerekiyor eşim zaten o işin işinde dosyayı filan açan kendisi banada dedi istersen b assavciyla gel görüş msj cikarttir ama durumdan dolayı bizide köye sürerler ben gitmeye hazırım ne diyorsan onu yapalım diyo[/QUOTE]
Aklınca gözünü korkutup seni caydıracak etekleri tutuştu işte sın çırpınışlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…