- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
Kendinizi kandırmayın. Kimse kimseye öyle mesajlar atmaz atamaz. Kic**dan ter aktı cümlesini bir bayan bir erkeğe kurabiliyorsa yeteri kadar terbiyesiz bir ilişki içinde oldukları bellidir. Hiç olmadı, beni çok sever , yok üstteki mesaj gitmiş diyerek kendinizi avutmayin. Normal olarak bunları uydurmak zorunda yaptığı edepsizliği el vermemek için üzüldüm size. Durumunuz var mı boşanmak için yani istiyorsanız tabi?Msj ların başı sonu yok ilk defa gördüm bu yazismayi ben memleketteyken bu kadın bana yaziyo aynı ortamda oldukları için bulantilarin gecmedimi kendini iyi hissediyosan gel artık sensiz bu adam çok kotu oluyo bütün gün sürekli sizi soyluyo valla bunaldik artık sensizlik gerçekten yaramiyo ne zaman gelecen filan bana açıklamasında kicimdan ter akti yazmış o başındaki muhabbet nedir bilemiyorum çünkü yoktu buda uff yakiyim senin terini pis şey yazacaktim otomatik atmış sonradan gördüğümde de özür diledim diyo yeminler ediyo num değiştirdi faceden herşeyden engelledi whatsap filan kapattı kullanmıyor ama icimdeki şüphe bana yetiyor ışte kocam baya yakışıklı etraftan dikkat çeken birisi zaten bunun farkındayım ama bende bakımsız çirkin bir kadın değilim doğum yapmış 6 aylık hamile gibi değilim eşim hep der kimse tirnagin bile olamaz hamileyken ayrı değilken daha bi ayrisin diye konuşur çok kıskanır etraftan ama öyle bunaltacak hareketler sergilemez bu zamana kadar ilk defa böyle birşey yaşıyorum aklımdan kalbimden cikmiyo o rahat ben yapmadım kendinden eminim diyo
ben kendi akrabam olan kadına erkeğe k... ter aktı cümlesini kurmam bir de o öyle iğrenç bir cevap verecek konu sahibi boşuna kendini kandırmasınKendinizi kandırmayın. Kimse kimseye öyle mesajlar atmaz atamaz. Kic**dan ter aktı cümlesini bir bayan bir erkeğe kurabiliyorsa yeteri kadar terbiyesiz bir ilişki içinde oldukları bellidir. Hiç olmadı, beni çok sever , yok üstteki mesaj gitmiş diyerek kendinizi avutmayin. Normal olarak bunları uydurmak zorunda yaptığı edepsizliği el vermemek için üzüldüm size. Durumunuz var mı boşanmak için yani istiyorsanız tabi?
Whatsapp konuşmaları çıkartılabiliyor cnm istersen yardımcı olurumMsj ların başı sonu yok ilk defa gördüm bu yazismayi ben memleketteyken bu kadın bana yaziyo aynı ortamda oldukları için bulantilarin gecmedimi kendini iyi hissediyosan gel artık sensiz bu adam çok kotu oluyo bütün gün sürekli sizi soyluyo valla bunaldik artık sensizlik gerçekten yaramiyo ne zaman gelecen filan bana açıklamasında kicimdan ter akti yazmış o başındaki muhabbet nedir bilemiyorum çünkü yoktu buda uff yakiyim senin terini pis şey yazacaktim otomatik atmış sonradan gördüğümde de özür diledim diyo yeminler ediyo num değiştirdi faceden herşeyden engelledi whatsap filan kapattı kullanmıyor ama icimdeki şüphe bana yetiyor ışte kocam baya yakışıklı etraftan dikkat çeken birisi zaten bunun farkındayım ama bende bakımsız çirkin bir kadın değilim doğum yapmış 6 aylık hamile gibi değilim eşim hep der kimse tirnagin bile olamaz hamileyken ayrı değilken daha bi ayrisin diye konuşur çok kıskanır etraftan ama öyle bunaltacak hareketler sergilemez bu zamana kadar ilk defa böyle birşey yaşıyorum aklımdan kalbimden cikmiyo o rahat ben yapmadım kendinden eminim diyo
Kesinlikle. Kadın öyle inanmak istiyor sanırım. Malum hamile çocuğu da var..ben kendi akrabam olan kadına erkeğe k... ter aktı cümlesini kurmam bir de o öyle iğrenç bir cevap verecek konu sahibi boşuna kendini kandırmasın
Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Nasıl çıkartılıyor bu konuşmalar??Whatsapp konuşmaları çıkartılabiliyor cnm istersen yardımcı olurum
özelden yazarsan sevınırım cnmNasıl çıkartılıyor bu konuşmalar??
O kadının kocasına da gozter dokümanlarıKullandığı hattı kapattirdi yeni hat var su an hiç whatsap filan yuklemedi buna birbirlerinde elli değiller onları yapınca olacak mi eskiler gene çıkacak mi ya su an dokuman alamıyorum aradım ama sadece fetö olayından dolayı arastirilanlar için dokuman cikariliyormus bu sıra cikariyacagim ortada ama ciksada zaten birşey fayda etmeyecek 1 haftadır cogaliyo ofkem aileme anlatmadim daha evlerinde değiller 3 gün sonra geçecekler bende o zaman gitmeyi düşünüyorum yüzyüze konuşup anlatmak istiyorum allah kimseyi kocasıyla sinamasin arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim aldatildigim farkındayım kendimi de kandirmiyorum herkes bir ders çıkarır bu yazılanlardan zaten kadın kadına bunu yapmamalı yazık bunca seneye emeklere aska sevgiye kolay olmayacak biliyorum ama iki tane kızda ben buyutecegim inşallah sutu bozuklardan olmazlar bu kadın gibi
O kadının kocasına da göster bu dokümanları bence adam nasıl iğrenç bi karısı olduğunu görsünKullandığı hattı kapattirdi yeni hat var su an hiç whatsap filan yuklemedi buna birbirlerinde elli değiller onları yapınca olacak mi eskiler gene çıkacak mi ya su an dokuman alamıyorum aradım ama sadece fetö olayından dolayı arastirilanlar için dokuman cikariliyormus bu sıra cikariyacagim ortada ama ciksada zaten birşey fayda etmeyecek 1 haftadır cogaliyo ofkem aileme anlatmadim daha evlerinde değiller 3 gün sonra geçecekler bende o zaman gitmeyi düşünüyorum yüzyüze konuşup anlatmak istiyorum allah kimseyi kocasıyla sinamasin arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim aldatildigim farkındayım kendimi de kandirmiyorum herkes bir ders çıkarır bu yazılanlardan zaten kadın kadına bunu yapmamalı yazık bunca seneye emeklere aska sevgiye kolay olmayacak biliyorum ama iki tane kızda ben buyutecegim inşallah sutu bozuklardan olmazlar bu kadın gibi
Meraba merak ettim nasıl çıkartılıyorözelden yazarsan sevınırım cnm
Whatsapp konuşmaları çıkartılabiliyor cnm istersen yardımcı olurum
Ben o konularda prof. oldugum için her türlü konuşmayı çıkartırım. arama kayıtları dahil :)Whatsap web mi yoksa farklı bir şey mi bahsettiğiniz?
Eger farklıysa ben de öğrenmek isterim fazla bilgi göz çıkarmaz lazım olur :)
Ben o konularda prof. oldugum için her türlü konuşmayı çıkartırım. arama kayıtları dahil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?