- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
ben 2. kadın olmadım tamam mı duygum olmuş olabilir ama bu vicdan azabı na girmedim. Ben geçen adama dedim aynen bunu ALLAH şahidimdir yukarıda BENİM VİCDANIM RAHAT DEĞİL GİT MASUM KARINA VE ÇOCUKLARINA BİZİM SONUMUZ YOK. EVİNE GÜL GİBİ KARINA BAK DEDİM VE KESTİM KONUŞMAYI. oda aramadı sormadı ben 2. kadın olmadım anladınız mı.Evli adama olan aşkını yüceltip, ikinci kadınlara tam destek veren üye de gelmiş. Kuzum siz delirdiniz mi? :)
ben 2. kadın olmadım tamam mı duygum olmuş olabilir ama bu vicdan azabı na girmedim. Ben geçen adama dedim aynen bunu ALLAH şahidimdir yukarıda BENİM VİCDANIM RAHAT DEĞİL GİT MASUM KARINA VE ÇOCUKLARINA BİZİM SONUMUZ YOK. EVİNE GÜL GİBİ KARINA BAK DEDİM VE KESTİM KONUŞMAYI. oda aramadı sormadı ben 2. kadın olmadım anladınız mı.Ne kadar da düşüncelisiniz , gözlerim yaşardıay birde gelmiş üzülmeyin, bebeğiniz etkilenir diye yorum yapıyor. Komik mi gerçekten ?
Neden 2.kadin savunucusu oldun o zaman geçen ki konuda? Kadına acıyordun? Kadın çocuğa adayınca kendini 2. Kadın kaçınılmaz oluyordu, 2.kadinlar hanım oluyordu hatta adamın karısından boşanacağını düşünüyordun. Bunları sen yazdın dalga geçer gibi burada. Bir dediğin diğerini tutmadığı için gerçekte ne yapip yapmadığını tahmin edemiyoruz hâliyle. Bugün adama böyle deyip yarın fikir değiştirecek tutarsızlıktasın çünkü.ben 2. kadın olmadım tamam mı duygum olmuş olabilir ama bu vicdan azabı na girmedim. Ben geçen adama dedim aynen bunu ALLAH şahidimdir yukarıda BENİM VİCDANIM RAHAT DEĞİL GİT MASUM KARINA VE ÇOCUKLARINA BİZİM SONUMUZ YOK. EVİNE GÜL GİBİ KARINA BAK DEDİM VE KESTİM KONUŞMAYI. oda aramadı sormadı ben 2. kadın olmadım anladınız mı.
ben yazdığımı inkar etmiyorum evet yazdım onları bir an bırakır gelir karısını dedim ama o işler öyle olmuyormus kimse dezenini asla bozmaz o yüzden de bunları deme gereği bularak ben geri çekildim kenaraNeden 2.kadin savunucusu oldun o zaman geçen ki konuda? Kadına acıyordun? Kadın çocuğa adayınca kendini 2. Kadın kaçınılmaz oluyordu, 2.kadinlar hanım oluyordu hatta adamın karısından boşanacağını düşünüyordun. Bunları sen yazdın dalga geçer gibi burada. Bir dediğin diğerini tutmadığı için gerçekte ne yapip yapmadığını tahmin edemiyoruz hâliyle. Bugün adama böyle deyip yarın fikir değiştirecek tutarsızlıktasın çünkü.
Düzenini bozup gelse, kabul edecektin tabi...ben yazdığımı inkar etmiyorum evet yazdım onları bir an bırakır gelir karısını dedim ama o işler öyle olmuyormus kimse dezenini asla bozmaz o yüzden de bunları deme gereği bularak ben geri çekildim kenara
Yazık çok yazık. Demek düzeni bozup gelse kabul edecektiniz. Ban almayacağımı bilmesem daha ağır şeyler yazardım da neyse.ben yazdığımı inkar etmiyorum evet yazdım onları bir an bırakır gelir karısını dedim ama o işler öyle olmuyormus kimse dezenini asla bozmaz o yüzden de bunları deme gereği bularak ben geri çekildim kenara
Yani o zaman bi haltlar karıştırmaya çalışıyor masum olsa silmek aklına bile gelmezBen öyle birisi değilim ki. Çok garip yani mesajları silmesi. Sizin sorduğunuzu kaç kere kendime de sordum. Ama yok yani cevabını veremiyorum.
Yani o zaman bi haltlar karıştırmaya çalışıyor masum olsa silmek aklına bile gelmezBen öyle birisi değilim ki. Çok garip yani mesajları silmesi. Sizin sorduğunuzu kaç kere kendime de sordum. Ama yok yani cevabını veremiyorum.
9 ay ..küne ve egosuna sahip çıkmak bu kadar mı zor ya ..... illa birileri pohpohlasın istiyorlar herhalde ... özgüveni olmayan erkek davranışı ....peki size karşı nasıldır evde
sıcak ilgili midir?
ne oluyor bu erkeklere yahu
gebesiniz diye garanti mi görüyor
Bırakır gelir karisini. Çocuğunu yuvasını. Dedin. O midesiz bırakmadı demek. Vah vah... Midesiz adam.ben yazdığımı inkar etmiyorum evet yazdım onları bir an bırakır gelir karısını dedim ama o işler öyle olmuyormus kimse dezenini asla bozmaz o yüzden de bunları deme gereği bularak ben geri çekildim kenara
neden sildiğine dair kendime bir açıklama yapamadım. Başkalarıyla olan mesajlarını silmiyor.
Evet evet kesinlikle fevri davranmamali ve sakin olmalı.fevri davranma hemen hamilesin ALLAH esirgesin bir şey falan olur sakin ol eşini davranışlarını gözlemle. Üzme kendini bebeğin hisseder.
pis erkek milleti aç gözlüler (bazılarını tenzih ediyorum)Asla şüphe çekmez. Çok sevgi doludur. Aramızda bu zamana kadar hiç soğukluk olmadı. Ama şimdi aklımdan geçenlere ben de şaşırıyorum.
Kesinlikle katılıyorum !!!!!!Cilve yapıyor resmen karşılıklı muhtemelen ben olsam onun cilveleşen yerlerini keserim çok net
Tabi ben onun işyerinde değilim. Birbirlerini nasıl desteklediklerini de bilmiyorum. Gerçek bir arkadaşlık da olabilir bilemiyorum. Ben kızı tanımıyorum hiç. Ben kıskanç bir insan değilim. Onun telefonuna bile bakmazdım ben. Ne oldu da silmeye başladı onu anlamıyorum.Biraz fazlaya mi kaciyorsun dusuncelerle bilemedim .. isimiz geregi esimde bende insanlarla birebir iletisim kurmaktayiz .. bazen sacini bazen kiyafetine iltifat ettigimiz personeller bile olabilir mesajlasma olarak degil tabi ki ama belkide is yerinde olmadiginiz isin konusunu bilmediginiz kendilerini nasil destekleriklerini bilmediginiz bi arkadasliklari olabilir mi is yerinde ?? Siz bu kizi taniyormsunuz peki sizinle konusmasi yada muhabbet etmisligi var mi ?
Elos yine taraf değiştirip aydınlık tarafa geçer gibi yapıyorsun ama yok yahu boşuna kasma, karanlık tarafı seçtiğini son konuda epey bir bağırmıştın.ben 2. kadın olmadım tamam mı duygum olmuş olabilir ama bu vicdan azabı na girmedim. Ben geçen adama dedim aynen bunu ALLAH şahidimdir yukarıda BENİM VİCDANIM RAHAT DEĞİL GİT MASUM KARINA VE ÇOCUKLARINA BİZİM SONUMUZ YOK. EVİNE GÜL GİBİ KARINA BAK DEDİM VE KESTİM KONUŞMAYI. oda aramadı sormadı ben 2. kadın olmadım anladınız mı.
Yani silme gereksinimi hissediyorsa, iltifat dili flörtöz olmasa dahi niyeti flörttür. O yüzden bunu aklayacak bir şey olamaz.Ama nasıl edildiği de önemli şimdi mesajlaşırken saçlarına özellikle iltifat etmek farklı laf arasında saçların güzel demek farklı. Bence konu sahibinin eşi birinci tarzda
Ofiste yapılan kahvaltıyla, sabah buluşulup gidilen kahvaltı farklı organizasyon çabası gerektiriyor, ondan sordum. Ayrıca ofiste yapılacaksa cümbür cemaat yapılabilir ama dışarıda buluşuluyorsa, ikisi de gidiyor olabilir. İnsan bir arkadaşıyla kahvaltı yapamaz mı, yapabilir de, insan işe gitmeye üşeniyor, biraz daha erken gideyim, dışarıda kahvaltı yaparız diye düşünmek bana olağanüstü geliyor. Hadi her şey normal olsun, zaten silmesi olayları normal çizgisinden çıkarıyor. Baskıcı, kıskanç bir insan olmadığınızı söylediniz, yanlış okumadıysam, buna rağmen bir şeyleri saklıyorsa, niyeti tabi ki sorgulanmalı.Kahvaltı şirkette yapılıyor. Ama dışarıya da yemeğe gidiyorlar. Sorun değil gidersin. Ama neden silersin ki mesajları. Ağırıma giden bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?