- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
Mesajlarda ben takilacak bir sey gormedim aslinda ama tabi esinizin huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz.
Yine de baska mesajlari silmezken onunla olanlari silmesi insani dusundurur.
Baska bir degisim gozlediniz mi esinizde?
Benim de burnuma kötü kokular geldi malesefEşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Mesajları silmesi şüpheli sadece onu da sizden dolayı yapıyor olabilir mi ? yani normal konuşmaları bile takıntı haline getiren kocasını uçan dişi sinekten kıskanan kadınlar var iş yerinde ve evde huzuru kaçmasın diye siliyor olabilir mi ? bundan iyice emin olmak lazımEşimle 4.5 yıldır evliyiz. Çocuk istedik ve hamile kaldım. Şimdi 5 aylık hamileyim. Sorun şu ki eşimin iş arkadaşıyla olan whatsapp yazışmalarını şans eseri gördüm. Aslında mesajlarda kanıma dokunan bir husus olmasa da daha sonra mesajları takip ettiğimde sanki arkadaşlık sınırı aşan bir yakınlaşma olduğunu anladım. Tabi bu yazışmaları sizin de yorumlamanızı istiyorum. Bu arada eşim mesajlaştıktan sonra konuşmaları eve gelmeden önce siliyor.
İlk mesajlaşmada eşim iş arkadaşını şirket içerisinde görüşmeye çağırıyor. Sorusu ise “Ne zaman yanına geleyim?” Başka bir mesajlaşmada kahvaltıya davet ediyor. Diğer bir konuşmada kız arkadaşımın saçlarıyla ilgili iltifatta bulunuyor. Son olarak, iş arkadaşını masasında uzun süre göremeyince “iyi misin uzun süredir yoksun” diyor.
Bu yazışmaları sizlerin objektif bakış açısıyla yorumlamanızı rica ediyorum.
Ne yazdigini bilmiyorum, neden yazdigini da elbette.Gerçekten meraktan soruyorum tenkit etmek için degil,saçına iltifat etmesi de normal geldi mi size.
Ben öyle birisi değilim ki. Çok garip yani mesajları silmesi. Sizin sorduğunuzu kaç kere kendime de sordum. Ama yok yani cevabını veremiyorum.Mesajları silmesi şüpheli sadece onu da sizden dolayı yapıyor olabilir mi ? yani normal konuşmaları bile takıntı haline getiren kocasını uçan dişi sinekten kıskanan kadınlar var iş yerinde ve evde huzuru kaçmasın diye siliyor olabilir mi ? bundan iyice emin olmak lazım
Ama nasıl edildiği de önemli şimdi mesajlaşırken saçlarına özellikle iltifat etmek farklı laf arasında saçların güzel demek farklı. Bence konu sahibinin eşi birinci tarzdaKız &erkek arkadaş fark etmez, arkadaşlarıma iltifat edebilirim. Ama bunu eşimden saklamam gereken bir şey olarak görmüyorum. Niyetimi, yanlış bir şey yapmadığımı biliyorum çünkü. İşte eşiniz de kendi niyetini biliyor ve bunu sizden saklanacak bir şey olarak görüyor. Demek ki o niyet pek iyi değil, üzgünüm. Kahvaltıyı nerede yapıyorlar, iş yerinde mi, dışarıda mı? Sorun olan kahvaltı değil, bunları sizden gizli yapması. Suçluluk psikolojisiyle siliyor yani o mesajları.
Bebeğiniz sağlıkla gelsin. Eşiniz olacak adama diyecek çok şey var da...
Aslında ona muhtaç değilim. Ne maddi ne de manevi onu hiç bir konuda zorlamadım zorlamam. Kendisi bilir.Bence bu tarz konuşma fazla, eşiniz gözü dışarıya çevirmiş, evde hamile eşi varken onunla bi heyecanı paylaşmak yerine herhalde sorumluluk telaşı bastı
Bir kere gittim aylar önce. Aşırı bir tepki göstermedi ama hiçbir arkadaşıyla da beni tanıştırmadı. Ama o benim tüm iş arkadaşlarımı tanır.Benim de burnuma kötü kokular geldi malesefBence ilk fırsatta eşinizin işyerine ziyaret amaçlı gidin.Bir anda sizi karşısında görsün doğal ve neşeli olun.Bakalim tepkisi ne olacak
Aslında bazı erkekler var kadınların kendisine muhtaç olmasını isterler, kendilerini daha üstün görmek için. Belki eşiniz o tiplerdendirAslında ona muhtaç değilim. Ne maddi ne de manevi onu hiç bir konuda zorlamadım zorlamam. Kendisi bilir.
Hakkısınız. Boşanmak kolay ve en son iş. İşin rengini anlamak için sabırla bekliyorum.Konu sahibi hicbir şey icin geç değil bugün onunla flört eden yarın başkasıyla da eder boşanın lütfen
bilemiyorum. Böyle düşündüğünü de tahmin etmiyorum. Ama düşününce, maddi açıdan elim ondan daha kuvvetli.Aslında bazı erkekler var kadınların kendisine muhtaç olmasını isterler, kendilerini daha üstün görmek için. Belki eşiniz o tiplerdendir
İşte olabilir. Olmaya da bilir. Dakikalık ne konuşuyorlar bilemiyorum.Konu baya ilerlemiş flörtü dahi geçmiş gibi geliyor bana
İşte olabilir. Olmaya da bilir. Dakikalık ne konuşuyorlar bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?