Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Herkese bi atar gider, saldırı "Ona mı kaldım" lar, "İnternetten satanlar senin iki parça kıyafetine mi kaldı"lar, "Mağazam mı var nerede satayım"lar maşallah satış yapanlara kadar savunulmuş, "Allah biliyo görüyo" denmiş, gerisi kavga kıyamet.

İnsana dokunur biliyor musun, hakikaten şu durumu yaşıyor olsan bu muamele sana duygusal bir konuşma yaptırırdı diye düşünüyorum. Herkes şüphelendi, dolandırıcı mısın dediler, üzerine vardılar, sen başlıktaki gibi çaresizlik içinde, iki parça kıyafet arayışında birisi olsan, şu 20 sayfanın sonuna çarşaf gibi insanı delip geçen duygusallıkta, belki öfkeli ama içe dokunur bir yazı yazardın.
Ama şu iki cümlelik öfken, dolandırıcı öfkesi gibi duruyor buradan. Kusura bakma.

Adres verdi mi size? Arastirdiniz mi?

En baştan belliydi de inanmak isteyen arkadaşlar var hala. Ben yine de mesaj atar diye beklemiştim, zira Bakanlık bağlantılarım var gerçekten yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorgulatıp yardım gönderebilecek durumdayım. 20 sayfadır saçmasapan bahanelerle dolandırılmaya çalışılıyorsunuz arkadaşlar, gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara saygısızlık. Gayet de bu kıyafetleri ikinci el sitelerde satabilir, para yardımı göndermek isteyenlere de iban atardı emin olun. Bir de yardıma bu kadar ihtiyacı olan insan çene yarıştırıp millete hakaret etmez. Hayır sanki elin anonim üyesine ben inanmak zorundayım burada tavırlara bak. Yardımıma ihtiyacı olan sensen sen beni inandırıp güvenimi sağlayacaksın. Böyle tiplere de prim vermeyin.

Yuh! Kaç tane hesap açmış yahu?

Ozelden adres yazar misiniz? Banlanmadan once acilen. Yoksul cocuklar icin yardim toplayan bir kurulusta calisanim ben. Size bir yetkilinin ulasmasini saglayabilirim
Aynisini denedim, 27 Mart‘ ta Mardin valiligine bilgileri ulasti eger gercek ise verdigi iletisim numarasi.
Kaymakamlik kendisini aramis koydeymis guya.

Hanımefendi durumunuz kötüyse o sadece bebek kıyafetiyle olmaz ki...maması bezi sizin beslenmeniz...size yardım edilmesini sağlayalım durumunuzu yazın özelden

Aynisini denedim, 27 Mart‘ ta Mardin valiligine bilgileri ulasti eger gercek ise verdigi iletisim numarasi.
Kaymakamlik kendisini aramis koydeymis guya.
Anladim. Uzerinize duseni yapmissiniz en azindan. Siginma evindeki gorevli arkadaslarim adrese iletiyorlar yardimlari oyle bir kosullari var. Ben bursadayim buradan da is adamlarinin derneginden yardim toplar bir sekilde elden teslim ederim ama iste adres sart. Dogrulugu da birinci elden teyit ediliyor o sekilde.

Yani bu gizlilik neden diye insanin aklini kurcaliyor. Zaten bunca olay gectiyse basindan butun koy kasaba herkes biliyordur. Saklamak manasiz hala.

Herkese cvp yazmaktan yoruldum cvp yazmayincada saldiriyorlar cvp verincede 50 tane soru her cvba soru
Bütün sayfaları sabırla okudum , insanlara hakaret edip , sert cevaplar vermek yerine uzunca detaylı nasıl bir açıklama yazsanız bir sürü yardım eden olur emin olun bende dahil ...
Özelden yazın bana.

Siz en mantikli oneriyi sunmussunuz ama hala gelmis diyor ki 'surekli soru soruyorlar, her cevabima soru soruyorlar'. Sanirim bekledigi aaa tabii hemen diyerek sorgusuz sualsiz istedigi ne varsa gondermemizdi!?
En uzuldugum sey boyleleri yuzunden gercekten yardima ihtiyaci olanlara da yardim edilemiyor cunku guven somurusu yasamis insanlar bir daha kimseye guvenmiyor.

Kıyafet kimseye dokunmaz mantığıyla senaryo uyduruyorlar böyle ama o kıyafetler bir kişiyle kalmıyor bir sürü kıyafet belki başka bebek eşyaları da geliyor. Merhametli milletiz sonuçta, bunun gibiler de kullanıyor işte. Merhametli, yardımsever olmak iyidir ama önüne gelene sorgusuz sualsiz yardım etmek kendini kullandırtmaktan başka bir şey olmaz. Hayrın da boşa gider.

Ay sistim saat oldu gecenin 12si
Şaşı olduk burda neymis bir yardimda bulunacagiz diye. Hayir ben cidden anlamiyorum insanlari,siddet goren gidecek yerim yok diyen en az 10 uyeye yardim edeyim size ,dernekten eleman gondereyim alsinlar adresinizden veya aha telefon bu arayin demisimdir onlardan da cit cikmadiydi. Sapik gibi adres sorup duruyorum surda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…