Diğer iki üyeliğinde anlattı.Bu üye hep Mardin'de yaşadığını söylüyor zatenbu bilgi nerden kendi mi söyledi
Adres verdi mi size? Arastirdiniz mi?Neden farkli isimlerle ayni konuyu aciyorsunuz? vermis oldugunuz iletisim bilgilerinizi basbakanlik araciligiyla mardin valiligine iletildigini size yardim edilecegini soyledigim halde bu israr neden @Nesrindag2 ?
Burdan nasil bir yardim bekliyorsunuz?
Cok merak ettim daha once burdan yardim gonderen oldumuarayip sormak gerek :)
Bu uyenin konularinin gidisati yardim isteme - sorgulanmaya baslayinca bahaneler - sinirlenip beddua ve kufur etmek - kapanis ve ban.
Kesinlikle inanmiyorum yardima muhtac olduguna, Astoria yazmisti kargoya gonderim isteyecegini dogru cikti kim kargoya gonderir yahu? Ayrica ikinci el sitelerinde en cok giden urunler bebek urunleri zaten birkac defa giyilip buyuyor bebekler, esyalari da mis gibi kaliyor. Her yerde reklamlari var bu devirde ikinci el esya satmak icin magazasi olmasi gerekmedigini bilmeyen mi var. Ek olarak ben gercekten yardima ihtiyaci olan kimsenin agziyla istedigini bile gormedim kaldi ki cirkeflesip kufur edecek. Erkek bile olabilir bu kisi kendini ifade edemeyip hemen kufre sariliyor.
Neden farkli isimlerle ayni konuyu aciyorsunuz? vermis oldugunuz iletisim bilgilerinizi basbakanlik araciligiyla mardin valiligine iletildigini size yardim edilecegini soyledigim halde bu israr neden @Nesrindag2 ?
Burdan nasil bir yardim bekliyorsunuz?
Evet mardin yeni sehir surat kargo ozelden oyle yazdiMardin mi adresi tüm konuyu okuyanadım
Cok merak ettim daha once burdan yardim gonderen oldumu
Aynisini denedim, 27 Mart‘ ta Mardin valiligine bilgileri ulasti eger gercek ise verdigi iletisim numarasi.Ozelden adres yazar misiniz? Banlanmadan once acilen. Yoksul cocuklar icin yardim toplayan bir kurulusta calisanim ben. Size bir yetkilinin ulasmasini saglayabilirim
Ya kes Allah Allah beddua foreverSeni allaha havale ediyorum eger ben yalanciysam allah goruyor ama eger yalanci sens
Okuyarak geliyorum konuyu, kargo adresi ve telefon bilgisi paylasti. Bende onlari ilettim.Adres verdi mi size? Arastirdiniz mi?
Anladim. Uzerinize duseni yapmissiniz en azindan. Siginma evindeki gorevli arkadaslarim adrese iletiyorlar yardimlari oyle bir kosullari var. Ben bursadayim buradan da is adamlarinin derneginden yardim toplar bir sekilde elden teslim ederim ama iste adres sart. Dogrulugu da birinci elden teyit ediliyor o sekilde.Aynisini denedim, 27 Mart‘ ta Mardin valiligine bilgileri ulasti eger gercek ise verdigi iletisim numarasi.
Kaymakamlik kendisini aramis koydeymis guya.
Bütün sayfaları sabırla okudum , insanlara hakaret edip , sert cevaplar vermek yerine uzunca detaylı nasıl bir açıklama yazsanız bir sürü yardım eden olur emin olun bende dahil ...Herkese cvp yazmaktan yoruldum cvp yazmayincada saldiriyorlar cvp verincede 50 tane soru her cvba soru
En baştan belliydi de inanmak isteyen arkadaşlar var hala. Ben yine de mesaj atar diye beklemiştim, zira Bakanlık bağlantılarım var gerçekten yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorgulatıp yardım gönderebilecek durumdayım. 20 sayfadır saçmasapan bahanelerle dolandırılmaya çalışılıyorsunuz arkadaşlar, gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara saygısızlık. Gayet de bu kıyafetleri ikinci el sitelerde satabilir, para yardımı göndermek isteyenlere de iban atardı emin olun. Bir de yardıma bu kadar ihtiyacı olan insan çene yarıştırıp millete hakaret etmez. Hayır sanki elin anonim üyesine ben inanmak zorundayım burada tavırlara bak. Yardımıma ihtiyacı olan sensen sen beni inandırıp güvenimi sağlayacaksın. Böyle tiplere de prim vermeyin.
Devlet yardimi istemiyorum kargoya kiyafet sadece diyip duruyor. Sizin ilettiginiz insanla ayni kisi mi?Okuyarak geliyorum konuyu, kargo adresi ve telefon bilgisi paylasti. Bende onlari ilettim.
Siz en mantikli oneriyi sunmussunuz ama hala gelmis diyor ki 'surekli soru soruyorlar, her cevabima soru soruyorlar'. Sanirim bekledigi aaa tabii hemen diyerek sorgusuz sualsiz istedigi ne varsa gondermemizdi!?
En uzuldugum sey boyleleri yuzunden gercekten yardima ihtiyaci olanlara da yardim edilemiyor cunku guven somurusu yasamis insanlar bir daha kimseye guvenmiyor.
Ona da tamam diyoruz yine cvp yok gülomDevlet yardimi istemiyorum kargoya kiyafet sadece diyip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?