Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

ya adresten kacirirsanız

çocuk kıyafetle beslenecek ya da bezlenecek sadece galiba pessss

Kesinlikle, ben yurtdisindayim kendisine de ilettim. Esim yakin zamanda gelecek Mardin‘ e degil ama yakin yerde olacak yapabilecegimizi yapalim diye dusundum ve cabaladim. Israrla benzer konuyu acinca gercek manada ihtiyaci oldugunu dusunmustum.

:))

eveeet dolandırıcı üyemizin foyası ortaya çıkıp herkese saldırmaya başladığına göre olay benim açımdan sonlanmıştır. iyi akşamlar dilerim herkese :)

Yardıma ihtiyacın varsa bu kadar insan tabi ki sorgulayacak körü körüne neden güvensinler
Adres ver diyorlar köydeyim diyorsun kaymakamlık yardımı diyorlar kocam sigortalı diyorsun telefonu sat internet alma diyorlar 15-20 tl ile ne olur diyorsun bahane çok sende herşeyi biliyorsun maşallah

Prim vermeyelim arkadaşlar.Yazmayalım,boşverin.İyi niyetimize yazık.

Biz de etrafımızda ihtiyacı olan kişilere yardımcı oluyoruz. Geçen yıl hamile bir bayana yardımcı olduk tüm aile. Bir arkadaşım sağlık ocağına kontrole giden hamile bir bayanın zor durumda olduğunu öğrenmişti. Oradakiler durumunu anlatmış sanırım.
Sizin de böyle bir imkânınız var. internet ortamı her ne kadar guvenmeyenler olduğu gibi sizin de guvenmemeniz lazım. Köyde muhtarlık var ki biz yatalak hasta için, babamdan kalanları vermek için muhtarlıklara başvurduk ve ihtiyacı olanlara kalan hasta bezimizi havalı yatağımizi ulaştırdık.
Siz de lütfen böyle kurumlara başvurun. Gerçekten ihtiyacınız varsa

Aynen oyle belki hatirlayan vardir 8 sene once falan ben lisedeydim bir bey ucuzlerim var diye butun sosyal mecralarda kiyafet istiyordu. Ben de harcligimi biriktirip kiyafet yollamistim sonra gordum ki surekli devam ediyor ve ucuzlerin yasi falan da hic degismiyor. O olay ilk ve son oldu 20li yaslarda dernek araciligi ile gonullu calismaya basladim en azindan icim rahat ediyor.

bu kadar baskıcı anne baban saatlerdir telefon ya da pc elinde kime yazıyorsun sen kızım demiyorlar mı acaba en çok onu merak ettim bak şimdi

Bide Astoria ya guvenmiyormus bak bak bak:)
Korktum ondan demiyor da : )

Valla ben ev geçindiriyorum elime bakan bir kız kardeş bir de minnoş köpeğim var, önüme gelene yardım edemem. Bakanlık da önüne gelene yardım etmiyor ne yapalım, dolandırıcıların istediği gibi biri değilim. :)

Melek766-Gamzeli 47-sevgi21 hepsi aynı kişiler
Arkadaşlar bu üyenin konularını okuyabilirsiniz: Kizlr hamileym esim yok bebegm icin bi kac parca kiyafet/ 2 aylik evliyken kaynanm evime gelip altinlarmi caldi esimde cok kotu bi insan cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…