- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
Ay sistim saat oldu gecenin 12si
Şaşı olduk burda neymis bir yardimda bulunacagiz diye. Hayir ben cidden anlamiyorum insanlari,siddet goren gidecek yerim yok diyen en az 10 uyeye yardim edeyim size ,dernekten eleman gondereyim alsinlar adresinizden veya aha telefon bu arayin demisimdir onlardan da cit cikmadiydi. Sapik gibi adres sorup duruyorum surda :)
Kesinlikle, ben yurtdisindayim kendisine de ilettim. Esim yakin zamanda gelecek Mardin‘ e degil ama yakin yerde olacak yapabilecegimizi yapalim diye dusundum ve cabaladim. Israrla benzer konuyu acinca gercek manada ihtiyaci oldugunu dusunmustum.Anladim. Uzerinize duseni yapmissiniz en azindan. Siginma evindeki gorevli arkadaslarim adrese iletiyorlar yardimlari oyle bir kosullari var. Ben bursadayim buradan da is adamlarinin derneginden yardim toplar bir sekilde elden teslim ederim ama iste adres sart. Dogrulugu da birinci elden teyit ediliyor o sekilde.
Yani bu gizlilik neden diye insanin aklini kurcaliyor. Zaten bunca olay gectiyse basindan butun koy kasaba herkes biliyordur. Saklamak manasiz hala.
Cik konudan kuzu hamile halinle streslenme yat uyu bosver :* :)Ona da tamam diyoruz yine cvp yok gülom
:))Ay sistim saat oldu gecenin 12si
Şaşı olduk burda neymis bir yardimda bulunacagiz diye. Hayir ben cidden anlamiyorum insanlari,siddet goren gidecek yerim yok diyen en az 10 uyeye yardim edeyim size ,dernekten eleman gondereyim alsinlar adresinizden veya aha telefon bu arayin demisimdir onlardan da cit cikmadiydi. Sapik gibi adres sorup duruyorum surda :)
valla uyumam gerek ben sayfalara mesaj okudumCik konudan kuzu hamile halinle streslenme yat uyu bosver :* :)
Dimiya adresten kacirirsanız
Kıyafet kimseye dokunmaz mantığıyla senaryo uyduruyorlar böyle ama o kıyafetler bir kişiyle kalmıyor bir sürü kıyafet belki başka bebek eşyaları da geliyor. Merhametli milletiz sonuçta, bunun gibiler de kullanıyor işte. Merhametli, yardımsever olmak iyidir ama önüne gelene sorgusuz sualsiz yardım etmek kendini kullandırtmaktan başka bir şey olmaz. Hayrın da boşa gider.
bu kadar baskıcı anne baban saatlerdir telefon ya da pc elinde kime yazıyorsun sen kızım demiyorlar mı acaba en çok onu merak ettim bak şimdi
Arkadaşlar bu üyenin konularını okuyabilirsiniz: Kizlr hamileym esim yok bebegm icin bi kac parca kiyafet/ 2 aylik evliyken kaynanm evime gelip altinlarmi caldi esimde cok kotu bi insan ciktiMelek766-Gamzeli 47-sevgi21 hepsi aynı kişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?