hamis belirtisi olanlar ve adetine sayılı günler kalanlar buraya:)♡♡♡

suremen

biz meleğimizi bekluyoruz♡★☆
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
174
107
48
30
Hadi kızlar anlatinda rehber olun biz hamis adaylarina:)

Keske belirtiler bi işe yarasa cnm ya 2 ay çok ümitlendim bende hiç olmayan belirtiler var dı ama maalesef olmadı adetim yeni bitti çalısmalara kaldigimiz yerden devam edecez dur bakalım inşallah bu ay olur kafaya takmicam bide belirtilere kulak asmicam karar verdim hayırlısı olsun hepimiz için

Keşke bitanem zaten o belirtiler umutlendiriyo insanı ama yazı kader Rabbim hayırlı ömür ve evlatlar versin kucusumuza; )

Hamileliğin benzer belirtilerini yaşamış hayal kırıklığına uğramış biri olarak bu sefer umursamayacağım desem de acaba demekten kendimi alamıyorum. 10 gün sonra belli olacak ak mı kar amı bakalım. Umutla bekliyorum bu seferde olmazsa doğal seyirine bırakıp düşünmeyeceğim.
Dünden beri belim ve kasıklarım ağrıyor ve sürekli canım bir şeyler çekiyor ama bu belirtiler kendini erken göstermez o yüzden değildir deyip geçiştiriyorum bakalımmmmm ne olacak haftaya

kurtajdan sonra 1adet gordum..bu ay ya adet olcam ya guzel haber alcam insallah ama gebelige dair belirtilerim yok.kurtaj sonrasi adet döngusu degismiyorsa 3gun icinde olmam gerekiyor.

Inşallah hayırlı haberler verirsin canım sana sakıncası yoksa bişey sorsam affeina sığınarak bi ilkiskide erkek kaç defa bosalmali hamile kalınması icin

Kizlar bu ay hsg cekildim tikanik olan tüplerim acildi yaklaşık 10 gunum var adetime sag kasik agrim var bacagima vuran karnimda igne batması bazende agri oluyo artik ne olcak allaha kalmış ona güveniyoruz:)

Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz çalışmalara devam et canım ben de hgs çekilmek istiyorum napmaliyim. D

Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz çalışmalara devam et canım ben de hgs çekilmek istiyorum napmaliyim. D
Doktoruna cekilmek istedigini soyle bence ilk tuplere bakilmali benim 15 ayim bosa gitti diye diyorum o kadar ilac ictim tuplerden olmuyomus meğer bence ilk tedaviye boyle baslanmali

Ben beş aylık evliyim hayatım çekerler dimi erken teşhis nede olsa dimi

Ben beş aylık evliyim hayatım çekerler dimi erken teşhis nede olsa dimi
Bazıları soylemiyo canım bir yıllık evliyim diyolarda oda ne kadar dogru bisey diyemem sen cekilmek konusunda doktoruna ısrar et cekilnek istiyorum lutfen falan de

Bende soylemiyim ozaman napim çeksin belki sorun ordadir benim

Bende soylemiyim ozaman napim çeksin belki sorun ordadir benim
Ben cok pişmanım cekmedigim icin yeni evliyken canim bence cektir hem bisey yoksada icin cok rahatlamis olur bide ufacik gorunmeyen engeller yapisikliliklar varsa onlarda gidiyo hamilelik ihtimali artiyo bu sayede bence cektir bekletme canım

Valla saol bitanem ya senle konuşunca baya umut doğdu içime allah razı olsun:)

slm ben bir yıl bekledim her ay adetimden bir iki gün önce kasğımda batmalar mide bulanmaları vsvs. herşey oldu. tamammen psikolojikti yani. son bir ay önce doktora gittim. insülinim çok yüksekti ve tiroit hormonlarım iki yıldır yüksekti ayrıcada kocaman bi rahim kistim. ve tiroitlerimdede 3 tane kist vardı. doktor ümitlenme çocuğun olmayabilir artık vsvs dedi. ağlayark çıktım hastaneden ve bende olmuyor nasılsa deyip o ay ne yumurtlama günümü hesapladım. nede başka bişeyi zaten her ay adetim gecikiyodu 5- 10 gün arası. son ay adetim 5 gün gecikti ben hiç umursamadım. arkadaşımın ısrarıyla test yaptım ve çift çizgi görünce çığlık attım. hiçbir belirti yoktu. ne bulantı ne kasık ağrısı hç bişey hemde gayet iyiydim. rabbim isteyen herkese tez elden versin ....

Hay kurban olayım sana Rabbime bak ya şükürler olsun ya ne güzel bişey bu ya banada ogretsen gün hesaplaması bende hesaplayim yapsam şu isi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…