canım üzülme umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun benim daha ilk denemem ben bile ya değilsem diye üzülüyorum9 aydır bekliyorum ay içerisindeki ağrılarımı yumurtlamaya adet günüme yakın olan belirtileri hamileliğe yormaktan yoruldum
Ben biseyler hissediyor gibiyim ama ustune cok dusununce boyle oluyor iste onun icinyani şimdi adete yakın bir zamanda hemen hamilher kadında belli değişiklikler olabiliyor bilmiyorum adetine kaç gün var ama mesela göğüslerde hassasiyet 1.si kasıkta kasılma ve ya batmalar 2.si ne biliyim psikolojik olarak karamsarlık hali (benim hallerim varrr:) ) durumu:) 3.sü yani gebelikle karıştırılabilecek birçok belirti var buna psikolojik demekte yanlış evet hamilesin demekte sonuç olarak eğer sağlıklıysak anormal bir durumumuz yoksa kist vb. adetimiz geçiktiğinde test sonucunda öğreniriz inşallah..psikolojik değildir.
Konuya baska Yazan kimse yokmu ya
Daha demin kalktim biraz etrafi toparladim kasikta az bir sekilde agri var ve beyaz bi akinti var suanda nedenini bilmiyorumonceden dusuk gecirdigim icin yardim etmesi icin kardesimi cagirdim birlikte toparladik tabi
Az ya bende de boyle seyler olmazdi oksdar yildir bir regl oldugum zamn bir kasik agrisi cektim ki ilk gun sormada bu cok farkli hile degilsem dr.a gtmeyede cekiniyorum vajinal kontrol olayinda icim urperdi cunkubenim normalde adete yakın akıntım olmaz şuan dada yok gerçi ama akıntın çokmu
doktora gittinmi cnm hiç bir sorun yoksa takmamalısın bence
canım üzülme umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun benim daha ilk denemem ben bile ya değilsem diye üzülüyorumkonu sahibi incir kürü önerdi bana denemediysen bidefa dene bakalım olurmu olur ben aldım denemeyi düşünüyorum ,en yakın zamanda hamile olursun haberini verirsin inşallah dua edelim :)
bende dayanamadım test yaptım ikinci silik çıktı ama bi resmini ekliyim bak senin ki gibimi ?sen ilk idrarınlamı yapmıştın testi silik çıktı yoksa gün ortasındamı
bende dayanamadım test yaptım ikinci silik çıktı ama bi resmini ekliyim bak senin ki gibimi ?
Canim bilmiyorum daha kan testine gtmedm dun acilde yapmadilar dewlette öyle bkalm adet olmazsam doktora gdicem ,sanada uzuldum insallah yakin zamada iyi haber werirsn ben bu ay internette yabancı bi site war ovulasyon calender yaz google ckiyor ordan hesaplamistm hamileysem o takwime göre iliskiye grdik bilgin olsun iyi gecelr cnmkızlar ben pazar akşamı adet oldum silik çizgi falan hayalmiş demekki
Canim bilmiyorum daha kan testine gtmedm dun acilde yapmadilar dewlette öyle bkalm adet olmazsam doktora gdicem ,sanada uzuldum insallah yakin zamada iyi haber werirsn ben bu ay internette yabancı bi site war ovulasyon calender yaz google ckiyor ordan hesaplamistm hamileysem o takwime göre iliskiye grdik bilgin olsun iyi gecelr cnmkızlar ben pazar akşamı adet oldum silik çizgi falan hayalmiş demekki
Canim tikanik oldugunu nerden biliyodun nasil acildi bnde cektirdim ama kapali ciktiKizlar bu ay hsg cekildim tikanik olan tüplerim acildi yaklaşık 10 gunum var adetime sag kasik agrim var bacagima vuran karnimda igne batması bazende agri oluyo artik ne olcak allaha kalmış ona güveniyoruz:)
Filmi çekerken doktor tikanikti dedi ama zor acildilar hemen degilCanim tikanik oldugunu nerden biliyodun nasil acildi bnde cektirdim ama kapali cikti
Canim tikanik oldugunu nerden biliyodun nasil acildi bnde cektirdim ama kapali ciktiKizlar bu ay hsg cekildim tikanik olan tüplerim acildi yaklaşık 10 gunum var adetime sag kasik agrim var bacagima vuran karnimda igne batması bazende agri oluyo artik ne olcak allaha kalmış ona güveniyoruz:)
bn zeynep kamilde cektirdim doktor demeye bin sait belki bndende kucuk bi kiz vardi hic bisey soylemedi bana sadece film cekti hatta yapamadi bayaaa bi kanamam oldu sen özeldemi cektirdin o yuzdenmi doktorr konustuFilmi çekerken doktor tikanikti dedi ama zor acildilar hemen degil
Evet canım ozelde cektirdim ben cok cok iyi nazik bi doktordu allah razı olsun ondan henüz hamile degilim ama cok iyi ilgileniyo olacak diyo psikolojik destek veriyo gerekirse en uc tesaviyi uglucam ama inşallah allahın izniyle olacak diyo ınsallah bakalımCanim tikanik oldugunu nerden biliyodun nasil acildi bnde cektirdim ama kapali cikti
bn zeynep kamilde cektirdim doktor demeye bin sait belki bndende kucuk bi kiz vardi hic bisey soylemedi bana sadece film cekti hatta yapamadi bayaaa bi kanamam oldu sen özeldemi cektirdin o yuzdenmi doktorr konustu
Canim insallh en yakin zamanda hamis kalirz nerde cektirdin anestezi yaptirdinmi senEvet canım ozelde cektirdim ben cok cok iyi nazik bi doktordu allah razı olsun ondan henüz hamile degilim ama cok iyi ilgileniyo olacak diyo psikolojik destek veriyo gerekirse en uc tesaviyi uglucam ama inşallah allahın izniyle olacak diyo ınsallah bakalım
Ben hatayda oturuyorum canim anestizisiz yaptirdi doktor gerçekten gerek yokmus öyle vok bi agri olmadi zaten az kanamam oldu 2 gün kadar sürdü hayırlısı inşallahCanim insallh en yakin zamanda hamis kalirz nerde cektirdin anestezi yaptirdinmi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?