hamis belirtisi olanlar ve adetine sayılı günler kalanlar buraya:)♡♡♡

9 aydır bekliyorum ay içerisindeki ağrılarımı yumurtlamaya adet günüme yakın olan belirtileri hamileliğe yormaktan yoruldum
canım üzülme umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun benim daha ilk denemem ben bile ya değilsem diye üzülüyorum konu sahibi incir kürü önerdi bana denemediysen bidefa dene bakalım olurmu olur ben aldım denemeyi düşünüyorum ,en yakın zamanda hamile olursun haberini verirsin inşallah dua edelim :)

Ben biseyler hissediyor gibiyim ama ustune cok dusununce boyle oluyor iste onun icin
heray hamile kaldim mi diye dusunmekten hamile olsak bile hissetmemiz gerekirken bu duruma psikolojik adapte oldugumuz icin farketmeyecegiz heralde cunku bnm ilkinde onceden boyle hamilelik dusunxcelerim okmadigi icin hissetmistim degisikligi bu eger hamileysem ve hissetmem bukadar azsa hep ustune dusundugumdendir

Daha demin kalktim biraz etrafi toparladim kasikta az bir sekilde agri var ve beyaz bi akinti var suanda nedenini bilmiyorumonceden dusuk gecirdigim icin yardim etmesi icin kardesimi cagirdim birlikte toparladik tabi

Konuya baska Yazan kimse yokmu ya

Konuya baska Yazan kimse yokmu ya
Daha demin kalktim biraz etrafi toparladim kasikta az bir sekilde agri var ve beyaz bi akinti var suanda nedenini bilmiyorumonceden dusuk gecirdigim icin yardim etmesi icin kardesimi cagirdim birlikte toparladik tabi

benim normalde adete yakın akıntım olmaz şuan dada yok gerçi ama akıntın çokmu

benim normalde adete yakın akıntım olmaz şuan dada yok gerçi ama akıntın çokmu
Az ya bende de boyle seyler olmazdi oksdar yildir bir regl oldugum zamn bir kasik agrisi cektim ki ilk gun sormada bu cok farkli hile degilsem dr.a gtmeyede cekiniyorum vajinal kontrol olayinda icim urperdi cunku

Beni buralarda gebelik ile ilgili sormazken gorurseniz bu yuzdendir

doktora gittinmi cnm hiç bir sorun yoksa takmamalısın bence

gittim cok defa gittim hiçbir sorun yok dedi istersen yumurtatakbne baslayalım dedi bn daha da stres topu olcam diye vazgeçtim bi tek eşim gitmedi onunla da en kısa zamanda ürolojiye gideyim sperm testine baktırayım diyorum

dua ediyorum durmadan bebiş rüyaları görüyorum yine dün gece gözleri kapalı yeni doğmuş bi bebek gördüm
adet oldugumda inanır mısınız bir hafta kendme gelemiyorum hamile haberi doğum haberi duymakistemiyorum içime bi acı saplanıyo anne olamıcam diye çok korkuyorum 13 aylık evliyim 9 doldu korunmuyorum bi tek soğan kürünü denedim incir kürünü de denesem mi böyle şeyler yapınca daha da ümitleniyorum heveslenmeye çok meyilli bir yapım var çok duygusallastım

kızlar ben pazar akşamı adet oldum silik çizgi falan hayalmiş demekki

Canim bilmiyorum daha kan testine gtmedm dun acilde yapmadilar dewlette öyle bkalm adet olmazsam doktora gdicem ,sanada uzuldum insallah yakin zamada iyi haber werirsn ben bu ay internette yabancı bi site war ovulasyon calender yaz google ckiyor ordan hesaplamistm hamileysem o takwime göre iliskiye grdik bilgin olsun iyi gecelr cnm

Canim bilmiyorum daha kan testine gtmedm dun acilde yapmadilar dewlette öyle bkalm adet olmazsam doktora gdicem ,sanada uzuldum insallah yakin zamada iyi haber werirsn ben bu ay internette yabancı bi site war ovulasyon calender yaz google ckiyor ordan hesaplamistm hamileysem o takwime göre iliskiye grdik bilgin olsun iyi gecelr cnm

Kizlar bu ay hsg cekildim tikanik olan tüplerim acildi yaklaşık 10 gunum var adetime sag kasik agrim var bacagima vuran karnimda igne batması bazende agri oluyo artik ne olcak allaha kalmış ona güveniyoruz:)
Canim tikanik oldugunu nerden biliyodun nasil acildi bnde cektirdim ama kapali cikti

Kizlar bu ay hsg cekildim tikanik olan tüplerim acildi yaklaşık 10 gunum var adetime sag kasik agrim var bacagima vuran karnimda igne batması bazende agri oluyo artik ne olcak allaha kalmış ona güveniyoruz:)
Canim tikanik oldugunu nerden biliyodun nasil acildi bnde cektirdim ama kapali cikti
Filmi çekerken doktor tikanikti dedi ama zor acildilar hemen degil
bn zeynep kamilde cektirdim doktor demeye bin sait belki bndende kucuk bi kiz vardi hic bisey soylemedi bana sadece film cekti hatta yapamadi bayaaa bi kanamam oldu sen özeldemi cektirdin o yuzdenmi doktorr konustu

Evet canım ozelde cektirdim ben cok cok iyi nazik bi doktordu allah razı olsun ondan henüz hamile degilim ama cok iyi ilgileniyo olacak diyo psikolojik destek veriyo gerekirse en uc tesaviyi uglucam ama inşallah allahın izniyle olacak diyo ınsallah bakalım

Canim insallh en yakin zamanda hamis kalirz nerde cektirdin anestezi yaptirdinmi sen

Canim insallh en yakin zamanda hamis kalirz nerde cektirdin anestezi yaptirdinmi sen
Ben hatayda oturuyorum canim anestizisiz yaptirdi doktor gerçekten gerek yokmus öyle vok bi agri olmadi zaten az kanamam oldu 2 gün kadar sürdü hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…