- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
slm ben bir yıl bekledim her ay adetimden bir iki gün önce kasğımda batmalar mide bulanmaları vsvs. herşey oldu. tamammen psikolojikti yani. son bir ay önce doktora gittim. insülinim çok yüksekti ve tiroit hormonlarım iki yıldır yüksekti ayrıcada kocaman bi rahim kistim. ve tiroitlerimdede 3 tane kist vardı. doktor ümitlenme çocuğun olmayabilir artık vsvs dedi. ağlayark çıktım hastaneden ve bende olmuyor nasılsa deyip o ay ne yumurtlama günümü hesapladım. nede başka bişeyi zaten her ay adetim gecikiyodu 5- 10 gün arası. son ay adetim 5 gün gecikti ben hiç umursamadım. arkadaşımın ısrarıyla test yaptım ve çift çizgi görünce çığlık attım. hiçbir belirti yoktu. ne bulantı ne kasık ağrısı hç bişey hemde gayet iyiydim. rabbim isteyen herkese tez elden versin
yazdıklarını okumaya başladığımda çok üzüldüm ama sonunda mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin şuan kaç haftalık peki
Bence gecikmeyi beklemek daha iyi boyle ya varsa cikmazsa takintinti yapio insan benimde bat 7 eylül bende gununu beklicem hr ay erkenden yapiodum hic bisi cikmiyodu bu bekleyelim bakalım hakkımızda hayırlısı. .kızlar yeni katıldım, banada yardımcı olursanız sevinicem, bu ay adetim 6sında başladı 11inde bitti ,yumurtlamam 20siydi büyük ihtiimalle, 20sinden önce ve sonra 1gün aralıklı ilişki yaşadık bir sonraki adetim 3 eylül ,bazı belirtiler var psikolojikmi bilmiyorum ama bütün beliritileri hafif hissediyorum,baş dönmesi,geceleri bulantı,göğüs uçlarımda koyulaşma acıma, sadece kasık batmalarım ve akıntım ciddi derecede acaba şimdi test yapsam çıkarmı yoksa gecikmeyi beklemelimiyim
kuzum inşallah eşim çok istiyor umutlanıyor test yapmaktan korkuyorum aslında negatif çıkarsa diye Allah ben dahil isteyen herkese nasip etsin bebeğini doğurup çöpe merdivene bırakacaklara vermesin isteyene versin AMİNN..
Allah isteyene herkeze versin kuru incir yemenizi şiddetle tavsiye ederim:)
Ne demek hayatım bu aya bomba gibi giricem ben eylül benim ayim olucakkkk. Çok yakında sinemalarda:):)
hadi bakalım inşallah:)
slm cnm bence istrsen bi test yap bir sürü belirtin var ben dün ve bu sabha yaptıum dayanamayıp çok çok silik çıktı ama emin değilim tabi benimde 2 eylül adetim :)kızlar yeni katıldım, banada yardımcı olursanız sevinicem, bu ay adetim 6sında başladı 11inde bitti ,yumurtlamam 20siydi büyük ihtiimalle, 20sinden önce ve sonra 1gün aralıklı ilişki yaşadık bir sonraki adetim 3 eylül ,bazı belirtiler var psikolojikmi bilmiyorum ama bütün beliritileri hafif hissediyorum,baş dönmesi,geceleri bulantı,göğüs uçlarımda koyulaşma acıma, sadece kasık batmalarım ve akıntım ciddi derecede acaba şimdi test yapsam çıkarmı yoksa gecikmeyi beklemelimiyim
slm cnm bence istrsen bi test yap bir sürü belirtin var ben dün ve bu sabha yaptıum dayanamayıp çok çok silik çıktı ama emin değilim tabi benimde 2 eylül adetim :)
Selam :) canım sende de benim belirtilerim var mı acaba ya da farklı olarak neler yaşıyorsun? silik çıkmasıda birşey ifade ediyor diye biliyorum başka bir konuda okumuştum bir arkadaşta bu şekilde olmuş adeti geciktikten sonra çift çizgiyi görmüş umarım hamilesindir:) bende test yapıcam ama negatif çıkarsa incir kürü starttt:) benim daha ilk denemem çünkü d. kontrol hapından dolayı ümitlenmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?