hamis belirtisi olanlar ve adetine sayılı günler kalanlar buraya:)♡♡♡

benim sadece göğüslerim çok erken 15 gün kala acımaya başladı cnm başka hiç belirtim yok yani akıntım bile yok akıntısız hamilelik olurmu ki ya
senin çok fazla belirtin var bi test yap istersen belki çıkar

benim sadece göğüslerim çok erken 15 gün kala acımaya başladı cnm başka hiç belirtim yok yani akıntım bile yok akıntısız hamilelik olurmu ki ya
canım adetime az kala normalde akıntım artar ve bu belirtilerin çoğunu adet olacağımzamanda yaşarım ,hani senin nasıl olur bilemiyorum ama akıntım beyaz koyu değil su gibi ama herkesin yapısı farklı o yüzden bişey diyemiyorum. ama silik çıkması ..birde hiçbir belirti bile yaşamadan hamile kalanlarda olabiliyor adeti geciktiğinde farkediyosun sadece olabilitesi yüksekk:) inşallahhh

benim normalde de adete yakın akıntım hiç olmaz hani derler yani yumurtlama akıntısı gibi olur gbelikte diye benim öyle değil arada bir geliyo yok denecek kadar az 2 gün sonra belli olacak inş :)

Ara ara kasik agrisi geliyor ki umarim psikolojjik degildir,belime ara ara sanci giriyor nedenini bilmiyorum butun gun ya oturuyorum ya yatiyorum iş yapmiyorum en son esimle disari ciktigimizda kasigima ani bir agri sizi geldi eve bile donmeyi dusundum yolun yarisinda akinti olayini su gunlerde ysamiyorum birde bu kasik bel agrisini psikolojik kendim olusturuyorum gibi saniyorum umut baglamamaya calisiyorum bu kez olmazsa zaten bu konulari acmiycam birdaha sanirim dusunmemek en iyisi hayatini degistiriyor ustune bu kadar gtmek

cnm ne desem yalan olur şimdi:) hamile olabilirsin desem psikolojik te olabilir psikolojik desem hamilesindir belki yoksa kızma bana hani psikolojiktiiii deme yani sonra zaten 3 eylülmüş az kalmış bence günün geçsin test yap gün aşırı ilişki yaşamışsın olabilir yani inşallah hamilesindir

adetine kaç gün var canım

belirti
Sen basdonmesi falan yazmissin bunlar ilk ay yasancak belirtiler degil
evet ilk ay yaşanacak belirti değil sadece oturup kalkarken oluyor mesela başka nedenlerdende olabilir bilmiyorum birde bulantım gebelikte normalde sabah bulantısı oluyormuş ama benim gece yattığımda oluyor son 3 gündür yani dediğim gibi psikolojik etkilenebiliyoruz eşim çok istediği için bende etkileniyorum çok umutlanıyor

Psikolojik gibi geldi bana daha kucucuk
birsey bukadar etki yapmaz

yok canım kızmam :) haklısın yani beklicem günümü şimdi yaparsam silik çıkar iyice kafam karışır ya da tek çıkar üzülürüm hayırlısıı bakalım ,

yok canım kızmam :) haklısın yani beklicem günümü şimdi yaparsam silik çıkar iyice kafam karışır ya da tek çıkar üzülürüm hayırlısıı bakalım ,

evet silik çıkarsa benim gibi kafan karışır beklemek en iyisi

9 aydır bekliyorum ay içerisindeki ağrılarımı yumurtlamaya adet günüme yakın olan belirtileri hamileliğe yormaktan yoruldum

Bende kasik agrisi yasoyrum psikolohik olabilir diye dusunuyorum
yani şimdi adete yakın bir zamanda hemen hemen her kadında belli değişiklikler olabiliyor bilmiyorum adetine kaç gün var ama mesela göğüslerde hassasiyet 1.si kasıkta kasılma ve ya batmalar 2.si ne biliyim psikolojik olarak karamsarlık hali (benim hallerim varrr:) ) durumu:) 3.sü yani gebelikle karıştırılabilecek birçok belirti var buna psikolojik demekte yanlış evet hamilesin demekte sonuç olarak eğer sağlıklıysak anormal bir durumumuz yoksa kist vb. adetimiz geçiktiğinde test sonucunda öğreniriz inşallah..psikolojik değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…