hamis belirtisi olanlar ve adetine sayılı günler kalanlar buraya:)♡♡♡

Himm anladim cnm tesekkur ederim verdign bilgiler icin belki bi kere daha cektirirsem acilir benim tuplerimde

S.a kizlar... Bende bebek bekliyorum gecen ay hamile olduğuma cçok emindim ama adet oldum nasip değilmiş gecen ay. Simdi bu ay tekrar bekliyorum ama hic belirti bi farklikik hissetmiyorum. 6 kasimda adet bekliyorum inşallah hamileyimdir bu kez. Çünkü gecen ay çok hayal kirikligi oldu oturdum agladim bu ay da öyle olmasin yaaa

Canim bende ayniyim senle bide kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra daha bi ister oldum benim adette 8 kadim büyük ihtimal goguslerim cok aciyo biode kasiklarimda bi agri var inşallah beraber hamile kaliriz Allah aratmasin kimseye

Canim bende ayniyim senle bide kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra daha bi ister oldum benim adette 8 kadim büyük ihtimal goguslerim cok aciyo biode kasiklarimda bi agri var inşallah beraber hamile kaliriz Allah aratmasin kimseye
Amin canim inşallah. Bende gecen ay kimyasal gebelik sandim adetin çok farklı oolmuştu ama adetmis yani neyse gittim doktora ama ne gebelik vardi ne de kimyasal gebelik. Hakkimizda hayirlisi ya olur inşallah bu ay dua ediyorum inşallah hamişizdir :) 6 kasimdan sonra 10 kasimi iple cekcem eğer olmazsam koşa koşa teste :)

İstedi cnm ama acilmaz dedi sadece ordada acikmi kapalimi diye bakicaz dedi direk tup bebek yaptirsan daha iyi olur dedi bende tup bebege yoneldim ama daha baslayamadik bu adetimde insallh
İnşallah olur en kisa zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlaaar nette bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum. eski yunan zamanında bu yol etkili oluyormuş. sizinle paylaşmak istedim.

Gebe kalamayan kadınlar bir tutam toz Tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir bir sakız üzerine koyup çiğnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…