bugun ne yediniz annişlerrr ben pek sağlıklı şeyler yemedimkek yedim kakolu menemen ve peynir
günaydın kızlar birkaç gündür annem yanımda şükür bişeyler yiyip içiyorum ama çıkarmalar geçmedi hala, iki gündür de acaip halsizim. bu gidişle gidip serum taktırcam o kadar halsizim yani. yalnız kalınca da insan bişeyler yiyemiyormuş. şükür annem geldi de daha iyi oldum
aaaayy bunu yazmadan gecemicem bu gece bebeğimle ilgili hem cok güzel hemde korkunç bi rüya gördüm miniğim gene geldi rüyama cok sükür. güzel rüyadan kalktım bi baktım tekme atmıyo gece hep tekmelerdi sola döndüm yok saga döndüm yok yarım saat bekledim sayılır ama sanki saatler gecti gene tekme yok uykum geliyo gözlerim kapanıyo hemen acıyorum neyse kalktım 2 kasık sarelle yedimbi zaman gecti 2 3 defa tekme attı gene azdı ama cok sükür en azından iyi. o an yasadıgım korku üzüntü perişanlıgı anlatamam aaayy rabbim miniklerimizi korusun. sonra tekmeden sonra uyudum bu sefer kötü rüya gördüm gerçi bebişle ilgili değil ama benimle ilgili kötü rüyaydı ama önemsemiyorum biliyorum bebişim saglıklı olucak rabbimin izniyle. bugün 2 saat önce falan kulaklıktan müzik dinliyodum uzandım kulaklıgı cıkarıp tam bebişin durdugu yere koydum öyle bi hareketlendiki zaten tekme atıyodu ama resmen sanki 2 sn bi tekmeledi döndü gerindi sanırım bişiler yaptı sonra kötü hissettim kendimi belki korktu aniden olunca pişman oldum ama bi şeye sevindim artık bizi net duyuyo demekki tepkiler verdi miniğim yerim onu yerim rüyam cok cok gzeldi agladım bide hala düşündükçe sanki gerçekmiş gibi yasıyorum rabbim göstersin o günleri inş.cümlemize nasip eder. sizlerle paylaşmak istedim.öptük herkesi
aaaayy bunu yazmadan gecemicem bu gece bebeğimle ilgili hem cok güzel hemde korkunç bi rüya gördüm miniğim gene geldi rüyama cok sükür. güzel rüyadan kalktım bi baktım tekme atmıyo gece hep tekmelerdi sola döndüm yok saga döndüm yok yarım saat bekledim sayılır ama sanki saatler gecti gene tekme yok uykum geliyo gözlerim kapanıyo hemen acıyorum neyse kalktım 2 kasık sarelle yedimbi zaman gecti 2 3 defa tekme attı gene azdı ama cok sükür en azından iyi. o an yasadıgım korku üzüntü perişanlıgı anlatamam aaayy rabbim miniklerimizi korusun. sonra tekmeden sonra uyudum bu sefer kötü rüya gördüm gerçi bebişle ilgili değil ama benimle ilgili kötü rüyaydı ama önemsemiyorum biliyorum bebişim saglıklı olucak rabbimin izniyle. bugün 2 saat önce falan kulaklıktan müzik dinliyodum uzandım kulaklıgı cıkarıp tam bebişin durdugu yere koydum öyle bi hareketlendiki zaten tekme atıyodu ama resmen sanki 2 sn bi tekmeledi döndü gerindi sanırım bişiler yaptı sonra kötü hissettim kendimi belki korktu aniden olunca pişman oldum ama bi şeye sevindim artık bizi net duyuyo demekki tepkiler verdi miniğim yerim onu yerim rüyam cok cok gzeldi agladım bide hala düşündükçe sanki gerçekmiş gibi yasıyorum rabbim göstersin o günleri inş.cümlemize nasip eder. sizlerle paylaşmak istedim.öptük herkesi
canım benim hemen tekme atmayınca korkuya kapılma annesi onlarda uyuyolar bizim gibi o saatlerde hareketsiz kalabilirler. allahım az kaldı canım sen onu eline alınca gör neler değişiyor hayatında. müzik dinlet , kitap oku, sürekli konuş, ben kızımda hepsini yaptım maşallah çok akıllı da yemek yemiyor. ultrasona girmeden öncede çikolata yada dondurma ye ozaman daha hareketli oluyolar. rüyalara gelince olur bu dönemlerde iyice ağırlaştın, bebeğini de düşünüyosun takılma, hepsi geçecek, anneciğinle de en kısa zamanda buluşman dleğiyle.
biliyorum oda yoruluyo makine değil ama ne bilim istemsiz olarak korkuya kapılıyorum hemen panikliyorum boşver uyuyodur diyemiyorum eşim diyo ona demesi kolay tabi.. ama hep gece tekmelerdi hiç öyle olmadı dikkat ediyorum çünkü baktım bu gece yok korktum ama gereksizmiş tabi müzik dinletince bian telaşlandı yada mutlu oldu ama minik ne bilsin daha müziği korktu belkide kendimi kötü hissettim bide oturdum agladım pişman oldum yaptıgımdan korkttu galiba. bikaç ay önce arastırmıstım klasik müzik beyin gelişiminde faydalı oluyomus indirmiştim müzik yavaş yavaş dinleticem psikolojisi bozulmadan ama demkki miniğim bizi duyuyo artık bundan emin oldum. kızının durumu düzelir inş. sende yemiyosun ama belki yemeye baslar sen yedikçe belki oyüzden yiyemiyo bide bünye meselesi tabi bazı cocuklarda hep bu sorun yasanıyo inş.aşırıya kaçmadan dengeli beslenir minik cadı. bu arada karnındayken hareketlimiydi suan yaramazmı cok hareketle yaramazlıgın bi alakası varmı sence.
korkma bundan sonra tamam mı, müzikden de korkmaz kendini suçlama, o orda hertürlü sesi duyuyor, sen,n sevindiğini, üzüldüğünü herşeyi anlıyor biliyo musun. bol bol kpnuş onu sevdiğini beklediğinizi söyle.benim kız 9 ay etmediğini bırakmadı karnımda, doğunca da aynı, hiç normal yrümez koşarak yapar herşeyi acaip hareketli maşallh o yüzden de kilo almaz hiç. ben zaten şişman çocuk sevmem ama bizimki d biraz fazla zayıf çok şükür sağlığı yerinde. benle ilgili değil yemesi hep böyleydi inşallah değişir. bakalım zamana bıraktım. sağlıklı olsunda.benim fıstık yaramaz değil hareketli, bence hareketle yaramazlık farklı, yaramaz çocuk etrafına zarar veriyor, şiddet eğilimli oluyor.
heh yaramaz ve hareketlilik farklı şimdi görümcemle falan diyoki aaay ck hareketli ozman cok yaramaz olucak kendi evlatları öyle oldugu için faturayı kesiyolar ama yaramaz cocuguda bastan nasıl eğitirsen öyle gider nerde nasıl hareket ediceni öğreten bizleriz. karakterli olarak doguyolar ama gene bizim bişeyler yerleştirmemiz gerek. yaramaz laf anlamıyo diye ortalıga bırakmamak gerek yeri gelince sevmek yeri gelince otoriterlik (sıkmamak kaydıyla)gerekli bence. bende cok hareketli değilim ama farklı bi yapım var ani hareketlerim var hareket edince birden yaparım orantısız biraz miniğimde öyle olucak tahminim. saglıklı olsunda kurban olsunlar benim cocuguma hıhbazen cok kızıyoorum luzumsuz laflarına. hareketli olması güzel bence nerede haareket orada bereket demiş şişkolukta saglıksız ya saglıklı olsunda inş. düzenlş beslenir sende üzmez. insan üzülür tabi yemiyo diye yada doymadı diye.
boşver sen onun bunun lafını, bebek ya anneye benzer ya babaya, yada iki taraftan birilerine, illaki yaramaz olcak napıyım ben öyle sus pus çocuğu, dediğini yapsın ama kararında.çocuğunu hiçbir zaman o bunu dedi şu şöyle söyledi diye sıkma, herkesin kişiliği farklı kareketeri farklı,zamanla şekil alıyor herşey tıpkı bizler gibi, evlenmeden önceki halinle şimdiki halin bir mi? ister istemez değişimler oluyor, hareketli ve sağlıklı bir çocuk olsun en önemlisi hayırlı evlad canım gerisi boş.
3 gündür birşey yiyemiyorum bulantılarım çok fazla günde ancak 1 2 öğün yiyebiliyorum..
Pek sağlıklı beslenemiyorum patates salatası, tost ve bulgur pilavı ancak bunları yiyebiliyorum suan inş. böle devam etmez...
aaaa herkes gezmelerde tozmalarda sanırım ben gene evdeyimhavada cok gzel burada
öğle yemeğim söyle
yogurt semizotu tavuk haşlama ve patates kızartma beraber karıstırdım bi salata yaptım
yetmedibide domates ve maruldan bi salata yaptım 1 dilim cavdar ekmeği yedim
dün akşam menümü yapamadım bu akşama kaldıyemek düşünmektende kurtuldum cok sükür. ama misafirler var pekte misafir denmez ama evin bekçileri geldi ben kocama yapıyorum yemeği ne isterseler onu yesin onlarda. bugün yeni kararlar aldım kocama cok dargınım cok isyandayım ve patlamak üzereyim sabır denen sey bugün bitti. oyalanıyorum oyuncak yapıyorum miniğime şimdi yatıp dinlenicem biraz gözlerim acıyo aglamaktan öptük hepinizi hanımlar ve minişler
3 gündür birşey yiyemiyorum bulantılarım çok fazla günde ancak 1 2 öğün yiyebiliyorum..
Pek sağlıklı beslenemiyorum patates salatası, tost ve bulgur pilavı ancak bunları yiyebiliyorum suan inş. böle devam etmez...
niye moralin bozul bakalım.canını sıma geçer,maşallah sana iştah var sende. sabah çorba içmek hayatta beceremem. illa peynir çay olacak kahvaltıda. tabi şimdi yapamıyorum ama normalde öyleyimdir. ağlama artık sen üzülünce bebekte üzülür annesi.dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?