- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.601
caney istedigini diyebilirsin canim keseyi görmeye nezaman gidecen,benimde adet daha gelmedi beklemedeyim daha
bende koycammm nuarinimbakalım baktım daha sert patcancıklarımm
caney istedigini diyebilirsin canim keseyi görmeye nezaman gidecen,benimde adet daha gelmedi beklemedeyim daha
nazimm ilk yapiyosun ya guzel olur tabikicanim cekiyo da yapacak bisey yokki surekli biseyler cekiyo ama karsiliginda havami alip oturuyorum
kızlaaarrr ben geldıııııımmmm...nabersınız bakalım...doktora gıtmedım canlar...bu ay sogan kürü yapım dıyorum.....rabbım nezaman ol derse ozaman olur ınsallah..bıdahakı ay olmazsa doktora bı görünürüm heralde....sızlerde ne var ne yok
tamam tatlim ben sana nunu dicemm
gittik gorduk kesemizi Allaha sukur simdi martin 5ini bekliyorum tekrar gitmek icinbat ne zamandi peki
inş. canım kıyamam ben sana yawww yakın olsanda acemi şansı yemeklermi tatsannn
hosgeldin canim sogan kuru yap oneriyorum kesinlikle ben gecen ay yaptim ilk kez ve bu ayDarisi sizlerin basina insallah
Slmmmmmm ballarımmm nasılsınnnnnnnn bakalımmmm
allah analı babalı büyütsün!!
bugün kuzucum yasen gidince pıt pıtları duyarsın birde buyumus olur annesi
kızlaaarrr ben geldıııııımmmm...nabersınız bakalım...doktora gıtmedım canlar...bu ay sogan kürü yapım dıyorum.....rabbım nezaman ol derse ozaman olur ınsallah..bıdahakı ay olmazsa doktora bı görünürüm heralde....sızlerde ne var ne yok
hosgeldin canim sogan kuru yap oneriyorum kesinlikle ben gecen ay yaptim ilk kez ve bu ayDarisi sizlerin basina insallah
tebrik ederım canım...allahım kucagına saglıklı sekılde almanı nasıp etsın ınsallah....amın ınsallah canım...nasıl uyguladın sogan kürünü canım....nezamandır beklıyor vedenıyordunuz canım
Slmmmmmm ballarımmm nasılsınnnnnnnn bakalımmmm
bende yapyomm şifa niyatine inşallahhh
hoşgeldin canımm bende sana bakıordum arada doktorun ismini vereyim sibel açıkalınmış
hoşş geldinnn edammmmiyiz sen nasılsın bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?