Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlaaarrr ben geldıııııımmmm...nabersınız bakalım...doktora gıtmedım canlar...bu ay sogan kürü yapım dıyorum.....rabbım nezaman ol derse ozaman olur ınsallah..bıdahakı ay olmazsa doktora bı görünürüm heralde....sızlerde ne var ne yok

caney istedigini diyebilirsin canim keseyi görmeye nezaman gidecen,benimde adet daha gelmedi beklemedeyim daha

tamam tatlim ben sana nunu dicemm

gittik gorduk kesemizi Allaha sukur simdi martin 5ini bekliyorum tekrar gitmek icin bat ne zamandi peki

nazimm ilk yapiyosun ya guzel olur tabiki canim cekiyo da yapacak bisey yokki surekli biseyler cekiyo ama karsiliginda havami alip oturuyorum

inş. canım kıyamam ben sana yawww yakın olsanda acemi şansı yemeklermi tatsannn

hosgeldin canim sogan kuru yap oneriyorum kesinlikle ben gecen ay yaptim ilk kez ve bu ay Darisi sizlerin basina insallah

inş. canım kıyamam ben sana yawww yakın olsanda acemi şansı yemeklermi tatsannn

ahhh ahhh burada hic kimseyle yakin degilim malesef cok isterdim yakin olmayi ama bi yasakhayalim var oda bana 1.5 saat uzaklikta

aslinda hepimiz hancege yakin olucaktik ki offfff ben kac kiloyla dogum yapardim acaba

hosgeldin canim sogan kuru yap oneriyorum kesinlikle ben gecen ay yaptim ilk kez ve bu ay Darisi sizlerin basina insallah

tebrik ederım canım...allahım kucagına saglıklı sekılde almanı nasıp etsın ınsallah....amın ınsallah canım...nasıl uyguladın sogan kürünü canım....nezamandır beklıyor vedenıyordunuz canım

hoşgeldin canımm bende sana bakıordum arada doktorun ismini vereyim sibel açıkalınmış

cok sagol bitanemm rabbim sizlerin gobuslerini bos birakmaz insallah yaklasik 1 senedir deniyoduk doktor hic bir sorun olmadigi soyluyodu bende her ay hamilelik belirtileri yasayip fos cikiyodu ve haliyle moralim bozuluyodu sogan kurunu bi orta boy sogani 4 e boldum 2 su bardagi suda kaynattim suzdum soguduktan sonra sabah ac aksam ac karnina ictim 15 gun boyunca adetten 1 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…