Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım sende çok hoşgeldin
Slmmmmmm ballarımmm nasılsınnnnnnnn bakalımmmm
edoşeee hoşgeldin hoşgeldin
hosgeldin edammm

anaaammm bugun mu hadi insallah kiz Rabbim emeklerinin karsiligi versin

tesekkurler selduman darisi sizlerin basina insalllah
amin kuzum daha gelen yok beklemedeyim

ruyambusemm masallah kuzucuk erkenden burdasinn

valla sana ihtiyacimiz topigin kapisini sabah kim acacakti yosammm

yaw bizde öyle geceliyoz sonrada öglen ancak kalkiyozzz

adetın bıttıkten bır hafta sonramı canım...yumurtlama dönemınemı denk gelıyor canım ozaman...sımdı ben adetımın 4. günümdeyım üc gün sonra baslarım dıyordum olur degılmı canım...ben bı ara yapıyordum ama sabah aksam yapmadım ve 7 gün sonra bıraktım..bu ay eksıksız yapım olacaksa belkı vesıle olur canım bellımı olur...bende doktora gıdım dedım ama sogan kürünü bı yapım sonra gıderım dıyorum..bızde 7 ay oldu bu ay

minikkuslarr yaw daha biseyler yiyecem sözde diyet icin bu saate kadar ac kaliyom yine 500 gr bilem gitmiyo

..bugün ve yarin herifim evde

laptopubun netinde sorun var giremiyom o yüzden pc den giriyommmm..simdiden belim agridi yaw

yapsada ondan rahatca girsemm....

siz nördünüzzzzzzzzzzz

canim benim okuduklarim ve yapanlar genelde 1 hafta sonra baslaniyo dedi ibrahim saracindi galiba bu kur onun sayfasinda da 1 hafta sona yaziyodu yasakhayalim sen daha iyi bilirsin bi el atsanaa bu konuya

bebis iyidir herhalde edammm cok cabuk acikiyorum orasi deli ediyo beni

doğrudur bitanemmm yıgenımm hamıleyken oyledııı zırtpırt acıkıyoduuuu sankı hapisten kaçmıs adamlar gıbı olanını yıypodu hahahhahhahah ama olsun tatlım sen yıyecenkı oda beslenecekkk ye bosverr ama dıkkat ederek ye hayatımm

kiz diyet yapcam diye acmi kaliyon yoksa yapsin eniste laptopuda oradan daha rahat girersin yayila yayila

bende ıyıyım sekercık ne olsun aynı daa bebek olmadıktann sonra degısen bısey yok bılıyorsnn sen naslsın kujummm

oda oolurr datlım hayırlısı ile bende iiym kapı kapı kurupatlıcan dolması tarifi aruorumm yemek yapasım geldii

loorimmmmmmmm saol yawrukusummmm sizde hosgeldinizzzz

nasilsin findigim rahatsiz ediyomuu.masallahhhh bulanti baslamadiiii

masallah de yasakhayalim yok mide bulantimiz baslamadi ama bugun biraz basim agridi o kadar

aynen edamm canimin cektiklerini yesem varya husmen aga gibi olurum herhalde

ruyambusemm masallah kuzucuk erkenden burdasinn

valla sana ihtiyacimiz topigin kapisini sabah kim acacakti yosammm

yaw bizde öyle geceliyoz sonrada öglen ancak kalkiyozzz

yasakımmmm canımmmm hoş geldin sefalar getirdinnnn

masallah de yasakhayalim yok mide bulantimiz baslamadi ama bugun biraz basim agridi o kadar

aynen edamm canimin cektiklerini yesem varya husmen aga gibi olurum herhalde

yaw sen ye bak kisitlama her seyden ye...kuzucukk büyüsün hemenn...masalalh bulanti olmazsa cok raaht olursunnnn..loorim ilk cinsiyet tahmininde bulunuyomm oglusun olcekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…