Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw sen ye bak kisitlama her seyden ye...kuzucukk büyüsün hemenn...masalalh bulanti olmazsa cok raaht olursunnnn..loorim ilk cinsiyet tahmininde bulunuyomm oglusun olcekkkk

ruya gordum bugun bana biri diyoki adini yusuf koy bende uyanir uyanmaz annemi aradim oda diyo oglun olucak

nuarinimmm kuzucukk sen naptin bat noldu gecmise bakamadimda daha:44::44::44:

inslalah gelen giden yokturrrrr

tatliebbi sen nasilsinn yawrukusumm

edammmmmm

ruya gordum bugun bana biri diyoki adini yusuf koy bende uyanir uyanmaz annemi aradim oda diyo oglun olucak

vallamiiloorim bak diger günler icimden gelmiyodu bu gün cinsiyeti söylemek gecti icimdennnnn

looorrimmmmmmm yusuf harika bi isimmm yawrukusummm dikkate al bak bunu ikinci isimde koy ama bu ismi unutma derimmmm

ilhannnazzzimmmmmm kuzucukkk hepimizin sayesinde inslalah dahada cosarizzzzz
hele bide hamilelik haberileri insalalhh bir bir bi gelirse dahada cosar halay ne cekerizzzzzzz

inşallahh yasakımmm ama ben inanıyorum zincirleme dolcak bizm göbeciklerr :118::118::118: hamiş patlaması yapcaz burdaaa inşalahhhh

nuarinimmm kuzucukk sen naptin bat noldu gecmise bakamadimda daha:44::44::44:

inslalah gelen giden yokturrrrr

tatliebbi sen nasilsinn yawrukusumm

edammmmmm

canımsınsın şuan birşey yok ama sabah 7gibi agrılarım vardı dunde vardı bilmiyorum hayırlısı artık canımsın

vallamiiloorim bak diger günler icimden gelmiyodu bu gün cinsiyeti söylemek gecti icimdennnnn

looorrimmmmmmm yusuf harika bi isimmm yawrukusummm dikkate al bak bunu ikinci isimde koy ama bu ismi unutma derimmmm

valla yasakhayalim oyle gordum anneme dedigimde diyoki bu ismi koyucaksin oglun olursa esim koymam diyo bende 2 isim istemiyorum

kızlar nasılsınız?

lorimin anlattığı soğan kürü tarifi doğrudur arkadaşlar, bu şekilde uygulamaya çalışın ki yararını görelim, bende perşembe başlıcam kısmetse adetimin 6.günü olacak yani

valla yasakhayalim oyle gordum anneme dedigimde diyoki bu ismi koyucaksin oglun olursa esim koymam diyo bende 2 isim istemiyorum

loorimm kendiniz bilirsiniz tabi bende anneciginle ayni görüsteyimmmmm aslinda esine yusuf ismini ve hz yusufu iyice bi anlatsan ne bilim herhalde oda yok demezzz

Sarmaya başladık kizlaar,koca kazan olacak galiba:)))Aksamustu ancak bitecek gibi sanki :)))

canocanimmmmmm baslayinn kuzucuklar valla faydasi var zarari yok bu kürünnnloorim onla hamile kaldi ben 3 hamileligimde bu kür vesile oldu hamile kaldim hemennn

Sarmaya başladık kizlaar,koca kazan olacak galiba:)))Aksamustu ancak bitecek gibi sanki :)))

ooohhhh ooohhhhhhh masallah anneninde ellerinden operimmm selam soyle

hancegimm nazim kuru patlican dolmasi tarifini istiyodu zeytin yagli icini fln sen bilirsinn kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…