- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.641
çokk aktifizzz maşşalhhhh yasakımmm
yaw sen ye bak kisitlama her seyden ye...kuzucukk büyüsün hemenn.. .masalalh bulanti olmazsa cok raaht olursunnnn. .loorim ilk cinsiyet tahmininde bulunuyomm oglusun olcekkkk
yaw en son kacinci sayfaydaydim onu unuttummmmmm...
ruya gordum bugun bana biri diyoki adini yusuf koy bende uyanir uyanmaz annemi aradim oda diyo oglun olucak
ruya gordum bugun bana biri diyoki adini yusuf koy bende uyanir uyanmaz annemi aradim oda diyo oglun olucak
ilhannnazzzimmmmmm kuzucukkk hepimizin sayesinde inslalah dahada cosarizzzzz
hele bide hamilelik haberileri insalalhh bir bir bi gelirse dahada cosar halay ne cekerizzzzzzz
ne kada güzel anneye malum olur muş canımmm inş.... gelsin yusufumuzzz
kuzum dal ortaya okursan öne yetişemezsin topik maşallah çok hızlı
nuarinimmm kuzucukk sen naptin bat noldu gecmise bakamadimda daha:44::44::44:
inslalah gelen giden yokturrrrr
tatliebbi sen nasilsinn yawrukusumm
edammmmmm
vallamiiloorim bak diger günler icimden gelmiyodu bu gün cinsiyeti söylemek gecti icimdennnnn
looorrimmmmmmm yusuf harika bi isimmm yawrukusummm dikkate al bak bunu ikinci isimde koy ama bu ismi unutma derimmmm
inşallahh yasakımmm ama ben inanıyorum zincirleme dolcak bizm göbeciklerr :118::118::118: hamiş patlaması yapcaz burdaaa inşalahhhh
canımsınsın şuan birşey yok ama sabah 7gibi agrılarım vardı dunde vardı bilmiyorum hayırlısı artık canımsın
valla yasakhayalim oyle gordum anneme dedigimde diyoki bu ismi koyucaksin oglun olursa esim koymam diyo bende 2 isim istemiyorum
kızlar nasılsınız?
lorimin anlattığı soğan kürü tarifi doğrudur arkadaşlar, bu şekilde uygulamaya çalışın ki yararını görelim, bende perşembe başlıcam kısmetse adetimin 6.günü olacak yani
kızlar nasılsınız?
lorimin anlattığı soğan kürü tarifi doğrudur arkadaşlar, bu şekilde uygulamaya çalışın ki yararını görelim, bende perşembe başlıcam kısmetse adetimin 6.günü olacak yani
Sarmaya başladık kizlaar,koca kazan olacak galiba:)))Aksamustu ancak bitecek gibi sanki :)))
Sarmaya başladık kizlaar,koca kazan olacak galiba:)))Aksamustu ancak bitecek gibi sanki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?